Clasa I * 2011 - 2012 * [16]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

si iata o noua saptamana :-)
mult succes tuturor !

eu in weekend am stresat copilu` care s-a revoltat ca doar e weekend si in weekend nimani nu face nimik, ea avea de facut origami si martisoare si alte bibileli ... asa ca dupa lupte gherila a facut vreo 2 fise la mate (ca asta nu vroia), de citit a citit fara probleme cartulia luata de la biblio, a avut de invatat pe miercuri prima poezie din clasa I pe care am pus-o sa si dea autodictare si a fost ok :-)
am decis ca daca vrea relax total in weekend, sa puna osul si sa faca in fiecare dupa-masa/seara cateva exercitii la mate sau ce se nimereste si ii las ...
sunt curioasa ca vad diseara ...

_

Hai s'facem schimb! Eu l-am stresat p-al meu sa faca martisoare si el nu si nu, ca daca trebe sa faca teme in plus, bine, daca nu, sa-l las sa se relaxeze. Habar n-am ce-om face cu martisoarele, ne facem de ras anul asta

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

faza e ca eu am luat la actiunea DC niste martisoare superbe, insa nu era bine asa de-a gata totul, a trebit Giulik sa se puna pe facut cutii origami colorate, apoi felicitari perforate, ce sa mai, am aspirat camera de 5 x in 2 zile :-)
si la scoala confectioneaza ei ceva, ca m-a zis ca a facut ea in locul nustriucaror baieti :-)

offff
cert e ca peste 10 zile imi ajunge culegerea comper si n are decat sa se spele pe cap cu ea, i-am zis ca va avea de lucrat si acasa cateva minute / zi ...
mai greu va fi cu timpul ca reincepe dansul ... uof.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Noi "ne-am scos" anul acesta cu martisoarele DC. Probabil ca va mai face doar o felicitare pentru "iubitica" .

In alta ordine de idei suntem si noi de azi la scoala.
A sosit teafar si nevatamat (cu exceptia unor vanatai) din tabara de ski. Obosit dar incantat de tabara ! Pe langa orele de ski si distractia cu colegii au scris fiecare si jurnal de tabara, cateva randuri si un desen in fiecare zi. A fost o surpriza placuta pentru mine si el a zis ca i-a placut sa-l scrie. Au venit si cu temele de vacanta facute (au fost putine oricum). Pe scurt prima tabara a fost un succes pentru noi.

Mina, sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Salutare tuturor!
N-am reusit sa-l intreb pe dl inv cum vor recupera materia din cele 2 saptamani de vacanta "fortata".Sper sa recupereze intensiv,nu extensiv.La abecedar au ajuns la "ci" si la matem la adunari/scaderi pana la 30.Scolarii vostri sunt cu mult mai "avansati"???
Normal ca fiica-mea s-a inscris si la Smart...unde gasim subiectele din anii anteriori?
O dupa amiaza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Noi sunte la D mare si la adunari/scaderi de la 0-30

va pup pe toate, o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Noi suntem la i din i iar la mate la scaderea numerelor pana la 30
Incurcam pe d cu t iar la mate nu intelege de ce 12+13=10+2+10+3=20+5=25...cand el stie din start ca fac 25. Na...si explica daca poti copilului. De facut le face, insa mecanic..banuiesc ca in viitor vor folosi metoda si la alte adunari (cu numere mai mari)...poate atunci ii va intelege rostul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Te-as putea intreba daca nu cumva am fost colege de facultate, doar ca acele cursuri care circulau si la noi copiate la xerox, scrise de mana dar ca de tipar apartineau unui coleg, nu unei colege.

Nu cred,tu esti economista io-s doftorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor, cand este Smartul?
are cineva un link cu ce s-a dat in anii trecuti?
Eu nu stiu daca la noi la scoala este concursul, dar macar asa sa lucram si noi pentru "antrenament"
si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Te-as putea intreba daca nu cumva am fost colege de facultate, doar ca acele cursuri care circulau si la noi copiate la xerox, scrise de mana dar ca de tipar apartineau unui coleg, nu unei colege.

Nu cred,tu esti economista io-s doftorita!

Si scrii inca frumos ?
Clar esti o exceptie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna fetelor!

Cam care este volumul de teme la copii vostri?Noi am ajuns la a din a,si din ce am vazut eu pe caietul special,rmeaza cam in fiecare zi dictare.La mate suntem la adunari scaderi 10-30,la partea cu rezolvare de probleme,compuneri de probleme...
La noi ,aproape in fiecare zi Matei are la romana o transcriere si o fisa data de doamna,in care am vazut ca are exercitii de genul"eu spun una tu spui multe"sau invers,cuvinte cu sens opus sau asemanator,compuneri de propozitii pe anumte cuvinte date...deci destul de elaborata fisa.La mate acum avem transcrierea de probleme si rezolvarea...deci nu mai e decat scrierea de operatii simple.
La engleza facem de 2 ori pe sapt.,srtict pe ce este predat in clasa,ca altceva in pluc...nu mai are rabdare.
Ce propuneri ati primit in legatura cu saptamana altfel..?
Va pup

Mergi la inceput