Clasa ZERO 2012-2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deea772 Deci baiatul meu nascut in februarie 2006 merge la clasa 1 fara evaluare sau cu? |
Daca acum e la pregatitoare NU.
deea772 spune:
Este in grupa mare.
La tel verde mi-au spus ca nu.In aceasta adresa au bagat o formulare de ma baga in ceata maxima.
mamavlad spune:
Am fost la sc 190, unul din centrele de evaluare. Fiul meu e nascut in nov 2005 si NU e la pregatitoare, ci la grupa mare. Mi s-a spus ca nu e nevoie de evaluare, ci de o cerere doar ca vreau sa-l dau in cls I. Au spus ca e vorba de grupa mare SAU pregatitoare, lipseste acel "sau" din lege....
cosmi1975 spune:
deea , daca baiatul tau este in februarie 2006 si NU este la grupa pregatitoare dar vrei sa l dai la clasa 1 atunci merge la evaluare
si baiatul meu este tot in februarie 2006 si tot la grupa mare ..ne au programat marti la evaluare
vikky spune:
Am fost la scoala si m-am interesat ,ne trebuie evaluare .Baiatul este nascut pe 29 aprilie 2006 si vrem sa mearga in clasa 1,acum este grupa mare la gradi. Asa ca am sunat si suntem programati pentru evaluare luni pe 20.
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deea772 Deci baiatul meu nascut in februarie 2006 merge la clasa 1 fara evaluare sau cu? |
cu evaluare
claujro spune:
Daca vroiati in clasa I trebuia sa-i fi inscris in toamana lui 2011 la grupa pregatitoare. Asa a fost si pana acum.
Dar daca merge cu evaluarea e ok, atat ca n-au parcurs programa de grupa pregatitoare ceea ce poate fi un minus.
Eseea spune:
multumesc, inteleg ca nu a aparut vreo lista cu arondarea pe scoli.
eu ma pregatesc pt anul scolar 2013-2014, dar ma intereseaza subiectul de pe acum, asa ca va mai intreb cate ceva...Fiind scoala, inteleg ca programul obligatoriu va fi 8-12, nu? Deci tb gasite solutii sa ajunga la 8 fix si de la 12 probabil la after school la scoala daca are scoala asa ceva..Offfffff, greu cu organizarea cand mai ai un copil de exemplu, la gradi pot sa ajunga pana la 8.30.
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
riloasa spune:
Diana, am sunat iar la Minister si mi-au spus clar ca Mihai al meu nu poate fi inscris in grupa pregatitoare. Azi de la gradi mi-au zis sa vada ce pot face. Cum ii faci evaluarea daca nu are 6 ani impliniti? Il dai direct la scoala? Eu la scoala la care as vrea,sigur nici cu mama evaluarii nu l-ar inscrie.
ami_v spune:
Fetitza mea este nascuta in decembrie 2005 si este la grupa mare. Am sunat de doua ori in doua zile diferite la telverde si ni s-a spus ca o putem inscrie in clasa I fara evaluare.