Trombofilia, o cauza a infertilitatii -69-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

MBK ti se pare raspunsul meu poruncitor? Daca da imi cer scuze. Eu nu-l vad asa dar mi s-a facut observatie la alt subiect ca ti-am poruncit sa faci antiFxa.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Incredibil...ce tare sunt sper nu poate trai fara mine...fetita ciudatica: era un simplu exemplu din multiplele tale postari poruncitoare. N-are absolut nicio legatura cu mesajul catre acest user.

Ai facut cumva o obsesie pentru mine?????? Afla ca nu sunt lesbi! Revino la realitate, ignora mesajele mele, mai ales pe un topic unde multe femei afla ca au mutatii genetice. Hai...tu n-ai viata personala?

Din acest moment nu am sa mai discut cu tine. Te rog sa faci acelasi lucru si sa nu mai arunci comentarii ca cel de mai sus pe acest forum. E forum public. Daca vrei, du-te la piata sa te ciondanesti cu cineva.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor !
Eu is convinsa de doza de 0,6. Am si confirmarea dr-ului meu hematolog.
Miine am sa mai merg la o parere , dar pur si simplu ca is curioasa de alta parere, si nu costa nimica.

Ari nu-s picata deloc, doar cautam alternative si pareri. Ma tin langa clexane de0,6 si la o noua incercare am sa mia fac inca o data antifxa sa vad daca e ok doza sau ba.
Aaaa dr avram zice ca progesteronul nu are nimic, doar estrogenii coaguleaza ...

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Incredibil...ce tare sunt sper nu poate trai fara mine...fetita ciudatica: era un simplu exemplu din multiplele tale postari poruncitoare. N-are absolut nicio legatura cu mesajul catre acest user.

Ai facut cumva o obsesie pentru mine?????? Afla ca nu sunt lesbi! Revino la realitate, ignora mesajele mele, mai ales pe un topic unde multe femei afla ca au mutatii genetice. Hai...tu n-ai viata personala?

Din acest moment nu am sa mai discut cu tine. Te rog sa faci acelasi lucru si sa nu mai arunci comentarii ca cel de mai sus pe acest forum. E forum public. Daca vrei, du-te la piata sa te ciondanesti cu cineva.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Nu draguta nu am facut obsesie pt tine, din contra. Am scris mesajul de mai sus deoarece am vrut sa aflu daca MBK a simtit ca i-am poruncit sa faca aceasta analiza asa cum m-ai acuzat aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=170513&Reply_ID=7290875

Te-am rugat sa nu mi te mai adresezi si sa-ti controlezi vocabularul.
M-ai jignit destul iar ziua de astazi mi-ai stricat-o cu mesajele tale .

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

si aici va ciondaniti...chiar ca-mi place
daca nu inccingeti o partida de tot degeaba

ari,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

multumesc mult fetelor!luni mai merg la control si pres ca atunci va decide cand sa aca transferul!sambata va fi a 14 a zi!deocamdata Iau numaI estrofem 3 pe zi ,vitaminele si clexane de 0,4 care mi se pare putin avand in vedere ca am vreo 70 si ceva de kg si mai si pipez cateva tigari pe zi!cand treb sa fac antifxa acela?inainte de transfer si dupa? dupa transfer a cata zi?Va multumesc inca o data ptr ca mi sunteti alaturi!Cat de curand sa ne vedem toate cu burtici sI apoI cu bebeii in brate!ArI sI Sper nu stIu ce sa va spun-dar ce mi vine acum in minte Avem deja multe probleme si griji!nU AR F#304; MA#304; B#304;NE SA fim mai calme si sa nu uitam ca aici ne ajutam, ne sfatuim si ne destindem!pup fetelor !Ma#305; am o intrebare-dupa transfer cand pot calatori cu avionul!deja ma urc pe pereti nu mai pot!nicaieri nu i ca acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

MBK,sunt fete care au plecat de la transfer direct la aeroport..si azi sunt gravidute.

tannoo...ntz!ntz!ntz!...chiar ca Intarata-i drace ca si mie-mi place!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

MBK,sunt fete care au plecat de la transfer direct la aeroport..si azi sunt gravidute.

tannoo...ntz!ntz!ntz!...chiar ca Intarata-i drace ca si mie-mi place!!!!

PERFECT!SA VAD DACA POT PLECA SI EU IMEDIAT!MA GANDEAM CA 2 ZBORURI IN ACEEASI ZI POT AFECTA CUMVA TROMBOFILIA MEA!MS MULT PUP

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

mbk sa inteleg ca urmeaza punctia si transferul? Vad ca ti s-a raspuns in legatura cu analiza - antifxa la fundeni. Dar fa analiza asta dupa punctie cand vei pune progesteronul intravaginal si vei inghiti estrofem. Pup si tin pumnii pentru un nou prunc de clexane!

Fetelor, mai stiti ceva de p@aulici? Ar trebui sa fie spre sfarsitul sarcinii, nu?

MeAlex, sunshine ce-i cu voi? De ce ati picat asa? Stiu ca amandoua treceti printr-o perioada de recuperare, dar va fi mai bine si veti merge mai departe pentru bebe.
alexut nu da banisorii acum pe analize, ca nu-s concludente. Mai stai unul sau doua cicluri
sunshine si eu as opta pentru clexane 0,6.

milinca trompele pot fi operate, insa se vor astupa din nou si niciun doctor din lumea asta nu poate garanta ca o trompa desfundata este si functionala. Trompa este un organism viu, nu un furtun. ea are nervuri, are multiple roluri in conceptie. Prin ea trece spermatozoidul, intalneste ovulul, il fecundeaza, dar ovulul asta trebuie captat de catre trompa, apoi, dupa fecundare, embrionul asta se divide ca un fel de mura si trebuie ajutat de trompa sa ajunga in uter, adica el nu "curge" pe trompa asta, ci trompa executa un fel de miscari ondulatorii/contractante care conduc embrionul spre uter...ori daca trompa nu e functionala, iata cum te-ai trezit cu o minunata sarcina extrauterina. Deci, nop, sansele cu operarea nu-s grozave...
Apoi ar fi putintel de discutat despre teama ta legata de histeroscopie. Eu si muuuulte alte fete au facut aceasta interventie care, crede-ma pe cuvant, e apa de ploaie pe langa multe alte interventii prin care am trecut. In primul rand o poti face cu anestezie locala (cu xilina, adica ceea ce ti se injecteaza cand te duci la dentist - sper ca aceasta comparatie sa-ti imprastie deja putin din teama, da?). Sau o poti face cu o usoara anestezie totala. Interventia dureaza putin si nu ramai interneta. Ba mai mult, in ziua aceea te duci la cumparaturi, la ce doresti tu - doar sa nu conduci, din cauza anesteziei. Doctorul patrunde in uterul tau, intravaginal. Curata eventualele sinechii, inspecteaza endometrul si gataaa. A scapat fata! Este o interventie usoara, dar care poate face diferenta in obtinerea unei sarcini. Eu zic sa discuti cu sotul tau, cu doctorul si poate mai citesti ceva pe net...cine stie, poate te razgandesti.

Cu analizele - ai spus ca ai facut unele analize care au iesit bine, dei nu mai faci altele, ca nu au cum sa iasa prost. Eu cred ca te referi la proteinele c si s si la homocisteina. Si, daca ti-au iesit bine, n-ai facut PAI-urile, doctorii spunandu-ti ca daca cele 3 analize mentionate mai sus au iesit bine, organismul nu e afectat, deci nu are rost sa testezi altceva. Ei bine, eu am aceste analize de vis, dar tot sunt mutanta (vezi semnatura). Asa ca poate detaliezi ce analize ai facut, sa te putem ajuta.

Iar pe ultimul loc am lasat gandul tau: iti doresti sa iasa ceva rau...din pacate multe fete de la acest topic isi doresc acelasi lucru. Pentru ca, daca ai o analiza care ti-a iesit "rau", ai ce sa tratezi si, in acest fel, speri sa ramai graviduta.

Scrie inca 2 mesaje, caci esti moderata pana treci de numarul 10 de mesaje scrise.

ARI estrofem iau din ziua 1 , dar progesteron am inteles ca mi va da tot pastile!data trecuta am avut intravaginal si am cam avut reactii adverse!ant#305; fxa fac inainte si imediat dupa transfer sau la cateva zile dupa transfe?ma#305; trebuie dozat#305; hormonii sau orice altceva?As mai vrea cateva pareri legate de zbor.Eu voi avea 2 zboruri in aceeasi zi!pup fetelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

MBK, eu macar in ziua transferului as sta in pat., daca nu cumva si a doua zi. Cat de lungi sunt zborurile si ce pauza ai intre ele? (cat ai de asteptat pe aeroport adica).
Despre antiFXa poate stiu fetele cand sa o faci. Eu nu am facut-o in timpul procedurii FIV.

Mergi la inceput