Clasa ZERO 2012-2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Multumesc ptr raspunsuri!
Si eu citisem la fel, dar am crezut ca au aparut norme noi...la cum se schimba regulile de la o zi la alta nu ma mira nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Felicitari tutror copilasilor care au trecut de evaluare! Pana acum vad ca rezultatele sunt ok. Dcirstea, nu are rost sa te mai consumi, bine ca s-a terminat cu bine. Unii copii sunt mai emotivi, ar fi contat daca evaluarea s-ar fi desfasurat intr-un mediu mai putin agitat.

Andra, multumim de ponturi. La intrebarea cu soarele puternic, Dudu ar fi raspuns probabil ca ne luam palariile si ne ungem pe piele cu crema de protectie. Vad insa ca s-a mers pe varianta unica de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Dicristea , bine ca ati scapat, oricum, parerea mea este ca nu poti stii cum reactioneaza cpilul in anumite conditii, a mea este exuberanta si vorbareata, dar poate sa fie si altfel, iar oamenii de acolo ar fi trebuit sa se adapteze la personalitatea copilului, sa intuiasca anumite momente...

Si asta cu varianta unica de raspuns...ce tampenie, si fi-mea ar fi zis de umbrela si crema de protectie...

Dar astea sunt intrebarile la toate scolile? Ca vad ca prea sunt la fel...

M-am hotarat, anunt copilul maine ca mergem sa vedem ce zic domnii de la scoala de dorinta ei de a merge la scoala.

Lumea mea

Mergi la inceput

Inca ceva, voi v-ati dus toti la scoala ( adica si mama si tata). Noi deobicei mergem toata familia, plus cel mic pe care nu am cu cine-l lasa, dar ma gandeam sa o las sa se duca doar cu sotul, fiindca ea are o chestie cand merge si bebe, sta stresata sa nu planga sa nu vrea sa suga ( si o face de ras daca suge)...pe de alta parte as vrea sa merg si eu.

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

inbox, eu as zice sa faci in asa fel incat sa fie ea cat mai relaxata, sa se simta ea cat mai bine e examenul ei, nu al tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

am discutat si noi cu copilul despre ce s-a dat astazi la evaluare.
-la poza cu fetita cu mana lovita: prima reactie a fost "nu vreau sa o vad", dupa care i am zis ca are o julitura cum face si el in genunchi vara si a raspuns: ca dam cu crema, punem bandaj si mergem da dr daca e grav.
-la imaginea cu soarele puternic si ce facem in caz ca tb sa iesim afara pe o asemenea vreme, a raspuns ca punem palarie de soare. eu am insistat cu "si altceva ce mai putem face?", si mi a dat cateva variante (toate BUNE), asa ca mi s-a parut ABERANT sa i spun ca raspunsul corect ar fi "DOAR ochelarii de soare".

NOUA ni s-a parut mult mai important ca stie sa judece, ca gaseste alternative (solutii variate la orice problema), decat sa i bagam in cap o singura varianta!!! raspunsul comisiei (rezultatul) NU se poate contesta, DAR intrebarile DA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

a fost cineva din Pitesti la evaluare??
Noi avem programare maine la 10.00 la Sc. nr. 13 pentru clasa pregatitoare.
Bafta tuturor !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaMT

a fost cineva din Pitesti la evaluare??
Noi avem programare maine la 10.00 la Sc. nr. 13 pentru clasa pregatitoare.
Bafta tuturor !!!

ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
uite cat am crescut

Noi maine la 10.30 :). Poate ne intalnim acolo!

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

sigur ne vom intalni! suntem una dupa alta, ca nu cred sa fie mai scurt de 30 min. Sunt tare curioasa cum e in Pitesti fata de ce povestesc fetele din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu sint curioasa cum o sa se desfasoare evalurea peste citeva zile.
Deja lumea va stii intrebarile si unii mai "exerseaza" acasa.
Oare or schimba intrebarile?

Mergi la inceput