Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 12
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Buna seara fetele, Nebunie mare la mine la munca astazi asa ca v-am citit asa, mai in reprize. Z18 la mine si cred ca ovulez ca ma inteapa ovarul stang. Eu vroiam sa va intreb ceva asa mai de novice: putem sa ovulam doar cu un ovar in timp ce celalalt someaza? Cand ajung acasa imi fac testul sa vedem cele doua liniute si me urma tabar pe barbat Vineri am programare la gine. N-am niciun chef de control pe masa dar ma duc ca vreau sa-mi faca si secretiile si sa-i cer si ei o parere asupra a ceea ce s-a intamplat. Asta e una noua. Acum o testam Va tzuc si va urez o seara minunata. A, sa nu uit, eu pe lista de testare ar trebui sa figurez in ziua de 9 martie. Daca nu vine CM-ul pana atunci. |
Mie gine imi spunea ca ovulam o data cu un ovar si luna cealalta cu celalat ovar,de asta si durerile astea o luna pe stanga si una pe dreapta
Iar o data sau de 2 ori pe an avem cm anovulatorii,cica asa se curata organismul de toate "residurile" ramase
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
miky82 spune:
citat din mesajul lui Hesstia Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine alaturi de voi, ca o mica si proaspata aspiranta ce sunt? |
Bine ai venit si sedere cat mai scurta! scrie repede 10 mesaje ca sa treci de moderare.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Am reusit sa fac HSG. M-a durut intr-adevar ca la ciclu, dureri suportabile. Mai tare a fost spaima din cauza careia am tot tremurat. A fost chiar ok, m-a durut apoi capul si pt ca eu am tensiunea mica si nu am baut cafea pana la 14 cand am ajuns acasa. Mi-a curs putin sg. Acum sunt chiar ok. Dupa interventie am mai avut o usoara jena, acum totul e in regula. Am luat laptisor de matca si vitamine naturale sa ne intarim sist imunitar si eu si sotul si sa ma detoxific putin de antibiotice. Luna viitoare avem treaba Rezultatul de la HSG- trompa stanga perfect permeabila, cea dreapta cu aderente - 50% permeabila. Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
Ma bucur ca ai trecut cu bine si de acest stres, dar nu ti-a zis de trompa cea care are aderente daca se poate face ceva?
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
citat din mesajul lui xdidi daca vrei o programare mai rapida poti merge in locul meu la dr codreanu, eu am fost si la dracea, dar acum se ocupa numai de fiv-uri....eu am programarea maine la 14.30 mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Sarumana mult de tot dar nu pot sa merg sunt inca la menstruatie de abia peste 2 zile imi va trece, multumesc inca o data esti o scumpa. O sa vad ce imi fata asta daca nu o sa sun sa ma programez dupa 26 martie.
3 Inseminari nereusite
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui Hesstia De la moderare era deci... credeam ca nu ma vrea nimeni aici si de aia nu imi raspunde nimeni Paaaai, am 25 de ani, suntem la inceput de drum adica am luat de la inceputul lui decembrie hotararea sa incercam. Am facut teste de ovulatie, s-a confirmat cu ecografia transvaginala ovulatia, dar nu prea am reusit sa prestam cum trebuie si ... nu s-a prins. Apoi am fost la un alt medic pentru ca doctorita cu care am vorbit initial trebuie sa intre in concediu prenatal, asa ca m-am dus la altcineva, la spital... si am facut testul torch plus analize la gineco, acum facem tratament pentru o lighioana... dupa ce refac si vedem rezultatul (sper NEGATIV), fac eco si daca e totul ok a zis ca ne da unda verde . Pana atunci insa ne-a zis sa nu ne chinuim, ca sa reusim sa facem toate investigatiile fara stres, tratamente etc. si de-abia apoi sa ne punem pe treaba. Cam asta-i povestea mea pe scurt... in rest, nu stiu ce ar trebui sa va mai spun, ma intrebati si va zic . Imi caut si eu o casuta mica unde sa ma integrez, sa impartasesc cu voi si bune si rele... |
bine ai venit! ai ptr mine e tot prima zi aici
miky82 spune:
citat din mesajul lui ralucaneagu sa va mai spun despre mine ca am 29 ani si nu stiu de ce nu pot ramane insarcinata , sper ca prin aceste analize sa aflu problema .sunt din craiova dar acum locuiesc in argentina . |
Bine ai venit si sa pleci cat mai repede la odisee.
Mai scrie repede 3 mesaje ca sa treci de moderare si sa te vedem in timp real. Cred ca e tare frumos in Argentina!
3 Inseminari nereusite
ralucaneagu spune:
multumesc de primire miky
da , e frumos aici dar e greu ca sunt departe de casa si de parinti . sper sa am si eu un bebe sa imi aline dorul.
ralucaneagu spune:
imi puteti spune ceva va rog de estradiol? ma tem sa nu fie cv legat de menopauza val mea mica
Yna85 spune:
Buna fetelor!
Hessitabine ai venit si sedere cat mai placuta!
Miky, sincer imi pare foarte rau pt z1, chiar nu ma asteptam, ma gandeam ca luna asta e luna ta! Dar cred ca martie o sa fie luna noastra! Oricum e luna femeilor si a mamicilor, poate trece barza pe la toate! Te pup tare!
Maria spor cu noroc la sa fie cu bebe!
Katy ma bucur ca rezultatul de la HSG e OK! Deci in marite si la tine...!
xdidi iti tin pumnii stransi pe maine! Eu cred ca e bebe, de data asta , nu cred ca toate testele cu linii de uscare le-ai nimerit tu! Nu se poate! Iti tin pumnii stransi, stransi
Fetelor cat despre mine, innebunesc de-a dreptul . Ieri am fost la alt ginecolog si nu pot sa spun ca am fost foarte incantata, acum parca stau sa ma gandesc iar la dr mea. Nu mai stiu ce sa fac. Mi-a facut eco, si ieri in z28 aveam un folicul de 21mm si endometru de 7 mm. Nu e cam mic endometru? Oricum nu mi-a spus nimic clar de ce mi s-a dereglat cm asa de mult si de ce ovulez asa de tarziu. Eu cred ca azi ovulez, ca am asa niste dureri de burtica, ca la menstra, pana acum nu ma durea asa de tare. Dr asta, ne-a dat voie sa prestam, si eu l-am intrebat daca am voie ca am TSH-ul 6? si el mi-a raspuns ca important e sa raman. Adevarul e ca din cate stiu si eu TSH-ul marit nu te lasa sa ramai, dar totusi ar trebui sa fie <2 ca sa fie OK. Nu mi-a mai placut ca m-a intrebat ce sa faca cu "dosarelul" meu de analize? Nici nu s-a prea uitat...nu stiu ce sa zic..
Trebuie sa va marturisesc, ca ieri eu si sotul nu stiam daca sa ne protejam sau nu dar azi de dimi cand ne iubeam noi, nu ne-am mai protejat . Acum sper din nou sa vina mult dorit...dar mi-e si frica in ac timp.
Oricum maine merg sa vad daca am ovulat, miercuri merg la hematolog si vineri la alt endocrinolog. Offfffffff sunt asa de .
Va pup pe toate! O seara placuta!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png