Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Deny ma bucur ca ai gasit de munca, lasa ca o sa vina toate de la sine.
Fetelor eu sper foarte mult sa fie bine, nu ma mai gandesc la nimic rau, o sa ma comport ca si cum as fi insarcinata ca sigur sunt si o sa fie bine, nu vreau sa ma gandesc la rau ca sa atrag raul.
Astept rezultatul la beta si am niste emotii.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

bineanteles ca esti gravi, totul este bine trebuie doar sa mai ai rezultatul la analiza, hai ca sunt cu ochii pe tine

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Si eu sunt cu ochii pe email, au zis ca imi trimit azi sa speram ca se tin de cuvant.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Fetelor rezultatul la beta este negativ, voi mai intelegeti ceva?
Nu imi vine a crede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Vali,Deny,Camcris va multumesc din suflet si va doresc sa vedeti frumoasele linii duble mai repede dekt va asteptati. Katy draga mea iti multumesc si tie pentru tot si ma rog ca si tu sa-mi bucuri ochii citind si sufletul simtind aceeasi emotie anuntandu-ne ca esti insarcina cat d curand.Da se pare k e valabila faza cu neasteptarea,cea cu relaxarea nu am reusit sa o testez pentru ca desi acceptam ca natural nu se poate prin toti porii mei faceam planuri pentru fertilizare.Cand faci HSG? Mihaela continua sa gandesti pozitiv sa fie bebe bine,el e mai important,tu poti astepta linistita pana saptamana viitoare sa-l vezi. Va pup p toate :* si astept vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:

Nu imi vine a crede.

Scuze ca intervin in discutia voastra, insa tinem sa iti spun ca eu am avut beta negativ cam in ziua cand trebuia sa imi vina si totusi eram foarte graviduta...doar ca s-a pozitivat putin mai tarziu. Ciudat a fost ca primul test pozitiv a fost in z 10 DPO.

Doamne ajuta sa fie sarcina!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Citat:

Nu imi vine a crede.

Scuze ca intervin in discutia voastra, insa tinem sa iti spun ca eu am avut beta negativ cam in ziua cand trebuia sa imi vina si totusi eram foarte graviduta...doar ca s-a pozitivat putin mai tarziu. Ciudat a fost ca primul test pozitiv a fost in z 10 DPO.

Doamne ajuta sa fie sarcina!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Multumesc mult pentru postarea ta, chiar mi-ai dat sperante, fetelor trebuie sa para sotul asa ca o sa intru sa mai citesc ce scrieti dar nu stiu daca o sa pot si sa raspund, mai bine nu faceam beta asta sa ma bulverseze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miha tin pumnii sa fie bebe!
Luci sper ca in februarie, ca de cand o tot aman!

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Ma numesc Dana si sunt mamica unei cozonacite de 3 ani de 3 luni. Azi, pentru ca era a doua zi de cand imi intarziase CM am facut un test care a iesit cu II clare. Pentru siguranta as vrea sa fac si o analiza beta maine. Imi poate spune cineva cam cat ar fi costul uneia?

Promit sa va tin la curent cu noutatile.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Ma numesc Dana si sunt mamica unei cozonacite de 3 ani de 3 luni. Azi, pentru ca era a doua zi de cand imi intarziase CM am facut un test care a iesit cu II clare. Pentru siguranta as vrea sa fac si o analiza beta maine. Imi poate spune cineva cam cat ar fi costul uneia?

Promit sa va tin la curent cu noutatile.

POZE LORY

La sinevo costa 38 de ron si poti sa mergi la orice ora, se recolteaza chiar daca ai mancat.
Felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Mihaela multumesc, voi merge maine dimineata. Rezultatele le dau in aceeasi zi sau in urmatoarea?

POZE LORY

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Mihaela multumesc, voi merge maine dimineata. Rezultatele le dau in aceeasi zi sau in urmatoarea?

POZE LORY

Daca citeai macar pagina asta vedeai ca eu am dat sange la 3 si la 5 aveam rezultatul pe email.

Mergi la inceput