Trombofilia, o cauza a infertilitatii -69-
Raspunsuri - Pagina 13
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica tannoo de unde ai tras tu concluzia ca sunt inteleapta? |
aoleu...m-am inselat?!
asa mi-ai lasat impresia cand ne-am cunoscut
aristica spune:
uaaaauuuu -sar'naaaaa din suflet, sa-ti traiasca baietelul o mie de anisori!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
balanta_tm spune:
danylini, multumesc de intrebare, sarcina merge bine pana acum; am 16 sapt. Suntem baietei - a propos de asta, multa lume ma vedea si la sarcina asta mami de baietei, nu stiu exact de ce. Sunt in concediu de risc maternal inca din saptamana a 9-a, ca sa ma protejez cat mai mult. Traiesc de la o ecografie la alta si cam stau cu frica in san.
Anti FXa am facut la Synevo - o singura data pana acum.
Tu ce planuri ai? Cum esti cu moralul?
milinca spune:
buna seara tuturor,
nu am mai scris de mult, otul are doctorat si sunt pe post de "asistenta".
aristica , multumesc din suflet pentru incurajari si pentru detliile pe care mi le-ai oferit despre histeroscopie.analize am facut asa:proteinele,mutatii, acum ar trebui sa fac asa:homocisteina, gena pai, b12, cev acu acidul folic, rh(?) si iar cele pentru sindrom antifosfolipidic -la synevo m-a trimis, ca le lucreaza in germania, si rezultatul e mai sigur, si hormonii:testo, progesteron si estrogen , in zilele 20-22. la endocrinologie mi-a spus dra. ca am tirotoxicoza dar subclinic, deci deocamdata observam.
cam asta e pana acum.
opinia sotului o cunosc legat de histero, si din surse sigure, stiu ca la o simpla anestezie, pot aparea probleme. sigur, suna foarte fain: intram, vedem, reparam daca e cazul, multe doamne au ramas insarcinate si au copii dupa interventie,dar sincer nu cred ca ma mai tin puterile( atatia dri s-au uitat acolo, incat imi vine tare greu sa ma mai duc la unul- sunt foarte foarte rusinoasa); oricum va tin la curent cu evolutia lucrurilor.
va doresc tuturor, analize asa cum va doriti,,rabdare, putere si primavara in suflete.
MeAlex spune:
Aristicule, Milinca, cine a mai facut, vreau si eu detalii despre histeroscopie. Stiti cumva cu ce fel de anstezie se face la Medlife?
Milinca, trimite-mi si mie, te rog, protocolul de care ziceai. Ma tot repet ca ai zis ca intri rar...am fost si eu asistenta sotului cand si-a dat doctoratul, stiu cum e.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
mikas spune:
MeAlex, am facut histeroscopie in ianuarie la Giulesti. Desi mi-am dorit sa fie cu anestezie totala, locala, de orice fel, nu a fost.
M-a cam durut sa fiu sincera pt ca am un uter intr-o pozitie mai ciudata (nu retrovers) si nu ajungeau in el, plus ca am avut si o mica sinechie intre col si uter, sinechie care a fost indepartata pe loc. Dupa ce s-a termicat interventia nu au mai fost probleme, usoare dureri 2-3 zile si cam atat. Am plecat acasa pe picioare si a fost ok.
Alte colege de investigatie din acelasi salon, cu uter ok si fara alte probleme nu s-au plans de nimic...
Deci depinde, dar sa fii sigura mai bine faci anestezie.
milinca spune:
MeAlex, histeroscopie nu am facut inca, sunt in " negocieri", dar daca am sa fac am sa dau detalii despre cum au decurs lucrurile.
QiaoBing spune:
MeAlex eu am facut in vara la Medlife. m-am dus ca frica in suflet pt ca la chiuretaj facut tot la ei nu imi prinsese anestezia locala (5 doze !). am facut tot cu locala, Albu nu e adeptul la generala pt o interventie care dureaza putin. anestezia e cu Xilina, prima injectie nu a prins, dar dupa a 2-a m-am uitat pe monitor ca la Discovery, de parca nu se intampla in mine. am avut o mica sinechie pe care a eliminat-o (cam inspaimantatoare scula cu care umbla). de acolo am plecat cu masina, la volan, ne-am oprit la mall ... nu am avut nici o durere, doar o sangerare care s-a tarait cam multe zile si pana la urma a dat in cm. am luat si inregistrarea interventiei pe CD.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
MeAlex spune:
Multumesc fetelor! Am facut un chiuretaj cu xilina, la Giulesti si am simtit tot...era si normal pentru ca nu a asteptat decat cel mult un minut...in fine. Daca imi face xilina pana prinde anestezia e OK. Nici eu nu sunt de acord cu anestezie totala sau rahie pentru o interventie asa mica.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
cybele spune:
pai interventia e mica sau mare in functie de materialul cu care vine clientul de acasa ;)
la mine dupa chiuretaj se vazuse la eco o "ceva" in uter si se ajunsese la concluzia ca va fi histero de interventie nu doar exploratiorie - a fost vorba de un polip pe care l-au extirpat
am facut la Promed (dr Bolintineanu) cu anestezie generala- mentionez ca anestezie pe vena cu sedo-analgezice, nu acea anestezie care se face la interventii mai grele, cu intubare- aceea e adevarata anestezie generala; fetele care fac FIV stiu, e acelasi lucru ca anestezia pt punctie
pe CD am vro douazeci si ceva de minute inregistrate, a verificat sotul ca eu nu am tupeu nici acum sa ma uit