Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

nu e deny , si acolo scrie ca azi trebuia sa imi iasa testul pozitiv..si cand ma gandesc ca in martie facem un an de cand incercam imi vine sa urlu..simt ca nu mai am putere sa mai incerc , din cauza unui nou esec

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

te intelg asa de bine, vreau sa te incurajez dar nu stiu cum, doare foarte tare, hai ca io am 4 ani de cand vreau bb si nimic, m-am resemnat dar tot doare cand vad ca vine armata peste mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

denybuna dimineata.imi pare rau de dureri.stiu si eu ca sunt medicamente care influenteaza ovulatia,antiinflamatoare...sa te interesezi.nici mie nu imi mai curge sange rosu,ci mai rosiatic asa.o fi tot dupa HSG?sau o fi ca am trecut de 30 ani?

Uff eu asta nu stiu, daca e din cauza varstei sau de la HSG. Dar banuiesc ca o fi de la HSG, ca dupa varsta nu suntem batrane pt bb, ca poate asta vrei sa zici, ca deja vine menopauza?

La mine curge culoarea obisnuita, dar ca mai putin si cu albus de ou inca , asta de unde s-a mai luat.

Azi dimineata sunt nauca rau

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Fetelor, io cred ca parkemedul asta ma face asa de nauca disdimineata ca altfel nu-mi explic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

denysper sa fie de la HSG.o colega mi-a spus ca o data cu varsta se modifica culoarea.nu neaparat ca intram la menopauza.oi fi cea mai batrana de aici?

Mergi la inceput

Da' inca sa o mai vedeti si pe asta cum de nu ma pot opri.
Cum si de ce?
Nush

Mergi la inceput

Citat:

denysper sa fie de la HSG.o colega mi-a spus ca o data cu varsta se modifica culoarea.nu neaparat ca intram la menopauza.oi fi cea mai batrana de aici?

No, batrana no. Suntem toate tinerele pt .
Suntem la varsta cea mai potrivita.

Ylari, Tzuky, (ele au peste 30 de ani) si alte fetele noastre sunt deja cu , care cu ... toate vom urma dupa ele curand-curnad-CURAND!
Si tu Valicutza, si Camcris, gata cu plansul ca vin eu sa va bat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:

tu esti pacienta dr. albu si taci malc, nu zici nimic te-am prins
si eu merg la el, dar sunt supi pe el ca nu a venit sa ma vada dupa histeroscopie sa stea de vorba cu mine macar 1 minut

Mergi la inceput

Aaaa la actorii preferati

Keanu Reeves, Sandra Bullock, Jim Carrey...

Din cantareti am uitat ca nu mai ascult muzica de ceva vreme, dar cand eram mai tinerica numai cu castile in urechi ascultand 3sudest

Asa sunt eu, mai "saracutza" cu de-ale Hollywodd-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

deny,sa dea Dumnezeu!

camcrisel e ocupat,am vazut.nu sunt pacienta lui demult,doar din decembrie.si venim destui km pana in bucuresti.daca nu veneam,n-am fi descoperit problemele la spermograma.sper sa ma ajute sa am si eu bebele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:

denybuna dimineata.imi pare rau de dureri.stiu si eu ca sunt medicamente care influenteaza ovulatia,antiinflamatoare...sa te interesezi.nici mie nu imi mai curge sange rosu,ci mai rosiatic asa.o fi tot dupa HSG?sau o fi ca am trecut de 30 ani?

valiimi pare rau.poate e totusi prea devreme.poate ai ovulat mai tarziu.la multi ani sotului!

multumesc velvet, mi-e o mila de el saracutul , ca eu cu starea asta a mea nu am chef de nimic ,acum noroc ca e plecat cu cea mica pe afara, am putut sa ma mai linistesc singura prin

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput