Trombofilia, o cauza a infertilitatii -69-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

MBK eu am inceput sa fac clexane din z3 de cm (z1 de stimulare pentru IA) apoi dupa ovulatie am luat 5 zile de progesteron si apoi am facut antifxa.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

MBK se face dupa ce introduci si progesteronul in organism. Sa ai macar 24 ore de progesteron.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169201&whichpage=17

in acest link EU i-am detaliat lui SPER!!!!! Da? EUUU, cum se face...ca ieri sa-mi spuna EA, ca antifxa-ul e atat de important...atunci eram o fata draga, atunci mi se plangea pe PM ca n-o baga nimeni in seama, ca, vezi Doamneee, ea e noua...ieri eram un om rau, cu suflet hain....asta ca, intre-timp, mi-am dat seama cum e aceasta persoana...dar noooooo, eu is aia de se ia de nou venit...deci, "Ciudaticooooo"

sami, tannoo pupici dulci

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

MBK se face dupa ce introduci si progesteronul in organism. Sa ai macar 24 ore de progesteron.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169201&whichpage=17

in acest link EU i-am detaliat lui SPER!!!!! Da? EUUU, cum se face...ca ieri sa-mi spuna EA, ca antifxa-ul e atat de important...atunci eram o fata draga, atunci mi se plangea pe PM ca n-o baga nimeni in seama, ca, vezi Doamneee, ea e noua...ieri eram un om rau, cu suflet hain....asta ca, intre-timp, mi-am dat seama cum e aceasta persoana...dar noooooo, eu is aia de se ia de nou venit...deci, "Ciudaticooooo"

sami, tannoo pupici dulci

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Draga mea, ciudatica esti tu. Te-am rugat de n ori sa nu mi te mai adresezi , m-ai jignit , m-ai facut dobitoaca si lesbiana.
Eu nu ti-am spus tie ca e important antifxa (unde ti-am zis tie???) i-am raspus lui MBK . I-am raspuns scurt, repede ce analiza e importanta deoarece mi s-a parut ca cere un raspuns imediat.
Calmeaza-te si nu mai face scandal!!!!

De acum nu-ti mai raspund la atacuri, am raportat mesajele tale catre moderatori.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ari, cel mai intelept cedeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aristicule...am si momente mai proaste, cum ziceam, e vorba de oboseala, lipsa de incredere in medici, teama, etc...
Sigur ca vom merge inainte, suntem asa obisnuiti ca lucrurile sa nu ne iasa usor si din prima, ca era culmea sa ne iasa cu bebele.
Nu ma ajuta pentru psihic nici faptul ca nu lucrez...Te imbratisez si iti multumesc mult pentru incurajari. Ce mai faci tu?

Milinca, imi trimiti si mie protocolul acela, te rog?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Vin cu vesti noi.
Asa cum am zis m-am dus la o alt aopinie si mi-a placut ffff mult, si nu pentru ca am auzit ceea ce vroiam.
Si aceasta a treea parere s-a soldat cu Clexane 0,6 (2x0,3). Mi-a explicat ca dat fiind antifxa doza de 0,8 imi era prea mare si dupa parerea ei din cauza ca am mutatai 13 si pai homozigot este necesar sa am doza de 0,6/zi, fractionat in doua prize.
Mi-a mai dat sa fac d-dimerii inainte de a ramane insarcinata ca apoi in sarcina sa va orienta dupa valori. Nu va lipsi nici analiza de coagulograma, si de trombociti.
Vroia la un moment dar ca pana la un test pozitiv sa iau aspenter, dar dat fiind ca pachetul de antifosfolipide mi-s ok a zis ca nu ar avea nici un rost.
Si totusi pt Mthfr mi-a dat sa fac dozarea de vitb12, sa vedem daca am deficit.

Deci in final m-am linistit, va multumesc si pentru sfaturi. Intr-un fel imi trebuia aceasta palma sa iau altfel lucrurile.

Fetelor care sunteti in cluj, v-o recomand cu caldura pe d-na (sau d-soara, nu stiu, dar e tanara si cu stiinta) dr. Nicorici. E fff de treaba si are stiinta.

Vreau sa va inteb , dat fiind ca iau femibion1 si o iau de fff mult timp are rost sa fac dozarea de vit b12? Sa fac pauza de femibion?

Sa aveti o duminica placuta.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sunshine,eu cred ca rezultatul dozarii nu va reflecta realitatea.

Mergi la inceput

Samira zici legat de analiza b12? Dar aore cat sa fac pauza ?
Nici nu as vrea sa tin multa pauza pentru mthfr-ul pe care il am .
Nu stiu cum sa fac?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dap,de dozarea B12 spun.
dar nici sa-ti spun ce pauza sa faci nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Buna fetele

Scuzati ca n-am mai intrat dar am vrut sa imi termin treaba la birou inainte sa plec. Acuma sunt la Sovata unde voi incepe de maine tratamentul.

Ma bucur ca v-ati lamurit cu clexanele.....

P@ulici este in 33 de saptamani si trebuie sa stea la pat (sper ca e tot acolo), a avut cateva contractii si a eliminat o bucata din dop dar dr. Ia zis ca colul nu e scurtat, si bebe avea aproximativ 2300 gr

Balanta tm- unde faci antifxa? Si spunene cum dcurge sarcina si cefac bebei?

Va doresc tuturor o duminica superba

Mergi la inceput