Calendarul gradinarului vesel (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Felicitari Tala! Deci Matilda Elena este pestisor de-al meu :)! Sa fie sanatoasa fericita si cum vrea mamica ei, ca norocoasa este sigur cu o mamica precum Tala! Pup!

Fetelor, daca mie imi ies rasadurile dau de baut !

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Felicitari ,Tala! Ii doresc multa sanatate Matildei (imi place numele ) iar tie refaecare usoara si nopti blande .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Tala, felicitari ! Sa fie bebelusa sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !

Olympia, scuze, iti raspund acum, nu, nu le punem in acelasi loc, sau in niciun caz in acelasi pamant. Cu un an inainte le-am avut afara, imi pare rau ca nu mai gasesc pozele, cadeau plantele de cate rosii aveau, e drept ca au fost si alt soi. In weekendul trecut am schimbat pamantul in sera, am umblat si la bidoanele cu compost si am adaugat cam o treime, sa vedem ce-o sa iasa. Cred ca o sa cumpar rasaduri, nu mai am unde sa pun seminte, casa mea e plina de rasaduri de petunii, portulac, carciumarese, garofite inalte, gura leului (le adorrrr!)si altele de genul asta.

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna fetelor

Va citesc din umbra cu mare drag. Eu sunt o "gradinareasa" de apartament in devenire.
Am un balcon mare si pervaze largi, asa ca trebuie sa le decorez cu plante.
Buun, deci am pus deocamdata patrunjel si marar in doua jardiniere mari. Le-am pus de o saptamana, dar deocamdata nimic :((. Mai vreau sa pun leustean, dar asta cand o sa-mi trimita mama seminte. In rest flori, flori, probabil petunii curgatoare.

Va doresc un an bun si plin de rod.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag
Liviana, bine c-ai revenitMadalina vrea dalii, eu in functie de cate o sa-mi iasa cu bine din iarna i-am promis ca-i dau, daca tu ai mai multe de dat, cred ca sunt bine venite! O sa te contacteze ea cred!

Cu MARE placere.
Cine mai doreste, cine mai pofteste, haideti la dalii!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu cam cu intarziere: si pt. mamica Tala!
Lui Matilda-Elena ursitoarele sa-i ofere numai bine si fericire in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Fetelor, s-a intamplat sa mai plantati cum ar fi pe vremea asta, bulbi de narcise si lalele? Eu le-am descoperit intr-un cotlon in casa si as fi tare suparata daca am sa le pierd .Ma gandesc sa le mai tin putin in frigider sa-si faca "stagiul" acela despre care am citit ca este necesar, am uitat cum se numeste, ceva cu vi... sau va...,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

M-a holbat azi toata ziua la rasaduri, si in sdfarsit se vede ceva mic alb sub pamant!

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

b.nica - "vernalizare" (nah, atat am retinut si eu de la vecinuta mea, care e inginer agronom ).
Eu am pus irisi acum vreo 2 saptamani, in ghiveci in casa, si au iesit (sper sa si infloreasca), dar nu ma pricep intr-atat incat sa iti dau vreun sfat... dar de tinutul la frigider 24 de ore am citit si pe net, si mi-a functionat la maci (am pus seminte intr-un ghiveci).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tala - ii urez si aici bun venit pe lume micutei Matilda!!! Sa va aduca numai bucurii!

b.nica - nu cred ca iti vor inflori anul asta, dar nici nu cred ca le-ai pierdut. Planteaza-le si ai sa te bucuri de ele la primvara viitoare!

Olympia - pai pentru aclimatizare ma gindeam si eu la solarul ala...la mine sunt vinturi mari, asa ca sigur mi l-ar lua pe sus...

Anul asta sper ca in sfarsit vom reusi sa vopsim gardul - pe interior si pe exterior - asta sper sa dea un aspect si mai placut gradinii, cel putin din interior - astept o cotatie de la un mester si planuim ca dupa Paste sa "executam"...
De dimineata am pozat irisii pitici galbeni care in sfarsit au inflorit: http://home-and-garden.webshots.com/photo/2237307840050279906iBZMbU?vhost=home-and-garden
sunt asa de frumosi!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput