Trombofilia, o cauza a infertilitatii -69-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Cris eu tare te astept aici cu deznodamantul de la G-ul ala. si nu ma refer la un alt G decat acela de la PAI doamnelor.
te voi tine minte toata viata daca ma scoti sanatoasa la PAI.
sunshine nu stiu ce faci dar sanatate multa si bafta.
sunshine oricum mi se pare ca poate ramane natural dar nu stie doza. si incearca si ea sa-si dea seama. asta e. numai sa-i fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Livia nu stiu daca influenteaza analizele dar pt linistea ta intrerupe 10 zile aspenterul si du-te apoi sa dai sange.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg, Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor m-ati inteles gresit. In postarile anterioare am scris un beta de 5,3 urmata de alte comentarii ca am facut stimulare si am facut inseminare.
Deci antifxa am facut-o dat fiind ca doream sa stiu daca imi este doza corecta de clexane dat de hematolog in urma mutatiilor mele si dupa cele doua avorturi.
Si daca am tot facut stimulare daca tot am bagat apoi progesteron in mine am zis ca progit de situatie sa imi fac si eu aceasta analiza, ca nu cumva sa sar pe partea cealalta a calului si din cauza hipocoagularii sa fie de vina pentru nereusitele mele de un an incoace.

Dar intrebarea este acuma la ce doza sa trebuiasca sa reduc, la 0,6 sau 0,4 dat fiind si mutatiile de la semnatura?!

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sunshine daca te ajuta cu ceva, vezi aici, pe ultimele 2 pagini

http://www.cardioportal.ro/pdf/protocoale/protocoale_4.pdf?phpMyAdmin=LAPYS8VYVpMlZAH0k1mvv51DAQc

ar trebui redusa doza cu 20%, adica sa faci de 0,6

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

am vazut ca ati vorbit si de TSH. al meu e mult sub limita. am facut investigatii, am descoperit un nodul, dar dr a zis ca nu e grav, sa il monitorizez doar. din pacate acea dr a nascut si a trebuit sa ajung la altcineva. am dat de o dr care m-a intrebat daca iau ceva care contine iod, luam Femibion de peste 6 luni. am facut rost din germania de varinata fara iod, am luat o luna si ceva si cand am repetat analizele, TSH-ul meu era si mai mic. am ajuns la alt dr care a zis ca nu am facut bine ca am renuntat la iod, asa ca am revenit la femibionul cu iod TSH-ul meu insa e din ce in ce mai jos, fara nici o explicatie. ultima data era la 0,07. toate celelalte analize de tiroida le am ok, toti dr pe care i-am intrebat au zis ca nu e nici o prob sa fac FIV in conditiile astea. ba mai mult, cand am pierdut sarcina TSH era 0,24 si nici atunci nu a dat nimeni vina pe tiroida.
asa ca dupa ce am fost la 6 dr si am auzit 7 pareri sunt mai in ceata decat la inceput

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Qiao dap, asa scrie ca trebuie redusa doza cu 20%. Dar oare asta implica ca mai trebuie sa fac inca o data antifxa sa vad cat de eficienta ii doza de 0,6, asa-i? Alti bani alta distractie.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Conform materialului de la Qiao, trebuia sa fac 0.5, eu am facut 0.4...
Qiao, iti multumesc din suflet, habar nu aveam cum sa imi interpretez anti fxa. Iti doresc tot ce iti doresti si tu!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor am intrat in posesia examenului anatomopatologic de la chiuretaj, e scris in pasareasca . Am fost cu el la ginecolog, concluzia trasa este ca am avut clexane putinAm mai rugat o cunostinta medic chirurg sa mi-l interpreteze , astept raspunsul.
O fraza am putut descifra : "fragmente de decidua cu necroza hemoragica discret infiltrat inflamator subacut"
Deci si ceva inflamator Necroza hemoragica oare inseamna sange coagulat?

Dna dr U a zis ca voi face 0.4 la 12 ore data viitoare(fara aspenter) cu pauza de 24 inainte si dupa punctie. Ginecologa mi-a spus ca pot relua la 8 ore clexane . Offf, a trebuit sa iau toate dozele la rand pana sa-si dea seama ce doza imi trebuie iar acum nu stiu daca mai am cu ce face FIV

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Sper tu ai facut analiza antifxa? Vezi sa nu dai in cealalta parte cu doza mare de clexane. Aviz amatorilor. Uite cum am patit si eu cu doza de 0,8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sper, si la mine scria necroza si cheaguri...nu inseamna nimic, asa se intampla cand se opreste in evolutie, asta mi-au spus doi ginecologi.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput