Piersicute de iulie-august 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
meniul meu de azi:
6(nu aveam somn)-un sandwiciut mic+2biscuiti belvita
MD-2crenvusti cu mustar .fara paine.uraaaaaaaaaaaaa
G1-3BISCUITI BLVITA
P-2felii de paine cu vinete,kaiser,feta,rosii
-am ciugulit putin de la baiat piure de cartofi cu aripioara si sos
G2-1banana,un mar
C-3crenvusti cu mustar
G3-prune confiate(vreo 2 pumni)
oricum sunt mai multumita de mine fata de zilele trecute.am reusit sa nu mai bag atata paine si ,si cantitatile au fost mai mici17+
rafael albert(25.05.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ali24 spune:
buna dimi.eu ma culc ultima si ma trezesc prima?
hai daca nu a dat nimeni cafeaua inca ma duc sa o pregatesc eu repede.cum o doriti?cu lapte ,frisca,cofeta sau aveti alte preferinte?
17+
![](images/user_woman.png)
balanta_tm spune:
Si eu sunt treaza de pe la 7 (imi e asa ciuda ca nu pot dormi mai mult! nu o sa ma mai intalnesc eu cu programul pe care il am acum si uite ca nu pot dormi).
Cred ca l-am simtit miscand pe bebele din dreapta. Pe cel din stanga cred ca l-am simtit acum doua zile.
ali24 spune:
balanta superrrrrrrrrrrrrma gandesc ce frumos va fi cand vor face tumbe amandoi odata.
17+
b_1403 spune:
Ali multumesc de cafea
Balanta ce tare o sa fie cand o sa miste amandoi odata o sa te misti cu burta dintr-o parte in alta. (mi-am facut deja niste scenarii in cap)
meniul de ieri l-am povestit de vreo 2 ori mai putin cina care a fost cam asa: un mare castron de supa cu legume si galuste cu paine multa bineinteles (dependenta convinsa), felul 2 vreo 3 chiftele cu gogosari in sos (facuti de mama deliciosi), si o banana inainte de nani toate astea garnisiti cu multi nervi din partea apropiatilor. Off ce suparata sunt...
Va pop si o zi minunata
Beatrice 15 + , viitoare mamica de print
sursula spune:
Buna dimineata !Noi am lipsit putin pt ca am fost speriata de o usoara sangerare.Am fost ieri la eco si totul e ok cu bebe,dar exista un hematom acolo care cica se elimina...ufff.Dr mi-a dublat doza de Arefam + nospa(aveam contractii vizibile ieri la eco:( )si acum sper sa fie totul ok.Ceea ce e minunat e ca bebe e bine dezvoltat pt varsta lui,am facut ieri si dublul test si am fost extrem de emotionata sa-l vad cum facea tumbe si isi ducea degetelul la gurita!
Citesc din urma si revin!11+
balanta_tm spune:
b_1403, s-a intamplat ceva? sau e vorba doar de cuvinte nepotrivite spuse de cei din jur? (daca ai chef sa vorbesti despre asta)
Daaa, si eu imi imaginez burta miscandu-se in toate directiile .
b_1403 spune:
sursula felicitari. Eu imi aduc si acum aminte de morfo cand l-am vazut dragalasul.
Balanta...off e asa de complicat..uneori si un singur cuvant te supara.. si mai ales cand vezi ca sunt spuse anume ca sa deranjeze..ori sunt eu mai sensibila acum. Mare noroc de serviciul meu care ma tine inchisa intr-o camera cu 4 computere si multe vrafuri cu hartii care nu au curajul sa comenteze la mine:)), asa ma mai tin departe de lumea din jur si ma mai iau cu altceva.
Beatrice 15 + , viitoare mamica de print
balanta_tm spune:
Daca poti, e bine sa nu mai lasi sa te afecteze remarcile nepotrivite ale celor din jur. Pune-le la fund, nu la suflet.
Si mie, cate mi-au auzit urechile.... Dar in general ma prefac ca nu inteleg sau cand simt ca ma enerveaza, zic si eu vreo doua. Eu chiar si cu rudele, sunt destul de distanta, tocmai pt a limita ocaziile de a auzi diverse tampenii.
Ideea e ca nu vom reusi niciodata sa schimbam mentalitatea si comportamentul celor din jur. Mai bine ignoram ceea ce nu ne convine.
muraturica spune:
Buna dimineata si multumesc de cafea.
Eu am inceput sa ma documentez pentru schimbarea medicului de familie. Cer recomandari in jur, ca nu are rost sa o mai lungesc.
In ceea ce priveste DT, cred ca m-am hotarat. Nu vreau sa fac testul, dar vreau masuratoarea de pliu nucal, deci trebuie sa sun sa ma reporgramez la gine. Sapt viitoare e sapt. 13, deci ma gandesc ca e OK nu?
Beatrice, sa nu ii lasi pe cei din jur sa te afecteze prea tare.
Sursula, sanatate multa.
Michelle, imi place enorm ce mananci. Eu nu stiu daca as reusi sa combin asa bine legumele cu semintele...trebuie sa ma mai documentez pe tema asta.
Va doresc o zi usoara tuturor. 11+