Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

valimai ai un bebic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

nu e deny , si acolo scrie ca azi trebuia sa imi iasa testul pozitiv..si cand ma gandesc ca in martie facem un an de cand incercam imi vine sa urlu..simt ca nu mai am putere sa mai incerc , din cauza unui nou esec

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

te intelg asa de bine, vreau sa te incurajez dar nu stiu cum, doare foarte tare, hai ca io am 4 ani de cand vreau bb si nimic, m-am resemnat dar tot doare cand vad ca vine armata peste mine

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

asa e camcris, e groaznic , si eu incerc mereu sa raman optimista dar e din ce in ce mai greu

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Eu ma bag la invatat germana, ne auzim mai tarziu

Va doresc o zi frumoasa si plina cu soare si cald ca aici.

La noi e asa de caldutz ca a si venit primavara, nu am putut sa ma abtin sa nu "zburd" nitel pe afara fara geaca si in papuci de vara sa ma bucur si eu de aerul caldutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

valimai ai un bebic?

da, mai am o fetita de 4 ani jumate, si pe ea tot cu greu am obtinut-o ,cu tratament pt prolactina si stimulare, si mititica de cand ma bate la cap ca vrea si ea un fratior ,stiu ca ii e greu si ei singurica, si eu mai am o sora si tare bine a fost ca am fost doua.

in curand

Mergi la inceput

denyspor la invatat!si o zi frumoasa si calda!

sa-ti triasca,vali!sa fie sanatoasa!si sa aiba in curand un fratior!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

asa e camcris, e groaznic , si eu incerc mereu sa raman optimista dar e din ce in ce mai greu

in curand

Valy o sa vezi ca o sa rasara si pe strada ta soarele, si nu o sa mai plece barza din curtea ta pana nu prinzi gravi sa-i daruiesti micutei un fratior sau surioara. Ai incrdere.
Trebuie sa-ti revii ca nu e bine la cea micutza, doar stii asta. Copii simt foarte usor cand mami sau tati sufera si se vede suferinta la ei foarte bine, chiar daca te starui sa ascunzi sa nu observe nimeni.

Mergi la inceput

Multumesc Velvet
Hai ca am iesit ca altfel nu ma mai apuc de germana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Fetele la mine testul de ovulatie e tot cu II,acum mie mi se pare pozitiv.A2a liniuta e la fel ca prima,chiar putin mai intensa.Offff,cand vine ovulatia asta?Sunt putin cam intrigata ca secretia mea nu este inca precum albusul de ou,nici nu a fost pana acum(adica zilele astea),k in mod normal o am in fiecare luna.Sa fie de la faptul k a ceva probl cu ea(v-am zis zilele trecut) si ma voi trata dupa,adik sapt viitoare.
Va pup

Mergi la inceput

ana,baga mare!poti ovula in ultima zi cu test pozitiv sau in ziua cu primul test negativ.deci pe cai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

[quote]citat din mesajul lui valicutza

nu e deny , si acolo scrie ca azi trebuia sa imi iasa testul pozitiv..si cand ma gandesc ca in martie facem un an de cand incercam imi vine sa urlu..simt ca nu mai am putere sa mai incerc , din cauza unui nou esec

Nu fi trista, draga. Sigur o sa iti iasa pozitiv luna viitoare.Eu mi-am inceput viata sexuala acum 3 ani cu sotul meu ( suntem casatoriti numai de 1 an jumate ) si nu ne-am protejat niciodata si nici nu am ramas insarcinata.Cat nu eram casatoriti nu mi-am facut probleme ca nu raman, am zis ca poate nu nimerim ovulatia, ca ne vedeam numai in week end sau in concedii, si oricum nu voiam neaparat atunci un bebe.Dar dupa nunta mi-am dorit f mult si nimic.Si inainte, cand nu mergeam la ginecolog totul parca era ok, ciclul venea regulat.De cand am inceput cu proiectul bebe, numai probleme..
Dar nu descurajam, mergem inainte cu curaj. Daca vrei, iti trimit si tie o portie!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput