Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Camcris....mi-a dat fetita ordine sa fac pireu de cartofi cu friptura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Deny tu faci cum stii ca e mai bine, dar daca zici ca acasa ai avea de lucru mai bine ar fi sa te intorci, ca in italia azi ai maine nu mai ai de lucru si e si foarte greu printre straini.
Fetelor eu deja am inceput sa iau catinofort, mi-a luat sotul acum o sa ii dau si lui, i-am zis ca mi-a dat doctorul ieri ca e bun pentru imunitate si toate cele, sper sa isi fac efectul dorit.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui luciana2008

OFFF DENYAND.....cum este si viata asta...plina de surprize. Hai capul sus si mergi inainte cum stii tu mai bine. Noi suntem alaturi de tine
fetele...am lipsit si eu 2 ore si a-ti umplut inca 5 pagini.....lasa ca recuperez(abia ce am fost anuntata ca mai stau 2 zile acasa)....sunteti harnice

suntem harnice si vrem sa dam la altii de lucru cu cititul sa nu se plictisesca de la atata stat acasa

fetele eu vreau sa fac azi o mancarica de ficatei, voi ce mai gatiti azi?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Eu am facut paste cu sos cu carne si am pregatit pentru piftelute dar le coc mai tarziu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

mai fetelor mancarea vostra suna mai bine decat ce vreau io sa pregatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Paula uraaaaaaaa, uraaaaaaaa, uraaaaaaa. Felicitari mami din toata inima! SA dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!

Cosminuta la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa te binecuvanteze Doamne Doamne cu un bebe cat mai curand posibil!

tuturor , fara exceptie

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

mai fetelor mancarea vostra suna mai bine decat ce vreau io sa pregatesc

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Tot timpul ce face altul e mai bun decat al tau, asa e la mine, dar depinde si acel altul cine e ca nu mananc de la orice si o mancare trebuie sa imi placa sa o mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

mai dar eu stiam ca xdidi nu e didi a noastra. sunt 2 id cu pers diferite. sau ma insel?

Mami, gata, va pregatiti de bebe 2?

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai dar eu stiam ca xdidi nu e didi a noastra. sunt 2 id cu pers diferite. sau ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:

Mami, gata, va pregatiti de bebe 2?

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

ha ha ha
inca nu
mai asteptam un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:

nu te inseli de loc asa este, didi a noastra nu a mai intrat de foarte mult timp, are mult de lucru si nimic noutati

Mergi la inceput