Clasa ZERO 2012-2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
deea772 spune:
Buna dimineata,
Fetelor,voi dupa ce am citit o mie de comunicate,cum stiti?
Un copil nascut in februarie 2006 care termina acum grupa mare si merge la clasa 1 are nevoie de evaluare?
usorlili spune:
Eu stiu ca nu trebuie, Deea.
Dar cel mai sigur ar fi sa dai un telefon la tel verde- 0800816ABC (unde ABC este indicativul telefonic al judetului).
diana_jors spune:
Am sunat si eu pentru programare, suntem alocati unui liceu din Branesti (!! nu stiu pe ce principiu l-au ales, ca eram mult mai aproape de cel din Otopeni), pe 29 februarie... dar azi dna psiholog avea alta treaba, si sa sun maine pentru programare Deci la noi cel putin sigur nu e inghesuiala...
anya spune:
Daca de la gradinita iei adeverinta ca e la grupa mare pregatitoare - nu trebuie evaluat. Daca e grupa mare (fara pregatitoare) si nu ai adeverinta - trebuie mers la evaluare.
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_jors Am sunat si eu pentru programare, suntem alocati unui liceu din Branesti (!! nu stiu pe ce principiu l-au ales, ca eram mult mai aproape de cel din Otopeni), pe 29 februarie... dar azi dna psiholog avea alta treaba, si sa sun maine pentru programare Deci la noi cel putin sigur nu e inghesuiala... Diana de Alex (23 aprilie 2007) Alerg 42 pentru o sansa "When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley) |
Inteleg ca stai in IF. Daca da, poti suna pt a programa inclusiv ora? Si daca da, unde suni?
Eu am scos de pe site-ul inspectoratului IF inclusiv fisele acelea de evaluare...dar mi-e f greu sa cred ca vor sta ei sa evalueze fiecare copil in parte asa cum scrie acolo...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
natalia_nica spune:
citat din mesajul lui deea772 Buna dimineata, Fetelor,voi dupa ce am citit o mie de comunicate,cum stiti? Un copil nascut in februarie 2006 care termina acum grupa mare si merge la clasa 1 are nevoie de evaluare? |
Da, trebuie - noi suntem tot in situatia asta si am sunat la nr special, unde ni s-a spus ca trebuie evavluare. Ne-am programat...
diana_jors spune:
Da, cred ca se poate programa si ora, pentru ca zilele sunt deja alocate , altfel nu cred ca mi-ar fi zis sa sun maine sa vorbesc cu dna psiholog
Vezi aici link-ul: www.isjilfov.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1331:lista-centre-evaluare-psihosomatica-a-copiilor&catid=110:clasa-pregatitoare&Itemid=331" target="_blank">Programari Ilfov
Eventual poti suna si la inspectorat la telverde (ultimele 3 cifre sunt 221).
_Ralu_ spune:
Da, dar unde suni pe dna psiholog? De unde nr de tel?
Fisierele alea le-am descarcat si eu pe toate, le-am citit.
Noi suntem joi, la Liceul din Clinceni. Dar nu vad un nr de tel unde pot programa ora.
O sa sun la telverde (am mai sunat de 2 ori pana acum)
diana_jors spune:
citat din mesajul lui _Ralu_ Da, dar unde suni pe dna psiholog? De unde nr de tel? |
Din primul tabel cel cu scolile...
_Ralu_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diana_jors
Din primul tabel cel cu scolile... Diana de Alex (23 aprilie 2007) Alerg 42 pentru o sansa "When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley) |
Da, pe asta nu-l aveam...am descarcat vreo 7 fisiere...nu si pe asta...Merci.
Edit: Am sunat...sa revin dupa-amiaza, ca nu este dna directoare. :)