Calendarul gradinarului vesel (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Va invidiez ca aveti activitate, la mine e inca multa zapada, n-am cum sa fac nimic
Sambata am curatat totusi trandafiri, i-am taiat, am taiat si greblat o parte din tufanici, restul cand s-o lua zapada!
Aveam in plan sa tunda sotul copacii, vreau sa taie niste crengi dintr-un nuc care imi freaca tabla de pe magazie, dar este bolnav, nimic n-a facut, doar s-a aolit!
Macar mi-au inflorit toti ghioceii, sunt asa frumosi si veseli, mi-e mai mare dragul de ei!

Liviana, bine c-ai revenitMadalina vrea dalii, eu in functie de cate o sa-mi iasa cu bine din iarna i-am promis ca-i dau, daca tu ai mai multe de dat, cred ca sunt bine venite! O sa te contacteze ea cred!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Valentina, de unde ai ghiocei in curte? Stiu ca e tarziu pentru ei acum, dar intreb si eu sa stiu cand (si de unde) sa-i plantez la anul... Fii-mea cea mica d-abia a invatat la gradi despre "vestitolii plimavelii" si ma ciocane la cap ca vrea ghicei in curte...

Mergi la inceput

Akella, ii avem de ani buni, luati din padure, au fost cativa la inceput, acum am vreo 3 palcuri si am constatat ca s-au mai inmultit fata de anul trecut, sunt vreo 4, mai departe de palc. Daca vrei, dupa ce se duc florile, iti scot cativa de la mine si iti dau!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Hai c-am fost acasa (si bine am facut) sa verific daca mai au puii apa, nu mai aveau, asa ca le-am pus apa si am luat si cablul de date, am descarcat pozele si va arat si voua un colt de gradina si biroul meu in aer liber, aici

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Liviana - bine ai revenit, tare mari si frumoase sunt rasadurile tale!
Eu recunosc ca am fost lenesa anul asta, ma bazez pe colega care mi-a adus anul trecut rasaduri...
Boticelina - tare haioasa ai fost cu biroul din curte... dragut solarul, sunt curioasa sa-mi spui daca e chiar bun pentru ca ma batea si pe mine gindul sa-mi iau unul dar am tot ezitat, gindindu-ma cu nu e tocmai bun...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

leeloo, e in teste sera, ziua, cand afara erau cam 20 de grade inauntru (cu usa deschisa) erau cam 32 de grade. Dupa cum am zis taica-meu a verificat asta noapte la 3 dimineata termometrul din sera si erau 10 grade, deci cred ca isi face treaba dar nu in conditii grele, adica la temperaturi foarte joase. Eu am mai mobilat-o de la momentul pozarii ei, am dus niste vinete si ardei aflati la randul 2 de frunze adevarate, sper sa nu le compromit. Anul asta oricum e anul experimentelor in gradina noastra.

Mama deja a pus mazarea, spanacul, radacinoasele, ceapa, usturoi, ridichi, salata, salata māche, deja un sfert de gradina e plantat

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Akella, ii avem de ani buni, luati din padure, au fost cativa la inceput, acum am vreo 3 palcuri si am constatat ca s-au mai inmultit fata de anul trecut, sunt vreo 4, mai departe de palc. Daca vrei, dupa ce se duc florile, iti scot cativa de la mine si iti dau!

Saru'mana! Tinem legatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Fetele am primit mesaj de la Tala... A nascut azi la ora 13.45 o fetita minunata, Matilda Elena...

Tala, suntem cu gandul la tine de azi dimineata Sa-ti traiasca moaca si sa va aduca numai si numai bucurii!

Mergi la inceput

Felicitari Tala, sa te bucuri de Matilda!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Bine-ai venit pe lume, Matilda-Elena! Felicitari, Tala!
Carmi, multam de raspuns ! Nu mi-ai zis totusi, ati facut mai mult de-o recolta acolo in sera? Eu am facut rosii asa cam 5 ani la rand dar cea mai buna recolta am avut-o in primul an, ma gandeam ca s-a saracit pamantul, desi compost si balegar am tot adaugat anual si ma gandeam sa fac pauza acolo sa nu mai pun nimic anul asta.
Liviana, chiar ma intrebam pe unde esti!
Leloo, eu sera aia o vad asa doar pe langa casa pentru aclimatizat rasaduri, cred ca altfel un vant mai mare o ia pe sus.
Boti, faza cu puisorul in aspirator e chiar de desene animate! Bine ca a scapat teafar micul cascador!
La noi acum e bolnava mama, are si frisoane, desi febra nu-i mare. Vremea a fost buna, am inceput sa greblam si am mutat niste primule, dar e atata treaba de facut ca ma ia groaza! O fi tarziu sa dau cu bordeleza piersicii?

Mergi la inceput