Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

mmmmmmm vreau si eu pizzaaaaaaaa!

Va pup pe toate fetele mele.

Cat despre mine, azi z1. Iar am avut crizele alea de dureri (mama ei de dismenoree)chinuindu-ma sa le calmez cu Nospa(am luat 6pastile intr-o ora, dar degeaba),si am stat in pat vreo 2 ore plina de dureri pana mi-a venit in ajutor un calmant mai puternic (parkemed) si in 15min deja dormeam ca un bebelush. Dar nu mai vreau sa-l mai iau, pe langa ca te adoarme mai si te ameteste, inima ma doare, nu am putere sa stau in picioare, si mi-am cules info de pe net sa trec la naturiste. Si pe viitor sa-mi calmez dismenoreea cu ceaiuri naturiste.
Ufff , de-ar veni mai repede la mine ca doar dupa nastere voi scapa de dismenoreea asta chinuitoare

Ingerash_Mic, bine ai revenit

Mergi la inceput

Ufff fetele, iar s-a dat pagina in lung spre dreapta de e greu de citit.
Dar repede am cautat sa vad cine are linia aia lunga, si daca nu gresescc, e de la IngerashMic.

Ingerash_Mic, te rugam, poti sa faci o mica modificare in semnatura ta?
Sa faci linia "HR" mai scurta, sau sa o scoti si pui de la tastaura cateva linii de astea "_ _ _" una langa alta.

Please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

Deny bine v-am regasit
imi pare rau de urati
am modificat la semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

denyimi pare rau de urati sa vina o data bebe sa scapi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

deny te inteleg perfect stiu cum e sa ai dureri, poti incerca o schema pe care am primit-o eu de la gineco inainte sa aflu de endometrioza si a functionat o vreme...deci cu saptaman inainte de ciclu, bagi asa vit a, vit e, mgB6, no-spa in fiecare zi dupa ce vine poti cambate durerile cu no-spa combinat cu anti-inflamator si mgB6...la mine a functionat, faza e ca vit a si vit b inmoaie uterul si e mai pregatit pt contractiile de la menstra...eu cred ca ar trebui sa sa incerci si plus ca nu face rau daca ar fi bebe
ca anti-inflamatoare recomand(mai ales ca nu esti in tara s-ar putea sa gasesti): eferalgan co(adica paracetamol cu codeina)-bun in dureri
nurofen plus(tot cu codeina)
aulin plicutete(pulbere)
saridon (paracetamol cu inaca 2 substante pe care le-am uitat),
insa saridonul trebuie cerut specific ca daca nu mai e un saridon N(ibuprofen 200mg=pipi pt ce dureri am).
Aceste pastile sunt pt dureri mari la ciclu, testate pe mine...
eu sunt ok , in afara de sani care m-au omorat de durere cand m-am trezit acum sunt mai ok , astept menstra...
lore ca tu mi-a otravit neuronu(adik am cumparat surecheck), daca pana la urma ar fi ceva crezi ca maine ar iesi testu? deci maine ar trebui sa-mi vina sau luni, insa eco am facut-o joi....
ma scuzati dar sunt cu capu'n nori numai la prostii ma gandesc si ignor total acel chist, parca nici n-am fost la eco
hai ca m-am lungit ca o zi de post va puuuup

Mergi la inceput

didisa te ajute Dumnezeu!stiu ca sure check se pozitiveaza mai greu,dar in ziua cand trebuie sa iti vina cred ca ar iesi pozitiv.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

am modificat la semnatura

Aha, e foarte bine
Multumim

Legat de rusii veniti pe capul meu sa ma atace cu "" sa vada ei ce o sa le fac , nu va intristati pt mine fetele, ca eu nu sunt trista. Ma doare mai mult chinul asta de la dismenoree. Ufff
In rest sunt bine

Velvet sa ai gura aurita si sa se implineasca ce spui tu

xdidi multumesc mult pt schema ta
O sa o incerc.

Vroiam sa incerc si ceaiul propus de Gina, dar iaca nu am frunzele alea de dafin si de la market habar nu am cum sa dau de ele, daca macar exista pe rafturi de vanzare aici in Austria

Mergi la inceput

deny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

velvet nu-mi fac sperante....dar merci
deny important este sa mearga, eu ca ceai mai deau de busuioc pt ca nu te baloneaza si gazele sunt dureroase,mai ales combinate cu dismenoree, si mai mere si carbovitaluat cand iti vine...ca daca suferi de dismenoree sigur ai si niste colite si macar astea sa le faci mai suportabile, in schema mea de naturiste pt endometrioza in periaoda menstruala am ceai de dezintoxicare de papadie si galbenele...rar beau ins acred ca e bine pt oricine.....acum cu chistu asta iarasi ma apuc de scheme de naturiste si poate ii dau una !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

DenyAnd mama lor de dureri si io ma lupt cu ele in fiecare luna, nu ratezi nimic le combat cu indometacin supozitoare, depoarece stomacul meu nu mai face fata la nospa este apa de ploaie

sa te faci bine

Mergi la inceput