Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 9
Ana178081 spune:
Da,sotul are ceva probleme cu mobilitatea.
Acum i-am luat Bio-zinc-seleniu.Sa vedem cum o fii si cu asta.
Asa am zis k prestez>din 2 in 2 zile.
La testul de azi se vad ambele linii,dar cea de test putin mai slaba,ina de acceasi grosime ca prima.Sa ma mai testez in continuare?
Ana178081 spune:
Gina cel de ieri era pozitiv.Asa am vazut eu si sotul.Am uitat sa mai mentionez ca aseara secretia incepuse sa se subtieze putin.Eu am mai facut teste de ov si altadata si am prestat cand s-a pozitivat,dar n-a iesit nimic.Parca nici nu mai cred in testele astea!
Offffff ma apuca nervii cu ovulatia asta.
Fetele cand am ramas eu gravida anul trecut,am avut CM>35z,iar ovulatia mea se produsese in z9,conform eco.Ce sa mai cred eu acum??
xdidi spune:
gina azi e prima zi de intarziere, insa luna asta n-am avut ovulatie ci doar sangerari...cred ca sti povestea....
mealex mai eu zic ca's linii de uscare ca apar dupa cateva ore...iar la shure m-am uitat si acum linia nu este sub T, este ff aproape de C si la fel de gros ca linia de C numai ca mai spalacit si se vede bine, nu l-am mai intreabat pe sot daca vede si el , pt ca nu i-am zis ca ama fcut alt test...beta nu stiu daca mai are rost sa fac , imi mai iau un test pt maine si va rog sa-mi ziceti ce marca, ca maine ma duc la doc iarasi si sa-i arat daca o patesc iarasi...., deci si cu shure am 4 teste dubioase....si 4 firme diferite, abia astept sa va pun poze
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Gina cel de ieri era pozitiv.Asa am vazut eu si sotul.Am uitat sa mai mentionez ca aseara secretia incepuse sa se subtieze putin.Eu am mai facut teste de ov si altadata si am prestat cand s-a pozitivat,dar n-a iesit nimic.Parca nici nu mai cred in testele astea! Offffff ma apuca nervii cu ovulatia asta. Fetele cand am ramas eu gravida anul trecut,am avut CM>35z,iar ovulatia mea se produsese in z9,conform eco.Ce sa mai cred eu acum?? |
Ana parerea mea e ca daca esti sigura ca ieri ai ovulat teste nu mai trebuie sa faci
In momentul in care se pozitiveaza nu mai trebuie sa continui cu ele,pe prospect la ale mele asa scrie
Nu faci decat sa te induci in eroare
In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.
Hesstia spune:
Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine alaturi de voi, ca o mica si proaspata aspiranta ce sunt?
gina85 spune:
citat din mesajul lui xdidi gina azi e prima zi de intarziere, insa luna asta n-am avut ovulatie ci doar sangerari...cred ca sti povestea.... mealex mai eu zic ca's linii de uscare ca apar dupa cateva ore...iar la shure m-am uitat si acum linia nu este sub T, este ff aproape de C si la fel de gros ca linia de C numai ca mai spalacit si se vede bine, nu l-am mai intreabat pe sot daca vede si el , pt ca nu i-am zis ca ama fcut alt test...beta nu stiu daca mai are rost sa fac , imi mai iau un test pt maine si va rog sa-mi ziceti ce marca, ca maine ma duc la doc iarasi si sa-i arat daca o patesc iarasi...., deci si cu shure am 4 teste dubioase....si 4 firme diferite, abia astept sa va pun poze mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Mai incearca sa faci un test maine dimi
Eu nu inteleg ce is cu liniile astea de uscare????
Eu Fac testul si il arunc imediat dupa...
In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.
Katy82 spune:
Buna fetele! Am reusit sa fac HSG. M-a durut intr-adevar ca la ciclu, dureri suportabile. Mai tare a fost spaima din cauza careia am tot tremurat. A fost chiar ok, m-a durut apoi capul si pt ca eu am tensiunea mica si nu am baut cafea pana la 14 cand am ajuns acasa. Mi-a curs putin sg. Acum sunt chiar ok. Dupa interventie am mai avut o usoara jena, acum totul e in regula. Am luat laptisor de matca si vitamine naturale sa ne intarim sist imunitar si eu si sotul si sa ma detoxific putin de antibiotice. Luna viitoare avem treaba
Rezultatul de la HSG- trompa stanga perfect permeabila, cea dreapta cu aderente - 50% permeabila.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
xdidi spune:
gina si eu il arunc , dar la cosul din baie si cum n-are capac mai arunc cate un ochi, daca te uiti in album vei vedea liniile despre care vorbim
valicutza spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Am reusit sa fac HSG. M-a durut intr-adevar ca la ciclu, dureri suportabile. Mai tare a fost spaima din cauza careia am tot tremurat. A fost chiar ok, m-a durut apoi capul si pt ca eu am tensiunea mica si nu am baut cafea pana la 14 cand am ajuns acasa. Mi-a curs putin sg. Acum sunt chiar ok. Dupa interventie am mai avut o usoara jena, acum totul e in regula. Am luat laptisor de matca si vitamine naturale sa ne intarim sist imunitar si eu si sotul si sa ma detoxific putin de antibiotice. Luna viitoare avem treaba Rezultatul de la HSG- trompa stanga perfect permeabila, cea dreapta cu aderente - 50% permeabila. Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
super Katy , bine ca ai scapat si totul e bine , bafta multa in lunile ce urmeaza , sa se prinda mai repede
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
valicutza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui claudela
Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
scuze , cand te testezi ?
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.