Trombofilia, o cauza a infertilitatii -69-
Raspunsuri - Pagina 14
QiaoBing spune:
eu pe CD nu am nici 5 min mai mult au durat pregatirile
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
danylini spune:
Salutare fetele
Balanta ce mai trece timpul e#537;ti deja in trim 2. Eu dintotdeauna mi-am dorit 2 b#259;ie#539;i , probabil ai o personalitate mai puternica deaceea te vede lumea mama de b#259;iat , dau si eu cu presupusul. Sarcina u#537;oar#259; in continuare! Eu sunt bine fac un tratament la Sovata si in Martie īncep al 2 -lea fiv si dac#259; tot nu ne-am decis sa trecem la un alt nivel in toamna, eu tot nu m#259; las īnvins#259;. :):)
mimi32 spune:
Danylini pentru ce faci tratament la Sovata? Bineinteles daca poti sa-mi spui. Este prima data cand faci?
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
MeAlex spune:
Cybele, ai dreptate, depinde de materialul clientului. E anestezia aceea in care esti amortita, nu simti nimic, dar esti inconstienta, nu? Am avut si din asta, la alt chiuretaj. Mi-a placut, eram drogata si radeam ca nebuna de una singura.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
danylini spune:
Buna fetele
Mimi, fac tratament ginecologic, prima data cand am facut tratament aici am ramas insarcinata cu gemeni, a 2 -a oara n-am ramas si acuma e a3-a oara cand vin, am zis sa pregatesc uterul ptr fiv , sa imi cresc sansele. Aici este un centru spa cu saune, multe piscine dar eu n-am voie decat in apa verde ca este calda si sarata , e buna si ptr reumatism , este din lacul Ursu. Fac irigatii, tampon cu namol si impachetari cu namol, si unde scurte ptr trompe si inflamatii.
Eu am facut 2 histeroscopi cu anestezie generala ptr ca am avut un Sept incomplet care a trebuit inlaturat si sinechie.
mimi32 spune:
Mersi pentru raspuns Danylini. Ma bucur sa aud ca te-au ajutat procedurile de acolo. Sa fie cu noroc si de data asta.
Si eu am avut probleme cu o trompa, acum sunt bine, dar cine stie. Te-ai programat cu mult timp inainte la Sovata? Ma gandesc ca e ar fi o varianta sa incerc si eu pentru a ajuta sa raman (eu incerc natural).
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
MeAlex spune:
Danylini, stiai cumva de septul incomplet dinainte, se vede la eco?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
norma36 spune:
Buna fetelor,
pe acest forum sunt noua si nu am reusit sa o iau de la inceput sa citesc tot ce ati scris. As avea o intrebare; se vade clar din semnatura mutatiile pe care le detin; medicul ginecolog, medicul din ungaria cu care am facut FIV si medicul genetician zic sa continui cu clexane de 0,4 zilnic pana la sfarsitul sarcinii, bineinteles ca pe parcurs voi face D-dimerii (am inceput clexane in ziua punctiei) iar medicul hematolog zice ca pot sa ma opresc ca aste nu sunt niste mutatii prea grave. Imi e frica sa ma opresc dar nici nu vreau sa fac rau copilului. V-ati mai lovit de problema asta?
Multumesc
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 7 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
balanta_tm spune:
Norma, eu zc sa te iei dupa genetician, ginecolog si medicul cu care ai facut FIV si sa mergi cu Clexane toata sarcina.
Clexane nu traverseaza placenta, asa ca nu ii face rau lui bebe. In schimb, daca intrerupi Clexane in timp ce tu ai nevoie de el, organsimul tau poate deveni incapabil sa mai pastreze sarcina.
Edit: aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170311&nm=Gravidute-cu-tromobofilie-cap-13 gasesti topicul unde scriu fetele gravide cu trombofilie.
norma36 spune:
Multumesc mult.
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 7 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto