Gravidute cu tromobofilie -cap 13-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Loredana, ai pus si la Odisee anuntul? Ma gandesc ca ar creste sansele sa gaseasca pe cineva care are nevoie mai usor.
Ce mutatii ai tu? Orice veste buna despre mamici cu pitici clexanosi e binevenita

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Buna fetelor!

Dupa ce v-am "invidiat" in taina o lunga perioada de timp, astazi dimineata au aparut dupa lungi asteptari si incercari cele 2 liniute mult asteptate.
Ma bucur enorm dar deja am intrat in priza....am reusit sa-mi fac o programare abia marti la gineco...trebuie sa iau urgent legatura cu hematologul...Ce vreau sa va intreb...pt ca ma bazez pe experienta voastra ...deja mi-au aparut uracioasele dureri de burtica...mai puternic pe partea dreapta, gen dureri de ovare...eu initial eram 100% convinsa ca vine menstruatia...semanau durerile...care se accentueaza spre sfarsitul zilei...am si o meserie care in ultima luna m-a tintuit cca 16 ore in sezut in fata calculatorului..dar de acum o mai reduc in mod sigur.
Am in casa clexane de 0,4 mg...oare sa incep deja din seara asta injectiile? Conteaza 3-4 zile pana primesc un raspuns?
Voi ce ziceti?

_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Si inca ceva..de dimineata deja am luat din proprie initiativa 2 utrogestan....

_

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Irina, felicitari pt test!
e bine ca iei pastilutzele, eu cred ca esti acoperita cat de cat. eu am facut clexane din sapt 6-7 asa ca nu stiu daca e grav sa mai stai 3 zile. daca ti s-a mai recomandat si ai mai facut si inainte, poti sa-l faci, altfel steapta sa vezi ce zice dr (parerea mea).

Carpdiem - felicitari din suflet sibne ati venit acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

irina, vad ca tu pierzi sarcinile mai tarzior. Teoretic poti sa mai stai trei zile...
Eu aveam ceea ce se cheama avort menstrual. Cum iesea testul, cum pierdeam. De aceea eu mi-am facut test la sange in ziua 22-24 si cum a iesit acolo un beta HCG de un 6 amarat, cum am facut si prima injectie de anticoagulant.
Nu poti suna hematologul ca sa intrebi?

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 5 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, joi, vineri, duminica),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 26+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Musette tocmai mi-a venit rezultatul la HCG...am vrut sa fiu 100% sigura ca e ok..asa ca am decis sa-l fac azi si sa-l repet peste 72 ore sa fiu sigura ca evolueaza bine...e 354...in ziua 28 de la ultima menstruatie...
Da, 2 sarcini le-am pierdut mai tarzior, dar am avut una care in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata...deja se oprise in evolutie...dar inca se detecta HCG-ul.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Irina, oricum tu ai ceva tratament vad. Eu la prima sarcina pierduta luam doar Utro si acid folic, iar la a doua mi-a adaugat medicul instictiv (nu stiam inca de trombofilii) Aspenter. Iar pe sarcina asta, la inceput, oricum am avut hemoragie si dureri de burtica pana mi-au nimerit doza corecta...
Dar nu toata lumea are problema asta. Sunt fete pe forum care au mers doar cu derivate ale aspirinei pana spre 20 de saptamani si abia apoi au introdus anticoagulant si sunt bine.
De aia zic, suna-ti hematologul daca poti... E cel mai ok, cum zice si Daneza. Mie mi se spusese sa incep imediat si apoi sa vin pentru reteta compensata. Daca nu ti-au zis sa incepi imediat mai asteapta un pic.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 5 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, joi, vineri, duminica),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 26+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Buna tuturor

Am intrat doar cu vesti ... repede nu voi mai intra ... am nevoie de o pauza de la internet ... daca nasc va dau de veste sau am sa rog pe cineva sa va dea de veste.
Ieri am fost la control, bebe are cca 2533g, col 44mm, inchis, avea cordonul ombilical pe nascuc ... are niste obrajori grasuni, rezistentele uterine sunt bune, lichid ok, singura surpriza neplacuta a fost o contractie intensa, lunga ca si durata, insotita de usoare dureri de spate ... nu m-a speriat ... dar dna dr a zis ca bebe e bine daca mai sta o saptamana sa mai creasca putin ... asa ca mi-a dat tratament pentru contractii care trebuie sa il iau o saptamana. Astept sa treaca zilele de luni si marti cand dna dr nu va fi in tara ... Urmatorul control va fi in 7 martie adica cu o luna inainte de termen ...

O zi frumoasa tuturor

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Irina, utrogestan ia neaparat,pentru lipire, eu puneam 2 ovule de 100. De Clexane nu stiu ce sa zic, eu sunt din cele care am inceput foarte tarziu, in saptamana 22, asa ca nu stiu cum se procedeaza la inceput. Nici cu aspenter nu stiu cum e pana in saptamana 12.
La FIV de exemplu parca se face de la inceput, sper ca nu stiu eu aiurea.

Cert e ca aveam fix dureri menstruale aproape tot trimestrul I, am facut testul la inceput absolut intr-o doara, ca eram convinsa ca imi vine ciclul, asa dureri puternice fix menstruale aveam.

Paula, baftuta, tin pumnii.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Dara76 am luat si eu de ieri utrogestan ...4x100mg....si nospa vreo 4...durerile la mine sunt cu precadere in partea dreapta..parca e o durere de ovar..ce se accentueaza in a doua parte a zilei...si eu asteptam menstruatia de altfel...
Ieri i-am scris doamneu U mail...acum astept raspunsul dumneai...sa vad ce zice de clexane.
Doamne ajuta!

_

Mergi la inceput