Clasa I * 2011 - 2012 * [16]
Raspunsuri - Pagina 14
cosmina_p spune:
Cred ca dl inv a adoptat metoda de recuperare intensiva...dupa cum speram,adica azi au facut "Ci" si "p".Asta inseamna ca au avut 4 pagini de scris:2 pe caietul special si 2 pe cel tip.Da' am vazut ca fiica-mea nu s-a plans!!!
La matematica tot adunari/scaderi pana la 30 si au avut de facut 2 exercitii din manual.
Oricum...temele pentru maine i-au luat maxim trei sferturi de ora cu tot cu scarpinaturile de rigoare.
Ma alatur fetelor care scriu frumos...daca nu foarte frumos.Mereu am scris frumos insa din clasa a IX-a am avut o diriginta care scria....superb.Mi-a luat cam un trimestru sa-i "imit" scrisul...dar am reusit!!!Stiu ce-nseamna sa-ti dai cursurile "la tras" in timpul facultatii si sa uiti cui i le-ai dat!!!
iahim,chiar esti o exceptie ca ti-ai "mentinut" scrisul!Zic asta pt ca azi am facut o eco...cand sa vad si eu ce am...surpriza...in afara de cifre,altceva nu puteam citi!Da-mi traduce medicul de fam!
O dupa amiaza placuta tuturor!
Mada spune:
ei l-au facut deja pe h mic de mana, evaluare la mate ieri, cica a luat bine, o sa ma uit cand ajung acasa
probabil azi au trecut la nr peste 30
nu-i mai place matematica, nu imi vine sa cred, o enerveaza cred problemele, de fapt transcrisul,datele problemei, planul de rezovare, adev este ca si pe mine, ne tripleaza timpul de teme.
asta e
Ilinca si Rares
monica-elizabet spune:
Hai ca am gasit Smartul...
daca vreti sa va uitati si voi le aveti aici
http://www.concursurilesmart.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=89
Roxana_G spune:
Noi suntem la b mic, invatat abia azi. La mate recapituleaza numerele 1-30, si urmeaza sa dea un test saptamana viitoare. Am fost si eu la Open Days si am vazut o zi de scoala cap coada a fiica-mii, sunt chiar incantata. Am vazut si orele de teme, eu zic ca fac exact cat trebuie, nici excesiv de mult si nici putin. La engleza e tare distractiv si sunt toti fericiti. Ce sa zic...am plecat tare incantata, iar fiica mea a declarat ca a fost o zi frumoasa ca toate zilele de scoala. Pfiii, sper sa o tina.
monica-elizabet spune:
cosmina, cu multa placere
Ruxandrei i s-au parut simplute tare(i-am scos vreo 4) dar chiar si asa daca nu era atenta...gata greseluta
antoemma spune:
Mama mia, ce ritm aveti la scoala. Mi se pare mult sa faca intr-o zi si "ci", si "p".
Si noi avem grupuri de litere dar se merge mult mai usor. De exemplu la "ch" stau cateva zile. Li se explica diferenta intre h si ch, in care situatii se foloseste h, in care situatii ch, fac tot felul de exercitii de citire si scriere, invata sa scrie toate zilele saptamanii si sa faca propozitii destul de grele cu ele. Maine au test din zilele saptamanii si au scris in clasa niste propozitii pe care trebuie sa ma straduiesc azi sa le traduc, sa inteleg si eu despre ce e vorba... Nici ea nu stie chiar toate cuvintele.
Azi au test la cunoasterea mediului, unde au invatat tot felul de obiceiuri de iarna ale animalelor. Trebuie sa invete si sa scrie 6 ajnimale care au blana, 6 care se ingrasa toamna, pregatindu-se de hibernare, 6 care stau doar in stare de amortire... in fine, mai multe activitati pe care le fac animalele iarna, si sa le recunoasca urmele in zapada catorva dintre ele. Va dati seama ca in weekend ne-am documentat pe net, pentru ca nici pe romaneste nu le stiam. Sunt curioasa ce o sa faca...
szivarvany spune:
noi am ajuns la b,B si la adunari,scaderi pana la 30.
cred ca mergem conform programei :-)
_
mina spune:
Si noi mergem conform programei. Azi l-am dus din nou la scoala, se simte mai bine. L-a suspectat dr de giardia, i-am facut analizele, n-are. Phieeeu!
Acilea ninja! Cum era faza aia: ziua ninja, noaptea ninja, dimineata ninja iara.....offfff...cica sa te duci dupa martisoare...
Aseara am facut si noi 3 felicitari pt Dna invatatoare, dna de eng si dna de religie. Pe dnele de la after le "amanam" pana sapt viitoare, ca sapt asta nu se duce.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Naty spune:
Noi am avut sedinta ieri. Nimic interesant, in afara de situatia a 2-3 copii problema, situatie ce devine din ce in ce mai neagra si mai problematica pentru doamna si ceilalti copii.
Culmea e ca parintii celui mai "criticat" copil nu au fost la sedinta, nu raspund la telefoanele si mailurile doamnei, nu vor sa ia nici un fel de atitudine.
Pe noi ne innebunesc temele, cred ca suntem campioni la cat de multe avem, doamna crede ca sunt copii foarte buni si cam forteaza nota, dupa parerea mea. De fapt e situatia generala in scoala din cate inteleg de la alti parinti.
Ioana nu da semne de oboseala dar eu ma intreb cat o sa o mai tina asa.
Practic, cu exceptia zilei de marti, e in activitate permanent de la 8 pana la 6 seara; singura pauza este pentru masa de pranz (aprox. 30 minute).