Bobocei de Sept-Oct 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
gaitica78 spune:
Felicitari Tzuki! O sarcina usoara si al termen! Si Bravo pentru cei 2 nazdravani, trebuie sa recunosc ca ai curaj!!!
6+
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
Tzuki spune:
Gaitica . dintre analize, se dau compesante cele ieftine , cele gen listeria, rubeola, toxoplasma, CMV, hepatite nu sunt compensate . la fiecare din ele se face si IGM si IGG, iar fiecare din acestea costa in jur de 35-50 de lei! o caruta de bani, dupa parerea mea.
din fericire, am aflat de la prima sarcina ca aveam anticorpi pt toate, mai putin pt toxoplasma, pe care am repetat-o si acum. sper sa fie negativa si sa nu se lipeasca de mine boala asta. mi-e cam teama, ca am doua matze cu care se mai joaca copiii (pisicile sunt responsabile pt boala asta nesuferita), sper sa nu-mi faca vreo bucurie ca le las fara blana!
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaitica78 In ce priveste noua lege se pare ca e cat se poate de reala. ... Eu personal nu agreez modificarea si m-as opune, dar nu stiu cum... Voi ce parere aveti? |
Subscriu! Mi se pare o lege idioata, discriminatorie si mai presus de toate : o hotie!!! O alta hotie a guvernantilor!
Azi am bifat o zi gretosica, nu prea ma simt in forma, sunt terminata TOTALLL de oboseala. Stau in pat ca leguma acum si ma lupt cu niste avionase Haribo!
Bebe dragonel la bord !
nu_mai_stiu spune:
Buna seara burtici,am trecut doar sa va spun noapte buna.Am citit mesajele cam acum o ora si daca incerc sa va raspund acum sigur va incurc ...asa ca cel mai bine e sa ma abtin.Ne auzim maine cu alte vesti bune.Pe mine ma cam doare burta,dar simt ca e de la constipatie.Somn dulce va doresc !!!
9s6z
ramona7575 spune:
Buna fetelor
Inainte de somn va invit sa vedeti niste video despre perioadele de sarcina, pe mine m-au emotionat foarte tare.
Va atasez perioada in care suntem majoritatea din noi
http://www.youtube.com/watch?v=hIMRTfO7duU&feature=relmfu
In partea dreapta puteti gasi etapele urmatoare pana la nastere...
Vizioare placuta !
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 7
_Irene_ spune:
Va mltumesc pentru primirea calduroasa, pentru urari si pentru incurajari. M-am mai linistit putin in privinta durerilor cand am aflat ca le-au mai experimentat si alte fete. Si legat de No spa.
Cat despre simptomele de sarcina, tocmai ce spuneam aseara ca inca nu am si numai bine ca noaptea trecuta m-am trezit de 3 ori sa ma duc la toaleta. Problema e ca desi simteam vezica plina, nu prea reuseam sa fac mare lucru. Sper sa nu fi racit prin mijloacele de transport, ca imi cam ingheata posteriorul pe scaunele alea reci. Ar fi culmea sa mi se intample tocmai acum, cand toata viata n-am avut astfel de probleme.
Eu am o dilema legat de aflarea sexului in cazul in care sunt gemeni; stiti voi vreo metoda speciala pentru asa ceva? Nu ca as crede 100% in asa ceva, dar de amuzament; si cine stie, poate chiar se adevereste.
Pupici pe burtici.
_
in asteptarea primei ecografii
g_rainbow spune:
Hallo! ce faceti burtici? am recuperat ce ati scris astazi, eu am gatit azi si am facut curat, apoi am fost cu Lucas la plimbare vreo 4 ore si n-am avut timp sa intru pe la voi. apropo de medicamente tot ce a scris corinuka despre ele, este ft adevarat! acum nu am luat progesteron pt ca nu a fost nevoie, eu in schimb iau aspirina de 100 de mg si niste vitamine care contin ft multe B-uri, ceva dela Taxofit care contine si acidul folic sub forma de folat, eu sunt o mica mutanta cu trombofilie si am mare nevoie de cantitati industriale de B-uri si acid folic sub forma de folat musai. despre magneziu voiam sa va spun ca la sarcina cu Lucas am luat ft mult magneziu si cand imi faceam dozarea acestuia iesea mereu in limite si nici nu am avut nici o contractie toata sarcina, cel putin nu dureroase, eu nu am simtit niciuna. chiar si cand mi s-au rupt membranele nu am avut nici o durere. acum probabil ca voi lua daca voi simti ceva contractii. pana acum nu m-a durut absolut nimic si nu am nici un simptom...doar ca a aparut burtica. in rest, suntem bine, fac destul de mult efort ziua pt ca ma solicita ft mult Lucas si nu am cu cine sa-l las. asa ca, corinuka, nu iti mai face griji ca nu e bebe bine. eu nu am avut multe simptome nici la celelalte sarcini si nici cand le-am pierdut pe primele 2 nu am simtit ca bebeii s-au dus la Doamne Doamne. trebuie sa fii increzatoare cu bebelacul tau si sa fii optimista. stai sa incepi sa-l simti cum misca si sa vezi ce te vei linisti.
Stela, casa de piatra si sa va dea Dumnezeu sanatate si multa liniste in familie!
Simonix, eu stiu fete care iau cate 900mg de utrogestan pe zi, deci 3 cpr nu este maximul! metoclopramid si eu stiam ca nu e bun in sarcina, mie mi s-a recomandat la a doua sarcina preventiv vomacur si m-am uitat imediat sa vad daca contine metoclopramid si era alta substanta activa. daca imi aduc aminte va scriu maine, azi nu pot pt ca doarme Lucas in camera aia si nu vreau sa-l trezesc.
Tzuki si Irene, bine ati venit si bebei sanatosi si la termen va doresc
azi m-am intalnit cu o cunostinta si iar m-a intrebat daca l-am simtit pe bebe asa imi vine sa rad sa mor, de cate ori ma intalnesc cu ea, inca de cand aveam 5 saptamani ma intreaba daca l-am simtit si ea doar are 2 copii, fetita are doar 2 ani, oare sa fi uitat asa repede? pe Lucas l-am simtit prima data pe 29 mai, la 15 saptamani, eram la o nunta si pe al doilea bebe l-am simtit tot la 15 saptamani, dar el la 16 saptamani m-a parasit, pe primul n-am apucat sa-l simt pt ca s-a dus la 12 saptamani.
mi-am facut si testul chinezesc de distractie si Lucas trebuia sa fie fetita , acum se pare ca tot fetita a iesit, acum vom vedea. l-am facut si pe cel cu varza rosie, era scris pe alt forum, tot de distractie si a iesit tot fetita, dar eu l-am visat baietel
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 12+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, bulinici !
Sunt terminata definitiv. N-am dormit mai deloc de greturi, am o stare de sfarseala fizica, ce ma doboara, mi-e frig de mor si greata persista. Am ajuns la birou cu chiu cu vai, am ros niste saratele si am baut o limonada fierbinte, trag nadejde sa ma simt mai bine. O sa-l rog pe sef sa imi dea concediu maine, pentru ca simt ca nu mai pot de oboseala.
Si eu care credeam ca o sa scap de greturi in trim2. Azi facem 11 sapt si cred ca am bifat cea mai naspa zi+noapte din toata sarcina.
Sotul initial s-a amuzat cand ma vedea cum ma preling pe pereti sfarsita, dar cand a vazut ca nu e de gluma, ca m-a luat si plansul de nervi si neputinta, a schimbat foaia si-a devenit atent si grijuliu. Sincer, tot ce vroiam si ce vreau este o camera calduroasa, dar bine aerisita (simt ca n-am aer mereu), intunecoasa, un pat mare si pufos si linisteeeeeee. Vreau sa uit de lume pentru vreo 2-3 zile asa.
Bebe dragonel la bord !
Tzuki spune:
neata
Bob, pt greata, la mine acum functioneaza niste bomboane mentolate. la sarcina trecuta mergeau niste bomboane cu gust de fructe de padure, ca erau acre. efectul e de scurta durata, dar macar scapi putin! e nasol, intr-adevar!
trim 2 incepe dupa 14 sapt, mai e putin.
astept sa-mi iau azi rezultatele la analize, sper sa fie bune, am asa un nod in gat. ca am cam 2 luni de cand am oprit alaptatul la bb2, probabil ca m-a "usurat" de toate cele bune de prin organism. nu vreau suplimente de vitamine/minerale, mi se face greata numai cand ma uit la ele, bleah.
gaitica78 spune:
Buna dimineata! O cafeluta la doamne?
Intrebare: voi aveti ameteli? Ca eu ametesc de se invarte camera cu mine si nu stiu daca e normal si am uitat sa-l intreb pe dr.
Iar magne b6, voi cat luati pe zi? Mie dr. mi-a zis o pastila pe zi, dar pe retea scrie 1-0-1, asta nu inseamna ca e o pastila dimineata si una seara?
6+
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!