Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!
Raspunsuri - Pagina 4
gaitica78 spune:
Multumesc, sper sa fie totul bine.
Nu am facut nimic deosebit, chiar ziceam ca fac o pauza ca ma saturasem de stimulari investigatii, analize, etc.
Catinofort am luat de pe 10-11 ianuarie cate 3-6 capsule pe zi, dar eu l-am luat pentru imunitate si oboseala ca am o perioada mai incarcata si apoi am gasit pe net ca ar fi bun si pentru fertilitate... acum cine stie care o fi fost cauza...
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
madutza_bra spune:
camcris tot cu cafelutele incantatoare esti Imi aduc aminte cu nostalgie de vremurile de la aspirante
lorena, te inteleg fff bine si stiu cat de greu este, dar crede-ma pe cuvant ca se merita asteptarea. Eu a tb sa astept 2.5 ani ca sa-l am pe Cristi, si apoi sa pierd o sarcina ca sa o am pe Catalina...si toate durerile si suferintele au meritat din plin
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris pai saptamana asta astept sa ma invadeze rusi, gravi nu am cum sa fiu ca ne-am protezat am luat antibiotic, asa ca sperante de luna care vine cand vreau sa-mi fac si un alt set de analize sa vad cum mai stau ma bate gandul sa fac si eu un tratament cu catinofort Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Aha si mie imi face din ochi catinofortul, dar nu pt bebe ci pt organismul meu ca sa-mi revin, ca tare am slabit la imunitate cu suferinta asta.
luciana2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Multumesc Luciana. Deja ma simt bine ca va am si pe voi P.S. Te-am trecut pe listuta de aspirante de la prima pagina. Sper ca nu te superi. |
DenyAnd spune:
Mihaela, chiar singura ma simt acuma, printre straini.
Nush ce sa fac, sa ma intorc acasa? Sau sa mai raman aici?
Acasa, la fostul meu job se pare ca sunt ceruta inapoi, ca bona care a luat locul meu nu rezista si nici la mama copiilor nu-i place de ea. Salariu e destul de bun. Dar asa mii frica sa ma intorc ca o sa ma apuce din nou depresia si o sa cad mai mult decat sunt acuma. Plus ca voi sta iar cu parintii... ufff imi trec fiorii de frica. Nu vreau sa ma intorc.
Mai raman aici si vad cum se aseaza timpul la mine si, poate ma duc in Italia, ca am o buna prietena acolo care la momente grele mereu ma face sa rad
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui madutza_bra camcris tot cu cafelutele incantatoare esti |
Da, da, da
Multumesc si de la mine Camcris pt cafelutza asa de aromata ca deja mi-a ridicat dispoztia in spre bine si e OK
luciana2008 spune:
OFFF DENYAND.....cum este si viata asta...plina de surprize. Hai capul sus si mergi inainte cum stii tu mai bine. Noi suntem alaturi de tine
fetele...am lipsit si eu 2 ore si a-ti umplut inca 5 pagini.....lasa ca recuperez(abia ce am fost anuntata ca mai stau 2 zile acasa)....sunteti harnice
luciana2008 spune:
Creed ca o sa iau si eu Catinofort(sunt mereu obosita si am o groaza de stres pe cap)
Pe tine te asteptam cu liniutele duble
citat din mesajul lui gaitica78 Multumesc, sper sa fie totul bine. Nu am facut nimic deosebit, chiar ziceam ca fac o pauza ca ma saturasem de stimulari investigatii, analize, etc. Catinofort am luat de pe 10-11 ianuarie cate 3-6 capsule pe zi, dar eu l-am luat pentru imunitate si oboseala ca am o perioada mai incarcata si apoi am gasit pe net ca ar fi bun si pentru fertilitate... acum cine stie care o fi fost cauza... Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!! |
camcris spune:
citat din mesajul lui luciana2008 OFFF DENYAND.....cum este si viata asta...plina de surprize. Hai capul sus si mergi inainte cum stii tu mai bine. Noi suntem alaturi de tine fetele...am lipsit si eu 2 ore si a-ti umplut inca 5 pagini.....lasa ca recuperez(abia ce am fost anuntata ca mai stau 2 zile acasa)....sunteti harnice |
suntem harnice si vrem sa dam la altii de lucru cu cititul sa nu se plictisesca de la atata stat acasa
fetele eu vreau sa fac azi o mancarica de ficatei, voi ce mai gatiti azi?
luciana2008 spune:
da...super tare...dar nu prea ma plictisesc...sunt cu fetita mea care este argintul viu(de dimi pana seara)