Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 9
MeAlex spune:
Mihaela, ce inseamna negativ? Ce valoare ai la beta?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Ana178081 spune:
Buna seara fetele.Eu sunt Ana si as dori sa ma primiti in grupul vostru.Va citesc de vreo 2luni,dar nu am indraznit sa va scriu,deci va stiu pe toate Sa va zic pe scurt povestea mea:am 30ani,sunt casatorita de 9ani si imi doresc de vreo 3ani un bebe,dar se pare ca nu vrea sa apara.In 2010 mi-am facut toate analizele posibile pt bebe,sotul la fel.Problema era la el,avea varicocel.S-a operat,dupa operatie la 1luna jumate(febr2011) am ramas,dar s-a oprit in evolutie la 5sapt jumate(nu stiu de ce).Sotul si-a revenit cu gigeii,dar nu prea au mobilitate.Momentan ia niste vitamine si cam atat.Nu mai avem banuti de analize,tratamente,etc.Cam atat despre mine
loryd spune:
Mihaelafalt, imi cer scuze daca intrebarile mele au deranjat. Nu am citit decat primele pagini din acest capitol si negasind ceea ce cautam am intrebat. Multumesc!
O seara buna!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Mihaela, ce inseamna negativ? Ce valoare ai la beta? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Alex e mai mic decat 0,1
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Asa rau imi pare ca nu pot pune pozele de la eco sa va dati si voi cu parerea.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryd Mihaelafalt, imi cer scuze daca intrebarile mele au deranjat. Nu am citit decat primele pagini din acest capitol si negasind ceea ce cautam am intrebat. Multumesc! O seara buna! Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) POZE LORY |
Imi cer scuze nu asa a vrut sa sune raspunsul meu, sunt suparata si de aceea reactionez asa.
Ana178081 spune:
eu cand am vazut anul trecut II nu-mi venea sa cred.Eu chiar nu vroiam sa se intample atunci...si pana la urma n-a fost sa fie
valicutza spune:
miha azi in ce zi esti?
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.