Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 10
DenyAnd spune:
Salutare fetele
Bine ai venit Hesstia. Iti doresc sedere placuta si cat mai scurta.
Spune-ne despre tine, de cand incerci sa ramai
, ce probleme ai... etc. ![]()
Aaaa, scrie repejor peste 10 mesaje ca sa scapi de moderare si apoi sa-ti vedem mesajele in timp real.
Katy, si eu asteptam vestile de la tine
. Ma bucur ca esti bine si ca nu ai probleme mari la trompe.
gina85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hesstia Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine alaturi de voi, ca o mica si proaspata aspiranta ce sunt? ![]() |
Bine ai venit
si iti doresc sa ti se indeplineasca visul de a deveni cat mai repede mamaDe cat timp incerci?
In curand gravidutza

Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.
Katy82 spune:
Fetele m-am mai uitat si eu pe alte poze cu imagini de la HSG si se vedeau mult mai bine decat la mine. Eu nici nu-mi dau seama care este uterul. Desi am dus f. multa substanta de contrast cred ca au folosit f. putina. Nu-mi prea dau seama.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
gina85 spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Am reusit sa fac HSG. M-a durut intr-adevar ca la ciclu, dureri suportabile. Mai tare a fost spaima din cauza careia am tot tremurat. Rezultatul de la HSG- trompa stanga perfect permeabila, cea dreapta cu aderente - 50% permeabila. Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
Rezultat destul de bun,ma bucur pt tine

In curand gravidutza

camcris spune:
buna fetele, ce mult a-ti scris![]()
MeAlex pe mine la un moment dat cand tragea de polipul ala zici ca, era guma de mestecat
mi-au dat lacrimile si asa a mai completat iar cu xilina, daca nu ai nimic de curatat pe acolo nu te doare, garantat![]()
si acum inapoi la citit sa vad ce a-ti mai facut
gina85 spune:
| citat din mesajul lui xdidi gina si eu il arunc , dar la cosul din baie mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Nu reusesc imi zice no photo
In curand gravidutza

Katy82 spune:
Miki PAP= papanicolau
fetele, eu ma apuc de treaba ca urmeaza zile f. agitate la serviciu. 
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
ralucaneagu spune:
sa va mai spun despre mine ca am 29 ani si nu stiu de ce nu pot ramane insarcinata , sper ca prin aceste analize sa aflu problema .sunt din craiova dar acum locuiesc in argentina .
xdidi spune:
gina nu la mine la album , la albumul comun...![]()
katy ce sa zic de hsg-ul tau, sa dea Dumnezeu sa prinzi trompa buna si sa ramai, eu as face monitorizari si cand ovulezi pe trompita fara prb sa ai efect garanatat...eu n-am facut hsg niciodata, dar nu stiu cum ar fi iesit , daca la mine se vedea si pe eco ca trompa este dilatat si plina de lichid, iar la operatie n-aveau nimic, insa erau aderente pe langa si faceau umbra....iti urez susces!!!
hesstia sedere scurta....