Piersicute de iulie-august 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Corinuka dear, si eu te pup tare. Bine ai venit printre noi!
Pentru cine nu o cunoaste, Corinuk e surioara noastra mai mica de la formul de FIV!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Anaoi - imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, nici sa nu te gandesti sa nu stai in pat cuminte pana e totul bine. ai mare grija
Alina 29 - bine ai venit, in cate saptamani esti?
Adarev - nu cred ca ai inhalat chiar atat de mult diluant cat sa ii faci rau lui bb (si eu stiu ca nu e bine de stat in mirosuri gen amoniac, diluant etc), dar nu cred ca e asa grav. doamne ajuta

eu sunt la munca si trag de mine sa imi termin treburile - of, abia astept sa intru in concediul de crestere bb, sa nu imi mai vad colegii :(

ca tot e vorba de concedii si indemnizatii, am si eu o intrebare, nu stiu daca stiti sa ma ajutati: aveti idee daca in calculul pentru indemnizatia de crestere a copilului se iau in considerare si veniturile obtinute in afara tarii? eu am o scrisoare oficiala pentru acele venituri, dar ma gandeam - daca nu s-au platit taxe in Romania pentru ele - oare mi le iau in considerare?

13+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, stai linistita, ca e bine bebe.
carmen, daca sa zicem, vreau sa stau 2 ani cu bb-ii acasa, pot opta oare sa iau primul an 75% din media veniturilor salariale si al doilea an sa stau fara plata? Mai exista varianta asta? (mai demult parca era)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, al meu este Sagetator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

In ceea ce priveste indemnizatia de crestere copil, la stabilirea ei sunt luate in calcul veniturile nete realizate in ultimele 12 luni. In cazul indemnizatiei de risc maternal sau a concediului de maternitate rezulta un salariu net aprox egal cu cel negociat, deci nu este foarte mult afectata de cele doua tipuri de concedii.
18 sapt +

Adica se iau in calcul si veniturile realizate din ore suplimentare? Eu am aproape in fiecare luna o suma frumusica in plus la salariul net din orele suplimentare si o sa fac tot posibilul sa le am pana cat mai tarziu, in masura in care ma va lasa BB si n-o sa am probleme. Asta inseamna ca indemnizatia mea de crestere copil va fi calculata ca 75% din media salariilor + ore suplimentare din ultimele 12 luni? Sau se calculeaza strict raportat la salariul net (fara ore suplimentare si alte sporuri sau bonusuri)?
Multumesc!

17+
MTHFR - A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici! azi am savurat si eu o cafelutza cu aroma de vanilie si muuullltttaaaa frisca rasfatz maxim! aseara iar mi-a scazut tensiunea la 9.5 iar dimi am avut din nou sangerari la scaun desi nu a fost dificil...dar presupun k pana nu se vindeca fisura din interior o sa am de tras
anaoi - ai grija de tine si de BB si stai cumintzik! sanatate multa!
corinuka - felicitari pt reusita si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara! si eu am endo grd 4, 2 operatii si stiu ce inseamna...ai grija de tine!

pupici!

Roxy
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Beatrice, acum lucrez la Uniunnea notarilor, iar de luna viitoare imi deschid birou singura.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Am uitat sa ma laud ca mi-a venit rezultatul de la dozarea de anticorpi si a iesit anticorpi absenti.Ihuu deci dam inainte.
Adarev interesanta meseria ta.
Off eu am mancat niste piure si mie asa o greata.
Anaoi asa am o strangere de inima de cand am citit dar bine ca e BB sanatos...o sa fie bine.
Va pop ma mai bag la o tura de munca.

Beatrice 15 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Ada, mi se pare ca esti foaaarte curajoasa sa iti deschizi birou acum, cand mai ai cateva luni si vine bebe. Si eu aveam in plan sa ma apuc de un proiect nou, dar am amanat pentru dupa ce creste un pic bebelinul - mi se pare ca orice stres acum ma da peste cap. multa bafta!

13+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Nu stiu sigur daca se iau in considerare veniturile obtinute in afara tarii, parca scria ceva prin lege, chiar o sa ma uit de curiozitate. Probabil ca sunt luate in considerare veniturile din unele tari... care se supun unui regulament, etc. In ce tara ai lucrat?

Daca optati pentru 2 ani, modalitatea de calcul este aceeasi, 75% din veniturile nete pe ultimul an, plafonate la 1200 ron. Intra in calcul si bonusurile si orele suplimentare.

Se poate opta in continuare pentru 1 an, si apoi concediu fara plata pana la implinirea a 2 ani.

Daca reveniti la serviciu inainte de implinirea unui an, beneficiati si de stimulentul de 500 ron (nu se aplica daca optati pentru fara plata pana la 2 ani) pana la implinirea a 2 ani.

18 sapt +

Mergi la inceput