Bobocei de Sept-Oct 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neata fetelor
Vreau sa va spun ca ma simt excelent de bine cu somnolenta e cam nasol, ca ma apuca la serviciu si simt ca imi vine rau daca nu dorm putin aaa si cate va arsuri, dar nu sunt violente
bob sper sa dipara repede starea asta nasoala. La mine au disparut brusc. Am avut stari nasoale rau pana pe la 11 saptamani.
tzuki sa ne dai de veste cu analizele
Va pe toate

lalu85 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Corinuka fiind la prima sarcina e normal ce simti insa cred ca trebuie sa te linistesti si sa nu te mai gandesti la rau.
Aici pe forum fiecare isi expune propriile pareri insa nu inseamna ca toate sunt si adevarate sau ca la toata lumea e la fel. Vad ca majoritatea dintre noi sunt la prima sarcina si au temerile normale de altfel pe care le-am avut si eu. Acum sunt mai relaxata putin insa nu am scapat de temeri, mai ales ca am trecut printr-o pierdere si o sarcina cu risc foarte mare. Insa, cand am pierdut, daca as fi intrat pe forum sau daca as fi stiut ca disparitia SUBITA a simptomelor ar fi insemnat ceva rau, cu siguranta as fi fugit de urgenta la dr. si poate mi-ar fi dat tratament si as fi mentinut-o (ma refer sa le ai pana la un moment dat si sa dispara dintr-o data, nu sa lipseasca - aici nu vad motiv de ingrijorare).
In concluzie, parerea mea e ca de pe forum trebuie sa iei ce informatii iti trebuie, sa le treci prin propriul filtru si ar trebui sa ne fie de ajutor si nu motive in plus de ingrijorare. Asa ca, capul sus si o sa fie bine!
Aaa si apropo, la mine dupa 7 sapt. au aparut simptomele, era o vorba: ai grija ce-ti doresti!

Azi vad ca ma cam inteapa iar jos, de ieri am intrerupt magneziul ca iau elevit, cred ca o sa-l iau din nou.

Maine ma duc cu fi-miu la evaluare pt. clasa o, o sa vad daca-l accepta sau nu, ma gandesc ca daca n-are chef sa fie testat, ce ma fac eu, il mai tin un an acasa... astia is nebuni cu legile lor...

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) 10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaitica78

Buna dimineata! O cafeluta la doamne?

Intrebare: voi aveti ameteli? Ca eu ametesc de se invarte camera cu mine si nu stiu daca e normal si am uitat sa-l intreb pe dr.
Iar magne b6, voi cat luati pe zi? Mie dr. mi-a zis o pastila pe zi, dar pe retea scrie 1-0-1, asta nu inseamna ca e o pastila dimineata si una seara?

6+

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Eu stiu ca vitaminele se iau pana in pranz sau cel tarziu pana la 16.00. Eu n-as lua seara.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) 10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata burtici
pe toate si va doresc o zii faina

Graviduta fericita 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

va place tickerul meu?

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

gaitica, eu ti-as recomanda sa iei dimineata si la pranz, nu seara pt ca este posibil sa-ti dea stari de agitatie si nu te va lasa sa dormi

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 12+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Gaitica - eu am avut ameteli asa cum spui tu, mai ales dimineata, si erau niste caderi de tensiune (stiu ca am fost la doctor si mi-a luat tensionul). Eu mai bag cate o cafea sau mananc sarat sau beau niste apa din aia colorata cu vitamine cica, ma face sa ma simt mai bine.

Bob - uuuf, de ce nu iti iei cateva zile libere? Eu am luat o saptamana cand am avut ceea ce scrii tu, prin saptamana 7. Efectiv dimineata nu puteam sta in picioare, ametezm si aveam greatza - tot ce am facut zilele alea a fost sa stau in pat, chiar daca nu dormeam, sa ma uit la TV etc. Pe la 5 reuseam sa ma adun cu greu sa ma duc dupa Robert sa il iau de la scoala. Din fericire starea asta a durat cam o saptamana, apoi s-a atenuat iar astazi sunt incantata sa va anunt ca nu mai am urma de gretz si ca nu am mai mancat ca sparta - deci sunt sperante sa nu iau totusi chiar o tona in sarcina asta ) Eeeh... dar sa vedem mai incolo...

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

mirabela, poti lua linistita si magne b6 impreuna

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 12+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Tzuki, foarte dragut! Imi place

Citat:
citat din mesajul lui Tzuki

va place tickerul meu?

bb 3

6+

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Ms Simona pt sfat. Cafea beau in fiecare dimineata, face parte din ritualul zilnic iar cu tensiunea stiu ca stau rau in general, adica e foarte mica. Vara cel putin scade pana la 7-8, ca stiu ca am fost o data la dr si se minuna ca mai stau in picioare

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Gaitica - eu am avut ameteli asa cum spui tu, mai ales dimineata, si erau niste caderi de tensiune (stiu ca am fost la doctor si mi-a luat tensionul). Eu mai bag cate o cafea sau mananc sarat sau beau niste apa din aia colorata cu vitamine cica, ma face sa ma simt mai bine.

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

6+

Mergi la inceput