Gravidute cu tromobofilie -cap 13-
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
balanta_tm spune:
dara, ai dreptate, in general la FIV se da Clexane din Z1 de stimulare ovariana, deci din preconceptie.
irina, felicitari pt sarcina! Eu sunt mai paranoica si daca as fi in locul tau, as incepe imediat Clexane.
paula, iti tinem pumnii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpediem/carpediem.jpg)
carpediem spune:
Bine v-am regasit fetelor! Multumesc pt urari!
Noi am ajuns joi acasa, inca ne acomodam, dar suntem tare fericiti Chiar daca are momente cand plange si nu stiu de ce si ma panichez si-mi vine si mie sa plang, cauzele de obicei sunt de foame, e tare mancacios, avem un bebel cuminte. In spital sugea vreo 50 min, apoi supliment 40 ml si tot ar mai fi mancat
Eu incerc sa-i dau doar san, dar nu se satura mereu si-i mai dau si supliment, dar nu la fiecare masa.
Impresii despre operatie, totul a fost bine, ma asteptam sa aud ustensilele alea in timpul operatiei, comentarii...dar a fost liniste, am vorbit cu doctora, cu asistentele, a fost chiar placut , iar dupa ce l-au scos si l-am auzit plangand, am plans si eu pana la finalul operatiei. M-am dat jos la 24 ore, am facut clexanul la 9 ore de la operatie, tot 0.8/zi, acum sunt pe 0.6, o sa scad la 0.4 sapt viitoare. Singurul lucru care m-a facut sa realizez cu adevarat ca am trecut prin nastere, adica ceea ce a fost chiar f dureros pt mine, au fost coastele din dreapta, caci te apasa pe coaste si pe stern sa ti-l impinga afara si in dreapta era un zdrahon de rezident de 2m si 100 kg care probabil a vrut sa-mi rupa coastele de fapt, dar nu i-a reusit. Am facut multe calmante doar pt durerea de coaste care devenea insuportabila, si acum ma mai doare, la o sapt.
In concluzie, curaj fetelor, D-zeu si Maica Domnului vegheaza asupra noastra ! Am reusit sa-mi tin minunea in brate, veti reusi si voi cu siguranta si abia dupa ce avem puiutii astia scumpi, ne simtim in sfarsit implinite si fericite, iar viata chiar capata sens!
Bun venit proaspetelor "mutante", desi le-as fi dorit sa nu fie aici, printre noi
Va pup pe toate
Mami implinita de bebe Matei Gabriel
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sper/sper.jpg)
sper spune:
Irina felicitari pt sarcina. Avand in vedere mutatiole tale si eu as incepe de acum clexane. D-na dr U are casuta plina de mesaje si se intorc inapoi, am inteles ca sapt aceasta a fost plecata dar va reveni de sapt viitoare. Dc ti se intoarce mesajul mai incearca duminica.
Paula mai ai putin
Carpediem nu ai intrat deloc de cand ai nascut, tot in spital esti? Sau nu am vazut mesajul tau.
Ce face bebe, e bine? Dar tu? Cum a fost la cezariana.
Pupici la clexanei
![](floare.gif)