Clasa ZERO 2012-2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Si sora mea a reusit sa prinda pe cineva la tel. dupa 35 de apeluri nereusite. A perseverat si a ales si ziua si ora pe care le-a dorit. A facut programare si la medicul de familie saptamana viit. sa ridice adeverinta pe care sa scrie clinic sanatos apt pt. scoala... fara aceasta nu poti intra la comisie. Din cate am citit pe hartia respectiva parintele asista la discutia dintre psiholog si copil undeva intr-ul loc din incapere .Nepotelul meu e nascut pe 15 sept. Nu va dura mult va desena ceva, probabil va raspunde si la niste intrebari. Sora mea si-a facut curaj si a intrebat la tel in ce consta intrevederea .Raspunsul va fi comunicat in scris si i-l va ridica parintele a doua zi din locatia unde s-a tinut "interviul"adica una din cele 6 scoli din Bucuresti parca. Parintele alege si scoala pe care o doreste pt. "interviu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Danyalo, nu stiu daca cei care raspund la telefonul pt programari chiar stiu ce se va intampla in momentul evaluarii. Eu sincer, ma indoiesc ca vor avea timp sa-l puna pe fiecare copil sa deseneze sau orice altceva de acest gen. Oricum, intelegerea mea a fost ca nu vor testa capabilitatile copilului, ci dezvoltarea lui psihosomatica.

Noua ni s-a comunicat la sedinta cu parintii ca, cel mai probabil, va fi vorba doar despre o dscutie cu copilul. Insa in lipsa unui comunicat oficial, se poate presupune orice. Ramane sa vedem, noi ne-am programat pt marti dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pico

Nu am avut timp sa citesc prea mult din aberatia lui funeriu.Vreau sa va intreb,daca optezi pt grupa mare...in grupa mare se vor face elemente de grupa pregatitoare sau cei care vor merge la gradi nu vor avea aceasi pregatire cu cei care au facut clasa 0?

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si Andreea Bianca(30.04.2011)

Nu se vor face elemente de grupa pregatitoare la gradinita. Daca ramane in grupa mare, la anul va intra in clasa pregatitoare la scoala
Dar copiii nascuti in 2005 nu stiu daca pot ramane la gradi, iar cei din 2007 - mai ales din octombrie - nu cred ca se pot duce la clasa pregatitoare

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Azi la gradi era un afis pe usa ca miine la ora 17 si la ora 18 la scoala 64 ( gara Est ) va fi o sedinta cu parintii, in legatura cu clasa pregatitoare.
Ca o fi pt sect 2, ca o fi doar pt zona Iancului-Pantelimon ... nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Sun si eu pt evaluare, insa este imposibil. Este ocupat de 2 ore!!!

Edit: pfff am reusit. in sfirsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

nu stiu ce o suna ocupat incontinuu..ca io dupa 3 ore am prins si aveau locuri garla la alegere..deci programari nu stiu daca-s asa multe..sau poate la unitatea unde am facut eu nu e asa aglomerat...m-am programat pe 21 dimineata la scoala 5..mai este cineva acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Pe situl ISJ Galati a fost facuta publica (astazi) lista cu strazile/blocurile si scoala unde sunt arondate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

....dar situl nu mai merge, acum jumatate de ora mergea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Catrinik, si eu am vazut afisul legat de intalnirea cu parintii dar nu pot ajunge; plus ca nu cred ca voi afla lucruri noi.
Eu am prins ieri linie pentru programare evaluare in 3 minute, am avut noroc. Ne-am programat joi, 23 feb, la ora 10.15. Eu chiar sper sa stea de vorba cu copilul, pentru ca baietelul meu uraste sa coloreze si chiar o face foarte urat.... desi este in al 3-lea an de gradi . Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Buna dimineata,

Este publicata pe undeva vreo lista cu arondarea strazilor la scoli pentru Bucuresti?

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput