Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 15
velvet spune:
didi
fete,eu o sa incerc sa imi dau seama de problemele fiecareia ,daca exista,pt ca sunt noua.da va citesc si nu vreau sa fac vreo gafa si sa va suparati pe mine
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi velvet nu-mi fac sperante....dar merci deny important este sa mearga, eu ca ceai mai deau de busuioc pt ca nu te baloneaza si gazele sunt dureroase,mai ales combinate cu dismenoree, si mai mere si carbovitaluat cand iti vine...ca daca suferi de dismenoree sigur ai si niste colite si macar astea sa le faci mai suportabile, in schema mea de naturiste pt endometrioza in periaoda menstruala am ceai de dezintoxicare de papadie si galbenele...rar beau ins acred ca e bine pt oricine.....acum cu chistu asta iarasi ma apuc de scheme de naturiste si poate ii dau una !!! mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Aha, e bun si acest info.
O sa incerc de toate
La ce dureri mari aveam de fiecare data, imi venea sa bag mana in foc ca numai eu am asa dureri mari. Dar vad ca si tu te chinuiai la fel.
Ah, mi-am amintit de aspenterul ala care il luam, il tot laudam eu ce minuni face la mine ca nu mai aveam dureri. Uff eu nu-l mai iau acuma. Vroiam sa-l reiau de maine, dar iaca nu-l mai gasesc prin geamantanul ala al meu ca juram ca l-am luat cu mine!
Yna85 spune:
Buna fetelor!
Lore, ma bucur foarte tare ca ai mers la concert si ca ai avut o seara minunata. Si mie imi place foarte mult Directia 5! Pup!
Velvet, Daena si Andreeaalina, va urez si eu bun venit si sedere cat mai scurta pe la noi!
Ingerash_Mic, bine ai revenit, sper sa-ti convingi sotiorul sa faceti FIV.
Miky, nu pune la suflet ce a scris fata de acolo, ca nu are rost sa te superi si enervezi pentru oameni care nu stiu ce sunt bunele maniere si din pacate in ziua de azi sunt din ce in ce mai multi.
Eu fetele tot cu test de ovulatie negativ , clar o sa am cm peste 40z si luna asta, azi nu am apucat sa fac ca nu mai am , dar merg acum la cumparaturi si nu vin pana nu gasesc, ca de 2 zile tot am incercat sa mai imi iau dar nu sunt in farmaci.
Ieri am fost si mi-a facut TSH-ul si ATPO (alti bani). TSH-ul a scazut de la 16 la 6 in 6sapt de tratament, ma intreb daca totusi nu ar trebui crescuta doza, ca nu cred ca o sa scada mai mult daca nu a reusit in 6 sapt. Fetele care mai sunt cu Euthyrox, voi cum ati facut? (mrenescu parca tu aveaipb cu tiroida)
In alta ordine de idei, imi tot vine mail-ul care i l-am trimis la Uscatescu inapoi. Cred ca iar e plecata pe undeva.
Maine o sa merg la o consultatie la un ginecolog nou, sa vad ce mai imi spune. Alex multumesc de ajutor!(O sa merg la ginecologul la care merge si Musette)sper ca esti bine! Te pup si te imbratisez tare!
Sunt asa de obosita si fara putere ca azi toata ziua am si acum sotul ma tot roaga sa merg cu el si la cumparaturi si mai trebuie sa fac si de papa!
Va pup pe toate! O seara placuta!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui camcris DenyAnd mama lor de dureri si io ma lupt cu ele in fiecare luna, nu ratezi nimic le combat cu indometacin supozitoare, depoarece stomacul meu nu mai face fata la nospa este apa de ploaie sa te faci bine Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Iaca ce explicatie buna mi-ai dat cu Nospa asta!
Se pare ca si al meu ficat a cedat la ele pt ca azi ma plangeam ca cele 6 pastile de nospa care leam luat intr-ora, erau doar "apa de ploaie", exact cuvintele tale.
Zicea sotul meu ca de aia nu-si mai face efectul nospa ca asa l-am invatat pe organsimul meu si... stie deja ce il asteapta cand "vine" iar nospa-ele. Ufff "ascunse sunt caile" organismului nostru
Multumesc pt raspuns
valicutza spune:
citat din mesajul lui DenyAnd mmmmmmm vreau si eu pizzaaaaaaaa! Va pup pe toate fetele mele. Cat despre mine, azi z1. Iar am avut crizele alea de dureri (mama ei de dismenoree)chinuindu-ma sa le calmez cu Nospa(am luat 6pastile intr-o ora, dar degeaba),si am stat in pat vreo 2 ore plina de dureri pana mi-a venit in ajutor un calmant mai puternic (parkemed) si in 15min deja dormeam ca un bebelush. Dar nu mai vreau sa-l mai iau, pe langa ca te adoarme mai si te ameteste, inima ma doare, nu am putere sa stau in picioare, si mi-am cules info de pe net sa trec la naturiste. Si pe viitor sa-mi calmez dismenoreea cu ceaiuri naturiste. Ufff , de-ar veni mai repede la mine ca doar dupa nastere voi scapa de dismenoreea asta chinuitoare Ingerash_Mic, bine ai revenit |
deny imi pare rau pentru ziua 1
te pup si sper sa scapi repede de dureri
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
velvet spune:
ynamultumesc.spor la cumparaturi!sa gasesti testulete!
fete,ies si eu cu sotoiul la o plimbarica!
va pupo seara frumoasa!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Abia acum am putut intra si eu un pic.
Pe zi ce trece am emotii mai mari, se apropie ziua de mers la doctor.
maine nu stiu daca pot intra si luni plec pe la 10 de acasa, i ajung pe la 6-7 seara asa ca sa nu ma dati disparuta.
Cu testele de pe ebay mai astept sa vad ce se intampla, eu am trimis email si am zis ca vreau sa renunt la modalitatea de plata, daca nu saptamana viitoare mai dau o comanda si platesc cu cardul.
V-am pupat.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
mrenescu spune:
Oho fetele, ce active ati fost. Abia acum am reusit sa termin de citit. Si v-am raspuns tuturor in gand si acum sper sa nu uit pe nimeni
Mihaelafalt, nu-ti fa probleme cu comanda aia. Ti-o anuleaza ei oricum daca nu faci plata, asa ca...
Lore e indragostita rau de Cristi, ce sa mai!
Katy, parca tu erai cu forumul cu fiv-ul. Nici eu ( ca si MeAlex)n-am inteles ce vroia fata aia de la viata ( Lara77 parca). Dar eu zic sa nu mai dai atentie tuturor tampeniilor. Daca le vezi asa "exclusiviste" lasa-le sa fie in continuare.
Yna, da eu sunt cu tiroida, ceapa caprii ei de tiroida. Numai ca la mine e invers, adica TSH-ul e sub limita inferioara. Ideea e ca daca a scazut cu medicatie ( eutyrox) in 6 saptamani e de bine. Inseamna ca raspunzi bine la tratament. Probabil trebuie ajustata doza ca sa ajungi in limite deci mergi la endocrinolog si prezinta-i rezultatele. Ea va stii ce decizie sa ia. Oricum, cu tiroida tratamentul merge "pe ghicite" pana ajungi acolo unde trebuie. Mai tai pastilute, mai adaugi ( nu tu, medicul face asta) pana cand ajungi acolo in limite si te stabilizezi. Dar sa stii ca e de durata deci inarmeaza-te cu rabdare. Sa nu-ti faci probleme insa ca eutyroxul nu traverseaza bariera placentara deci daca apare bebe nu e o problema dar medicul trebuie anuntat imediat. Imi refac si eu analizele la sf lui februarie si merg la medic sa vedem ce zice. O s-o sochez putin ca nu stie inca de sarcina pierduta dar isi revine ea.
Despre mine: cred ca organismul meu a decis el de capul lui ca ovulatia e in z18. Azi z16 si liniuta a doua e mai pronuntata ca ieri. Intrebare: oare cate luni trebuie sa ma testez pana pot zice ca da, z18=ovulatie la mine?
Ana suntem pe aproape una de alta. Eu nu prea sper la bebe luna asta ca na, doua luni la rand inseamna sa cer prea mult de la viata. Dar ma voi testa si la ovulatie prestez. Ce-o fi o fi.
lorena_86 spune:
asa e mrenescu, ai mare dreptate
dar si de ceilalti membri, pe toti ii iubesc mult dar cei drept cristi are un loc mai special in inima mea de ani de zile
asta e, visez si eu in tacere
ce voi nu aveti nici un vip preferat?
ziceti pe care?
chiar sunt curiasa ce preferati aveti
sa mai destindem putin atmosfera
oricum sunt super tari cu totii cei de la Directia 5
cand ii vad pe scena nu-mi mai trebuie nimic
Mihaelafalt spune:
Mrenescu eu as da alta comanda acum si sa platesc cu cardul, as vrea sa intru din nou pe produs sa reiau comanda de la capat sa platesc cu cardul dar imi e frica ca atunci cand bag datele de pe card sa nu imi ia si pentru celelalte teste din comanda de dinainte neplatita.
Se poate asa?
Camcris tu ai dat comanda?
Eu gasisem ceva 100 de teste combinat scrii tu cate sa iti trimita si ce concentratie vrei cu 18,99 lire cu toate taxele, postale si transport, ele costa 12,99.
Mi s-a parut convenabil cand le-am vazut acum parca ma gandesc ca sunt prea multe si ca nu o sa am nevoie de atatea ca o sa raman repede graviduta.
Lore sigur esti indragostita, eu nu pot merge nicaieri la concerte, ca singurele sunt la judet si nu iti vine sa mergi pana acolo.
Fetele daca am avut contact aseara si azi dimineata m-am spalat pe luni se poate recolta pentru papa si secretii? Bineinteles ca de acum stam cuminti.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.