Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 20
mrenescu spune:
Salutare fetele,
Mihaelafalt nu-ti mai fa atatea probleme cu comanda asta. N-am facut niciodata comenzi pe e-bay dar nu exista nicio modalitate de a o anula? Poate stiu fetele sa te invete de unde poti anula comanda. Pe Amazon banii se debiteaza de pe card imediat ce ai plasat comanda.
Ana pe mine m-au ajutat fetele sa identific testele pozitive. Nu le poti face o poza s-o pui pe contul comun? Eu asa am facut ca si mie mi se parea ca parca nu-s pozitive ba parca-s pozitive etc. Si fetele au confirmat ca erau pozitive. Ideea e ca liniutele ar trebui sa aiba aceeasi grosime si/sau intensitate. Cel putin asa erau la mine.
Eu sunt z17 azi si cred ca maine ovulez. A doua liniuta este aproape la fel de intensa ca cea de control. Dar nu e inca pozitiv. Se pare ca la mine e z18 dedicata ovulatiei. Oricum mai vreau s-o monitorizez inca o luna - doua inainte de a da un verdict.
Bobule m-am amuzat cu listuta ta de favoriti. Eu recunosc ca l-as tavali putin pe Brad ( Pitt). Doar asa putin cat sa nu se supere Angelina Nici cu Depp nu mi-e frica totusi...
daena spune:
Buna fetelor. Eu sunt astazi ziua 3 DPO, cel putin asa zice fertility friend si data cand ar trebui sa ma testez e 6 martie.Ovulatia am avut in ziua 11, asa mi-a aratat si microscopul meu.
Ana, nici eu nu am avut egg luna asta, doar creamy si numai dupa ovulatie, nu stiu de ce.
O dupa amiaza placuta va doresc
Suntem cate putin din tot ce iubim.
MeAlex spune:
Ana, tot citind din urma vroiam sa iti spun ca nu ai ovulat pana acum...din ce spui, ar trebui sa ovulezi maine. Poate reusesti sa pui niste poze.
Valicutza, poate sa zica si mama site-ului ca azi iti trebuie sa testezi, acolo e o medie, e ceva statistic, inseamna ca cele mai multe femei au un rezultat corect daca testeaza azi...E posibil sa fie o ovulatie tarzie sau sa fi durat mai mult pana s-a prins, nu e nimic batut in cuie...pana nu iti vine, mai e speranta.
Camcris, imi povestesti, te rog, cum decurge histeroscopia? Ai facut la Medlife, nu?
Deny, mucusul ala nu o fi de la o infectie? Eu nu am avut niciodata menstruatie cu mucus...Legat de varsta, am 34.
toate fetele!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
camcris spune:
histeroscopia:
te duce in salon privat 2 paturi,te schimbi in halat, papuci(dati de spital nu de acasa) i-ti pune perfuzie cu antiinflamator+antibiotic, te duce in sala, te urca pe masa speciala de gineco vine dr. i-ti face o injectie cu xilina in col, apoi va face daca va mai fi nevoie, apoi introduce histeroscopul(tub dotat cu un sistem optic)) vei putea vedea si tu cavitatea uterina, daca sunt probleme intervine
alte intrebari???
MeAlex spune:
Camcris, saru'mana! Momentan, m-ai lamurit. E bine ca nu e anestezie totala si e super ca pot vedea si eu. Dupa interventie nu trebuie sa stai prea mult, nu? Pot merge singura, nu am nevoie de sot sa ma ajute?
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Camcris, saru'mana! Momentan, m-ai lamurit. E bine ca nu e anestezie totala si e super ca pot vedea si eu. Dupa interventie nu trebuie sa stai prea mult, nu? Pot merge singura, nu am nevoie de sot sa ma ajute? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
depinde cata xilina foloseste la mine a folosit multa, dupa interventie pleci la salon pe picioarele tale sustinuta de o asistenta, eu cred ca am stat in salon 2 ore si ceva, eram beata de la xilina dar am ajuns cu taxi acasa intreaga
Katy82 spune:
Buna fetele! Vad ca ati scris ceva asa ca ma apuc si eu de citit din urma. Va multumesc de raspunsuri fetele. E bine ca nu am ovulat inca, aveam ceva emotii, nu ca as putea sa raman pt ca ne protejam, ci pt ca stiu ca se face inainte de ovulatie HSG-ul asta.
Fetele noi, bine ati venit pe la noi, sa deveniti cat mai curand mamici si sa mai luati cu voi la odisee si aspirante mai vechi, ca sa facem loc fetelor noi.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
velvet spune:
katymultumesc de urare!sa dea Dumnezeu la toate!mai faci HSG luna asta?mie mi-a zis dr ca se face pana in Z10.eu am facut in Z9.
fete,si voua va cere sa va logati de nu stiu cate ori pe zi?sau pot sa fac ceva sa raman logata mereu?ca uit in f dimineata.si scriu mesajul si nu sunt logata
MeAlex spune:
Aaaaa, inca ceva Camcris...doare? Am o experienta cu xilina si a durut, adica am simtit tot...dar a asteptat f putin si nu si-a facut efectul...
pentru sanatos!