Trombofilia, o cauza a infertilitatii -69-
Raspunsuri - Pagina 4
Cris_25 spune:
Legat de TSH, unii medici considera normala analiza care se incadreaza in limitele laboratorului ... insa altii spun ca e bine sa se stabilizeze in jurul valorii de 2 cand e vorba de FIV ...
Legat de PAI, am primit in sfarsit raspuns de la MedLife. Pun cu copy-paste, sa nu las loc la interpretariL
"In privinta acestei analize nu exista nicio greseala ci mai degraba o neintelegere in ceea ce priveste nomenclatura - in genetica alela (gena) normala este considerata alela care are frecventa cea mai mare in populatia data. In populatia caucaziana (din care facem parte) alela cu frecventa cea mai amre este alela A (pentru pozitia -844), ceea ce inseamna ca aceasta alela este alela normala. Pe de alta parte alela G este alela care este benefica in combinatie cu mutatia factor V Leiden. Dumneavoastra aveti genotipul GG ceea ce inseamna ca aveti genotipul "bun".
Daca mai aveti intrebari va rog sa ma contactati."
Eu nu pot zice decat ... NO COMMENT! Sau poate sunt eu "batuta in cap"
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
sunshine4ever spune:
Fetelor nu am timp sa citesc din urma azi dar promit pe maine.
Am rezultatul de la antifxa. 1,12, recoltat la 3 ore si vreo 10-15 minute de la administrarea de 0,8 mg. Referintele sunt urmatoarele :pentru Fraxiparin: 0.5-1.2 (dupa 2-4
zile de la initierea terapiei si la 3 h de la
ultima doza);
- pentru Clexane multidoza:
* scop profilactic: 0.1-0.4
* scop curativ: 0.4-1.1 (la 3-4 ore de la
ultima doza)
Ce parere aveti???? Ma incadrez undeva?
Eu din cate vad nici la curativ unde depasesc valoarea maxima cu 0,02.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
sper spune:
Sunshine4ever ar fi bine sa-ti suni medicul, mi se pare putin cam mare valoarea. Esti in procedura FIV, esti insarcinata?
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg, Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sper Sunshine4ever ar fi bine sa-ti suni medicul, mi se pare putin cam mare valoarea. Esti in procedura FIV, esti insarcinata? Sper... sa devin mamica MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6) Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg, Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10 O ultima incercare apr/mai 2012 |
Nu sunt gravida si luna asta sunt in pauza, mai fac niste investigatii. La ce te-ai referit, ar trebui redus clexanul de 0,8 sau marita doza?
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
sper spune:
De ce ai facut clexane acum daca esti in pauza? Analiza arata esti dezcoagulata , ca tb redus clexane.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg, Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
mimi32 spune:
Legat de discutia despre TSH, va rog sa ma scuzati, ca m-am incurcat in date. Mie mi-a crescut la 3.50 inainte de a incepe Femibionul. Poate ca ar trebui sa-l refac acum dupa ce am 6 luni de Femibion.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
Cris_25 spune:
Sunshine, tu cum de faci clexane acum? Nu doar in sarcina sau FIV se recomanda? Poate nu stiu eu bine Oricum, daca antiFXA arata ca faci doza prea mare, macar stii ca trebuie redus... cred ca trebuie sa vb cu un medic...
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
sper spune:
Sunshine4ever degeaba faci clexane acum daca nu ai hormoni in tine ( hormonii stimularii si ai sarcinii ingroasa sangele). Analiza asta nu ajuta cu nimic dc e facuta in afara procedurii FIV sau a sarcinii.
Sper... sa devin mamica
livia_adina spune:
Buna.
Eu am facut - Anticorpi anticardiolipinici IgG si mi-a dat in completare sa fac analizele:
- anticoagulant lupic
-anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM
-PAI 1.
Intrebarea mea era daca Aspenterul influenteaza rezultatul analizelor.
Pe site-ul de la Synevo scrie la anticuagulantul lupic urmatoarele:
A) recoltarea probei: se recomanda ca recoltarea probelor sa fie efectuata inaintea initierii tratamentului anticoagulant sau la suficient timp dupa intreruperea acestuia;
A mai facut cineva aceste analize cat timp era sub tratament cu Aspenter?
samira33 spune:
wow...sunshine dar de ce faci o doza atat de mare si in afara procedurii FIV???
sunt de parere ca iti arata ceva antiFxa...iti arata ca nu faci bine ce faci.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak