Clasa ZERO 2012-2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
inbox spune:
acte necesare la evaluare :
-copie CI parinti,
-copie certificat de nastere copil,
-adeverinta medicala ca este copilul apt fizic.
In Pitesti, evaluarea se face la scoala generala 13 din Trivale.
ASta am aflat eu la telefonul de mai sus! Chiar daca s-a mai scris, am zis sa fie aici.
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 Multumesc Carla. Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze, |
Deci noi ne-am sucit, ne ducem ori la 14 ori la 19 . Mai vedem in final unde ne inscriem!
Lumea mea
inbox spune:
Acum vin si eu si intreb: de ce un copil care se inscrie in clasa I si nu are 7 ani impliniti, dar daca duce adeverinta de la gradinita ca a facut grupa pregatitoare este inscris fara evaluare, iar copilul meu, nu se poate inscrie in clasa 0 daca duc de la gradinita ca a facut grupa mare ( nu mai zic si grupa mica si mijlocie...)si-i trebuie evaluare?
Inteleg, pentru un copil care nu a fost in gradinita deloc sa-l evaluezi... dar asa, pentru unii se poate pentru altii nu. Oricum imi suna aiurea rau evaluarea asta, chiar formala cum este!
Adriana mica spune:
Inbox, exact in aceeasi situatie suntem noi. Dudu merge la gradi de la 1 an si 10 luni. A trecut prin toate etapele, acum este in grupa mare. Mi se pare lipsit de sens sa treaca printr-o evaluare formala de 10-15 minute, in conditiile in care avem o multime de evaluari detaliate facute la gradi (si depuse la Inspectorat, gradinita este acreditata, deci obligata sa faca acest lucru). In fine, m-am consolat cu ideea, sper doar sa nu avem vreo surpriza neplacuta.
Tocmai ne-au trimis de la gradinita un mesaj IMPORTANT prin care ne informau ca programarea la evaluare (in Bucuresti) se poate face si pe email la urmatoarele adrese:
• cmbrae_evaluare_cls_1@yahoo.com
• cmbrae_evaluare_cls_preg@yahoo.com
Informatiile pe care parintii trebuie sa le furnizeze in continutul email-lui sunt:
- Numele si prenumele copilului
- Ziua, luna si anul nasterii
- A parcurs / nu a parcurs grupa mare, pregatitoare pentru scoala, în anul scolar 2011-2012
- Clasa pentru care opteaza sa-si înscrie copilul în anul scolar 2012-2013
- Sectorul în care doreste sa mearga pentru evaluarea psihosomatica
Ziua si ora la care parintele este programat sa mearga cu copilul la evaluarea psihosomatica vor fi comunicate pe e-mail in aceeasi zi in care s-a transmis mesajul.
Sper sa fie de folos, celor care nu au reusit ieri sa faca programarea.
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Buna dimineata, Este publicata pe undeva vreo lista cu arondarea strazilor la scoli pentru Bucuresti? Mami de fetita si de baietel Everything is hard before becoming easy... |
ma poate ajuta cineva?
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
claujro spune:
http://www.ismb6.edu.ro/noutati/426/Adresa%20ISMB%20nr%201753%20din%2016.02.2012%20Precizari%20MECTS%20nr%2029931%20cls%20pregatitoare%20si%20cls%20I.pdf
S-a rezolvat si problema celor nascuti dupa 31 decembrie 2012 care vor la scoala.
http://www.ismb6.edu.ro/noutati/425/Precizari%20programare%20evaluare_psihosomatica%2020120215.pdf
Si alt document privitor la evaluarea psihologica. (pus si de Adriana mai sus)