Trombofilia, o cauza a infertilitatii -69-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Anti-FXA se poate face si la Fundeni si e gratuita, eventual se insista ca recoltarea sa se face la 3-4 ore de la injectie (de obicei spun sa nu se decaleze injectia).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetele sunt din Cluj ... asa ca intr-adevar doar pe Synevo se poate baza cu analiza ...

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Da, e greu cu transportul, dar stiu fete care au facut asta. Oricum, e mai ieftin cu analiza facuta la Synevo.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxa-m

Sunshine, dr Avram tocmai de aia nu e de acord cu analiza asta, ea spune ca nu e relevanta deoarece rezultatul il ai abia dupa 10 zile si in timpul asta poti linistita sa pierzi iar sarcina. Deci e cam aiurea, atata timp cat nu primesti rezultatul pe loc. Eu te sfatuiesc ca mergi si la Clujeana pt. o eventuala opinie, la dr Nicorici, dar oricum, iti repet, mie doza care ai luat-o mi se pare f. mare. Eventual poti sa-i scrii un mail dr Uscatescu sa vezi ce zice si ea. Daca iti raspunde bine, daca nu macar ai incercat. In situatia ta trebuie sa verifici toate variantele + investigatiile de care ti-am vorbit.

Am sa merg si la Nicorici cand voi reusi cu programarea ca deocamdata nu imi raspunde la telefon ca sa ma pot programa.
Doza de 0,8 mi-a fost data cand aveam 60kg si ceva, de atunci recunosc am mai slabit am, 54kg acuma....si trebuia mai devreme sa ma gandesc la o eventuala reducere a dozei recunosc.

Dr Avram zice ca nu e relevanta antifxa ca se da la 10 zile rezultatele, dar nici d-dimeri nu sunt concludenti in sarcini mici.

Oricum mai am o luna de sapat si de gandit.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Da din pacate nu pot sa fac naveta la Bucuresti pentru antifxa.
D-na dr zicea ca va vrea sa introduca si la Cluj aceasta analiza, dar is fff curioasa ca pentru asta iti trebuie aparate si reactivi.

A si am uitat, Dr U chiar la inceput de drum mi-a dat la insistentele mele clexane de0,2. Eu zic penibil si o doza fff putina pentru mutatiile mele si pe acele vremuri si la kg mele pe care le-am avut.
Sincera ea M-a dezamagit din prima.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Sunshine, inteleg perfect...de asta uneori imi vine sa renunt, am impresia ca lupt cu morile de vant: ba e accident, ba nu are cum sa fie trombo, ba alt accident pe tratament cu clexane...si, evident, eu trebuie sa decid pe mana cui sa merg...ca si voi de altfel.
Sincer, am obosit fizic si psihic si mai rau e ca simt ca imi bat joc de corpul meu facand teste (si eu, si medicii)...
Alteori, zic ca as vrea sa reincepem proiectul bebe pana sa avem toate analizele (am facut, tot eu, o prioritizare...), dar oricum, mi-ar fi frica sa fac asta...
De fapt, o sa asteptam cateva luni bune, din cauza banilor si in plus, nu cred ca e in regula sa fac de exemplu, analize hormonale dupa primul ciclu...as vrea sa fac si Papanicolau, inca nu mi l-a recomandat si poate tot asta e cauza, ca e prea devreme si pot aparea chestii din cauza chiuretajului.
Sunt labila...

pentru sanatos!

Mergi la inceput

MeAlex te inteleg perfect. Si eu de mult am zis ca ma lupt cu morile de vant. Am o lupta din care nu mai ies , si parca ar fi un cerc vicios. Sincera nu mai vad nici eu capatul, osrisice analiza sa fac parca am impresia ca nimic si totul e de vina.
Desi nu concep sa nu am bb al meu, cred ca anul acesta va fi ultimul an de incercari. Oricum sotul de mult nu mai ii de acord sa bag stimularii in mine...Dar mergem inainte, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milinca spune:

buna ziua tuturor,
ma alatur si eu celor care au trombofilie, si de 2 ani ma chinui sa aflu un raspuns, un tratament pentru problema mea- trombofile anticorpi cardio si fosfolipidici. sunt din iasi, si am fost la multi medici"fe firma" care au tot ridicat din umeri si mi-au spus ca se mai intampla sa pierzi sarcini. de 4 saptamani am gasit o dna dr foarte draguta care mi-a cerut analizelefacute pana in prezent, m-a trimis la endocrinologie si hematologie. la hematologie mi s-a spus ca trombofilia( rezultatele anterioare) nu tine de ei , dar mi-au facut acolo toate analizele, si mi-au spus ca sunt sanatoasa tun (?! ). in acelasi timp, dr de la endocrinologie ( si aceste analize au iesit bune), mi-a recomandat un alt dr. specializat in infertilitate/ sarcini pierdute in primele 10 saptamani. am fos si la el marti; unde am avut o discutie luuunga, si mi-a mai recomandat un sir de analize si o eventuala histeroscopie( am spus pas, pt ca e o investigatie / interventie destul de traumatizanta din punctul meu de vedere). una peste alta, nu mai stiu incotro sa apuc, sa-mi spuna si mie cineva cum sa procedez, sau ce sa fac, sa pot duce o sarcina la capat.
voi ce sfaturi aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

milinca dr Uscatescu- spital Fundeni sau dr. Avram. sunt mai devreme, chiar in urma cu cateva pagini adrese de mail ale doamnelor doctor unde poti scrie.
in iasi la cine ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adina spune:

Salut.
Pentru fetele din Cluj:
Va rog sa-mi dati mai multe detalii despre doamna dr. Avram, cand vine in Cluj, unde are consultatii, programari, eventual un program.
Va multumesc

Mergi la inceput