Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Seara buna, girls!

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86
ce voi nu aveti nici un vip preferat?

ziceti pe care?
chiar sunt curiasa ce preferati aveti
sa mai destindem putin atmosfera

Aaaa, pai daca se pune problema asa, intrebarea e : cine nu-mi place?!!
La capitolul cantareti frumusei imi plac Bruno Mars, Adam Levine de la Maroon 5, Ricky Martin (chiar daca a schimbat baricadele, tot superb e ), iar tata lor, care-i bate de le suna apa-n cap e inegalabilul Lenny Kravitz, cel mai sexy barbat de pe fata planetei!!!
La capitolul actori sunt obligata sa-i rezerv (bine, nu de tot, ca impart cu voi) pe Hugh Jackman (este un sot si-un tatic atat de grozav, ma topesc ori de cate ori il vad in poze cu familia ), Johnny Depp (= Mr. Perfect ), Channing Tatum (desi are o fatzuca usurel naiva ), Chris Evans si Ryan Reynolds (care stau valeleu la capitolul "muschi" ). Mentiune speciala pentru Mr. Beckham si a lui reclama incendiara .
Ma rog, sunt multi, sunt o fata iubareata rau, dupa cum vedeti
Iar cea mai frumoasa femeie, la care ma uit ca la o icoana e Aishwarya Rai!

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Bob ce multi preferati ai, iti doresc sa te intalnesti cu toti si sa fii mandra ca ai putut fi alaturi de ei.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Bob ce multi preferati ai, iti doresc sa te intalnesti cu toti si sa fii mandra ca ai putut fi alaturi de ei.

Aaa, pai nu vreau sa-i intalnesc. Mi-e teama sa nu strice magia, sa fiu dezamagita ca se scarpina nu stiu unde sau ca grohaie cand mananca si alte faze de genu' asta.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Despre mine: cred ca organismul meu a decis el de capul lui ca ovulatia e in z18. Azi z16 si liniuta a doua e mai pronuntata ca ieri. Intrebare: oare cate luni trebuie sa ma testez pana pot zice ca da, z18=ovulatie la mine?

Maria, nu intotdeauna va ramane asa, z18 ovulatia.
Eu pot sa spun din experientele mele, dupa 4 luni am imteles ca ovulatia la mine vine mai mereu in jurul zilelor 11-12-13-14. Intro luna e z11, alta z13, alta z10, alta z14.
Nush cum va fi la tine, poate al tau e stabil
Incearca totusi sa monitorizezi ovulatia vreo 3-4 luni, iti notezi datele, si dupa analizezi si faci concluzia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna seara fetelor! imi pare rau ca am absentat astazi dar a fost ziua socrului si am fost la tara, am mancat cam mult si acum trag consecintele.
Ca sa fie si mai placut astazi z1.

Ingerash_Mic bine ai revenit, aceeasi problema am avut-o si eu pana aseara ca nu stiam ce sa fac daca sa mai continui cu inseminarile sau sa trec la fiv si am ajuns la concluzia ca cel mai bine mai astept cateva luni si fac fiv, sper ca sotul tau sa accepte pana la urma sa faceti fiv.

Ca tot ati vb de teste de ovulatie o sa incep si eu dinou de luna asta sa folosesc ca doar o sa incerc pe cale naturala acum dupa cum vedeti sunt tare optimista in privinta asta ca cica poate o sa reusesc asa nici mie nu imi vine sa cred ce scriu

Of am uitat cui mai vroiam sa sciu cate ceva ca ma tot tine sotu de vb.

fetele va eu maine o sa intru tot asa mai pe seara ca merg la mama.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

buna fetelor,
reusesc si eu sa intru astazi... la mine nimic nou, ziua 20, astept cu nerabdare saptamana viitoare sa fac testul. luna aceasta nu mai am simptomele inchipuite de luna trecuta atunci chiar mi s-au parut reale si pana la urma s-a dovedit a nu fi nimic. ma simt ok, cu exceptia unei balonari care a aparut dupa ovulatie (am avut problema asta si luna trecuta). am citit putin pe net, dar nu prea m-am lamurit. am citit ca apare si in caz de progesteron marit la femeile insarcinate, ca relaxeaza musculatura si asa se produce balonarea, dar si ca ar fi semn de progesteron scazut asa ca eu nu mai inteleg nimic. poate ma lamuriti voi daca aveti informatii...
va doresc o seara frumoasa si imi cer scuze ca eu doar seara apuc sa scriu...

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

miky de convins il voi convinge.. adica e ca si convins.. doar ca sunt eu intr-o stare generala mai aparte asa si pana acum nu am reusit sa stau sa-i explic cam care e baiul si de ce tot bat eu in pinteni ca e mai ok sa facem direct FIV..
nu stiu.. deocamdata suntem in standby amandoi.. nu prea vrem acum sa mai discutam despre asta.. eu am lasat medicamentele care-mi tin ciclurile regulate, momentan iau doar vitamine ca m-am cam saturat de hormoni..

somn usor pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bobule am ras cu lacrimi
asa bine m-am simtit cand am citit postul tau cu favoriti
ce tare ai fost
macar daca nu avem parte sa salivam in tacere, nu?

si mie imi placea mai demult de riky matin si mai sunt cativa actori super misto

eu iar m-am detasat de bebe
acum culmea e ca nu mai vreau, simt nevoia sa-mi pun serios ordine in viata si apoi am timp si de bebe

vreau sa ma intorc in bucuresti, cat mai repede
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna dimineata fetele
va las o cafeluta
nu am dat inca comanda de teste, ma tot rog de sotior sa dea el, ca are cont deschis
lore tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Buna dimineata fetele.
Eu ma pregatesc sa plec la munca(urasc zilele astea de duminica in care trebuie sa lucrez)
C'est la vie!
Aseara ma uitam la cele 3 teste de ov si mie mi s-a parut ca cel din z13 arata cel mai bine,liniutele sunt identice,cel din z14 mai slaba linia T,cel din z 15(ieri),mult mai slaba.Sa fii fost ovulatia deja in z14(alaltaieri sau ieri)?Nu stiu ce sa cred k nici urma de egg,secretia e tot cremoasa.De ieri pe la pranz m-au luat niste dureri in parte stanga....nici nu stiam exact ce ma doare(ovarul,splina),de-alea ca si cum as fii avut un ovar inflamat...am si plecat de la job mai devreme.Azi mai putin doare,sper sa pot lucra(bine k la 14h inchidem)
Oricum sa vedem ce zice azi testul,poate se pozitiveaza
Doamne si ieri cand am ajuns acasa sotului ii era rau(de la stomac)
Hai va pup.O zi buna sa aveti

Mergi la inceput