Clasa ZERO 2012-2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea772 spune:

Asa si trebuie.Sa sune parintii cu toate problemele,pentru ca altfel ei cred ca nu exista aceste probleme.
Eu am sunat de doua ori la tel verde sa aflu daca programul informatic are sectiune de domiciliu de resedinta si domiciliu flotant asa cum mi s-a spus la scoala si inca nu au nici ei raspuns,pe motiv ca acum se lucreaza la programul informatic si inca nu este gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Despre cei nascuti in ianuarie-februarie 2007 care sint la gradinita la grupa mare:

Funeriu a citat doar legea. Dar nu a spus nici DA nici NU pentru ca legea nu face nici un fel de referire la cei nascuti in 2007.

"Filozofia" legii este sa-i aduca la scoala pe cei care altfel nu ar vrea/ putea. Nu este sa-i impiedice pe cei care vor sa mearga la scoala "daca dezvoltarea le-o permite".

Sfat: cei care sunteti in situatia asta (cu copii in 2007, care sunt la grupa mare si vreti sa mearga la pregatitoare), recenzati-i si insistati sa mergeti la evaluare.

Poate ca recensamintul nu va fi degeaba. Sper sa se vada clar de acolo un numar de exceptii, un numar care va conta, si ca aceasta situatie va fi reglementata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui sibip

Despre cei nascuti in ianuarie-februarie 2007 care sint la gradinita la grupa mare:
Sfat: cei care sunteti in situatia asta (cu copii in 2007, care sunt la grupa mare si vreti sa mearga la pregatitoare), recenzati-i si insistati sa mergeti la evaluare.

La noi in bloc recenzorul nu a trecut pe la parintii copiilor nascuti in 2007. Noi i-am semnalat cazurile din bloc, dar ne-a spus ca nu intra in vizorul acestui recensamant si deci nu le-a dat posibilitatea sa se inregistreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea772 spune:

Daniel Funeriu, numit consilier prezidential

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea772

Asa si trebuie.Sa sune parintii cu toate problemele,pentru ca altfel ei cred ca nu exista aceste probleme.
Eu am sunat de doua ori la tel verde sa aflu daca programul informatic are sectiune de domiciliu de resedinta si domiciliu flotant asa cum mi s-a spus la scoala si inca nu au nici ei raspuns,pe motiv ca acum se lucreaza la programul informatic si inca nu este gata.

ce e cu domiciliu de resedinta si domiciliu flotant?
e vreo problema?

dar ce ti-a spus tie la scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Citat:

La noi in bloc recenzorul nu a trecut pe la parintii copiilor nascuti in 2007. Noi i-am semnalat cazurile din bloc, dar ne-a spus ca nu intra in vizorul acestui recensamant si deci nu le-a dat posibilitatea sa se inregistreze.

Nici mie n-au vrut sa mi-l treaca si am sunat la acel tel verde. Dupa o scurta discutie dintre inspector si recenzor, mi l-au trecut si completat cu rosu ca e in 2007. Deci trebuie insistat. Trebuie aratat ca aceste cazuri exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Nu au voie sa faca distinctia intre domiciliu si resedinta, deci, daca nu modifica metodologia deja publicata in Monitor, nu pot sa nu-i primeasca si pe cei cu resedinta acum stabilita in circumscriptia scolii la care se doreste inscrierea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

A venit si la noi cu recensamantul. Apartinem de scoala 56. Cand l-au vazut pe copil a si zis: nu e de scoala :p. Am zis: ba da; e nascut in decembrie 2006 si vreau sa inceapa pregatitoarea. Era al doilea copil pe lista din zona de blocuri D1-D3 (pt cine stie). Invatatoarea mi-a zis ca nu s-au inscris multi copii si vor ramane locuri pentru etapa 2. Sper sa fie asa pentru ca stiu cel putin 2 mamici aici pe forum care vor sa mearga la scoala 56.
De evaluare nu stia nimic. Dar nu ma mir. Eu ma duc luni sa iau adeverinta de la medicul de familie si din cate am inteles evaluarea va avea loc la scoala 24 intre 20-29 februarie. Voi mai suna la scoala pentru confirmare.
Multa bafta tuturor!!!Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Legat de semi-internat scoala 56 are o clasa unde stau multi copii. La secretariat nu au zis clar ca primesc si clasa pregatitoare. Insa nu stiu ce sa fac; sa stea atatea ore in banca, nu mi se pare ok, dar unul privat costa. Inca nu am decis ce voi face. Astept evaluarea, inscrierea, studiez piata, voi merge sa vad ce inseamna semi-internat (stiu ca masa se ia la liceul Iulia Hasdeu) si decid.Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Da, cam asta stiu si eu: evaluarea s-ar face la sc 24. Si din cite am inteles e nevoie si de adeverinta de la med. de fam.
Acum am o nelamurire: ce tb sa scrie in adeverinta? Ca nu este in evidenta cu bla bla? Sau sa scrie negru pe alb "apt de scoala"?

Multi eu cred ca nu se inscriu pt ca habar nu au.
Sint multi de la gradi care nici nu stiau ca se face recensamint.
In plus unele scoli au preluat liste de la gradinite. Sau cheama parintii la scoala, sa se recenzeze. Iar multi nu stiu.

Mergi la inceput