Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hesstia spune:

De la moderare era deci... credeam ca nu ma vrea nimeni aici si de aia nu imi raspunde nimeni

Paaaai, am 25 de ani, suntem la inceput de drum adica am luat de la inceputul lui decembrie hotararea sa incercam. Am facut teste de ovulatie, s-a confirmat cu ecografia transvaginala ovulatia, dar nu prea am reusit sa prestam cum trebuie si ... nu s-a prins. Apoi am fost la un alt medic pentru ca doctorita cu care am vorbit initial trebuie sa intre in concediu prenatal, asa ca m-am dus la altcineva, la spital... si am facut testul torch plus analize la gineco, acum facem tratament pentru o lighioana... dupa ce refac si vedem rezultatul (sper NEGATIV), fac eco si daca e totul ok a zis ca ne da unda verde . Pana atunci insa ne-a zis sa nu ne chinuim, ca sa reusim sa facem toate investigatiile fara stres, tratamente etc. si de-abia apoi sa ne punem pe treaba.

Cam asta-i povestea mea pe scurt... in rest, nu stiu ce ar trebui sa va mai spun, ma intrebati si va zic . Imi caut si eu o casuta mica unde sa ma integrez, sa impartasesc cu voi si bune si rele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

miky in principiu trebuie sa faci o transvaginala la un aparat performant si la un medic ecografist experimentat...eu una am cateva recomandari...la gynera eu merg la dr codreanu pana acum a fost ok si boala mi-a descoperit-o dr roxana constantin(acum e la medlife si la sanador)....faza e ca daca vrei o eco profi te poti duce la herghelegiu, insa eu zic ca daca dr se ocupa de infertilitate poate face eco bune....astia sunt testati de mine pana acum insa am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lui dr albu de la medlife si ca abordare in infertilitate si ca ecografist...e bun ce sa mai, in martie daca nu ma lamuresc cu ce am maine , ma duc la el...numai ca e cam scumput...tre sa fac economii.
daca imi aduc aminte de altcineva te contactez...

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Multumesc mult! adevarul este ca la spital ecograful nu este asa de performant, m-am programat si eu pe 20 martie la Dr Laura Dracea de la Gynera nu prea ii convine data ca atunci este perioada cand imi vine mestruatia( dupa ce m-a programt am facut un calcul ), intre timp am rugat pe cineva sa ma ajute sa obtin o programare mai devreme , acum astept sa ma sune, atunci o sa intreb daca se vede si ceva endometrioza pe la mine, sper sa nu fi aparut.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

daca vrei o programare mai rapida poti merge in locul meu la dr codreanu, eu am fost si la dracea, dar acum se ocupa numai de fiv-uri....eu am programarea maine la 14.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele noi luna asta nu avem voie sa incercam pt bebe dar luna viitoare da. Asa ca puteti sa ma treceti si pe mine in listuta de testare pe 6 aprilie. Sa nu radeti de mine. Luna viitoare am mari sperante ca ma va vizita barzuta.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

bine v-am gasit , va scriu si eu pt prima data .
ca si voi , si eu vreau un bebe insa incercam de 1 an si ceva si nimic . Medicul mi-a recomandat sa fac analizele , am facut azi in z14 analizele si mi-au iesit asa:
estradiol- 116
LH-8 , 29
TSH- 3 , 6
Urmeaza cele de z 21 dar va rog mult sa imi spuneti ce stiti despre cele 3 , ma sperie mai mult estradiolul pt ca mi se pare mic . Pe buletin scrie ca vl de ref pt ovulatie este 315- 1828.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna seara fetele,

Nebunie mare la mine la munca astazi asa ca v-am citit asa, mai in reprize. Z18 la mine si cred ca ovulez ca ma inteapa ovarul stang. Eu vroiam sa va intreb ceva asa mai de novice: putem sa ovulam doar cu un ovar in timp ce celalalt someaza?

Cand ajung acasa imi fac testul sa vedem cele doua liniute si me urma tabar pe barbat

Vineri am programare la gine. N-am niciun chef de control pe masa dar ma duc ca vreau sa-mi faca si secretiile si sa-i cer si ei o parere asupra a ceea ce s-a intamplat. Asta e una noua. Acum o testam

Va tzuc si va urez o seara minunata. A, sa nu uit, eu pe lista de testare ar trebui sa figurez in ziua de 9 martie. Daca nu vine CM-ul pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

gina nu la mine la album , la albumul comun...
katy ce sa zic de hsg-ul tau, sa dea Dumnezeu sa prinzi trompa buna si sa ramai, eu as face monitorizari si cand ovulezi pe trompita fara prb sa ai efect garanatat...eu n-am facut hsg niciodata, dar nu stiu cum ar fi iesit , daca la mine se vedea si pe eco ca trompa este dilatat si plina de lichid, iar la operatie n-aveau nimic, insa erau aderente pe langa si faceau umbra....iti urez susces!!!
hesstia sedere scurta....

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Didi daca mi-ai spune unde e albumul asta comun m-as uita
Scuza-mi ignoranta...

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele noi luna asta nu avem voie sa incercam pt bebe dar luna viitoare da. Asa ca puteti sa ma treceti si pe mine in listuta de testare pe 6 aprilie. Sa nu radeti de mine. Luna viitoare am mari sperante ca ma va vizita barzuta.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Tin pumnii pt tine sa fie asa cum iti doresti u

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

katy , succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Stiam eu c-am uitat ceva! Legat de teste de ovulatie am gasit niste oferte pe netfarmacie.ro (au si pachete cu microscop, teste ovu, teste sarcina "early detection") si niste teste ieftinute pe farmaciastejara.ro - teste ovulatie baby - 5 la 10 ron.
Habar nu am daca sunt sau nu bune, dar am zis sa va comunic rezultatul cercetarilor mele.

I.P.

Cele de pe netfarmacie sunt testate de mine atat testele de ovulatie cat si testele de sarcina si pot spune ca sunt foarte bune, mai putin testul de ovulatie cu saliva acela nu este bun, sau cel putin la mine nu a functionat, iar testele de sarcina nu fac liniuta de uscare.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput