Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Fetelor, este oficial, citomegalovirusul mi-a declarat razboi. Am primit rezultatele analizelor; dupa 3 luni, miselul asta inca este activ.
Avem asa:
20.10.2011 - CMV igm = 1.25 / CMV igc >250
28.01.2012 – CMV igm = 1.06 / CMV igc > 250
Ca sa devina inactiv virusul, igm ar trebui sa fie sub 0.85 (cel putin asa scrie pe buletinul meu).

Cand a vazut rezultatele din 20 oct, nea doctoru’ a zis ca stopam tot pentru 3-4 luni si apoi repetam. Nu mi-a zis insa si ce se intampla daca repet la nesfarsit si asta e tot activ. Am citit prin diverse alte parti ale internetului ca unele gravidute descoperite cu CMV activ au facut si un test de aviditate (ceva cu PCR parca) si ca daca rezultatul testului demonstra ca infectia este mai veche de 3 luni (comparativ cu momentul conceptiei) virusul nu prea ar mai avea cum sa afecteze fatul.
La mine au trecut deja 3 luni de cand l-am gasit, s-a mai diminuat nitel, ar mai avea cum sa afecteze un eventual ochios care ar aparea cel mai devreme la 4 luni de la depistarea virusului? (presupunand ca am curaj sa ma apuc de treaba in februarie si ca se si prinde ceva).

Pe de-o parte as mai astepta macar o luna sa repet analiza, pe de alta parte m-am si plictisit teribil sa astept sa mi se dea unda verde la hata hata cu folos.

Mrenescu, cam acelasi calup de analize l-am primit si eu de la doctor pentru testarea premergatoare conceptiei. Pe fisa primita titlul era totusi "analize trimestrul I sarcina" - banuiesc ca-s cam standard.

I.P.

ma bag si eu in seama
mie mi-a iesti cmv pozitiv in sarcina la 12 sapt.
din fericire pt mine, la repetare (am refacut analiza la cantacuzino) a iesit negativ.
dar in cazul tau se face testul de aviditate si la ala zice clar ce si cum.
dc e de atata timp, nu ar avea cum sa mai afecteze sarcina cand vei ramane.

eu zic sa stai lnistita,s a mai repeti analiza si la alt laborator si sa vezi ce iese. dc e pozitiv incontinuare, fa tesu de aviditate.

bafta multa

Exact la fel am patit si eu...

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bebelu multumim ca ai trecut pe la noi. Ma bucur sa aud ca sunteti bine
Ipopica imi pare rau ca vestile nu sunt tocmai bune. sanatate multa iti doresc!
Am ajuns la zi fetele.
Pupici la toate.
Gina, Miha mai facem noi loc la titlu asa ca va asteptam cu vestile duble. Ar fi intr-adevar un capitol de neuitat.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetele
luci felicitari pentru bb, sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si dusa la termne
bebelu ma bucur tare mult ca ai mai trecut pe la noi, bb2 ceva idei?
mihai inca astept sa ne dai vestea cea mare

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Am ajuns de la doctor.
Nimic nu e sigur dar se vede un punctulet mic in uter care nenea doctorul banuieste ca e sarcina, dupa ce am iesit m-am dus si am dat de o beta, la ora 3 sper sa imi dea rezultatul azi, doctorul mi-a zis asa am si un chist de 2 cm pe un ovar dar el mai mult tinde sa zica ca e sarcina, nu se pronunta in totalitate ca e mica si dupa ultimul ciclu as avea 5 saptamani dar arata mai mic de 5 saptamani, mi-a dat asa arefam de 200, 1 pe zi seara dar oral si asta nu stiu ce sa zic, acid folic 1 pe zi, nospa de 80 3 pe zi pentru contractiile care le-am avut duminica nu e prea mult? Si metroclopramid la nevoie, sa stau linistita, la caldurica sa nu ridic, sa nu fac bai fierbinti si cand i-am zis ca baie nu fac decat o data pe luna cand imi vine ciclu a inceput a rade, il sunase doctorul de la spital ca a venit o gravida cu hemoragie de 3 zile abia acum si m-a intrebat daca e normal?
Atunci am intrat bine in ochii lui si a zis ca ne vedem joia viitoare pentru o confirmare sigura.Sa nu mai fac test si nici beta dar eu bineinteles ca am facut.
Astept cu sufletul la gura pana atunci si sper sa fie sarcina.
Nu vreau sa ma felicitati vreau sa trec cu bine si sa fiu sigura ca e in uter.
Va pup

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Miha, suna...interesant tare !
3 x 80 mg de no-spa cred ca e valoarea maxima, dar nu e prea mult. Mai ales daca simti dureri, e foarte bine sa iei, eu iau preventiv cate o bobita de 40 de 1 sau 2 ori pe zi.
Sa ne tii la curent cu beta, tin pumnii sa fie mare!!!

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Miha, suna...interesant tare !
3 x 80 mg de no-spa cred ca e valoarea maxima, dar nu e prea mult. Mai ales daca simti dureri, e foarte bine sa iei, eu iau preventiv cate o bobita de 40 de 1 sau 2 ori pe zi.
Sa ne tii la curent cu beta, tin pumnii sa fie mare!!!

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Bob si eu am zis ca e mult dar si asa m-a acceptat greu doctorul ca de ce nu ma duc la cel care m-a tratat de extrauterina, si ma gandesc sa iau asa cum a zis ca ce rau imi poate face?
Mai bine iau preventiv sa nu am probleme si cred ca joia viitoare discutam iar de tratament, nu cred ca ramane schema asta.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare fetele,
Am intrat repede sa le felicit pe Mrenescu si pe Lucianamoga pt . Va doresc sarcina la termen cu bebel sanatos si mancios.

Am intrat si sa va salut pe toate si sa va si sa stiti ca sunt inca pe aici, am ramas un pic cu paginile in urma de ocupata sunt eu, taman la paginile unde Luciana ne anunta si pe noi ca si ea e purtatoare de

Eu sunt (cred) in z2 sau z3 DPO, si ca de obicei sper si eu la un si la mine, dar cam descurajata si nu mai visez la el, pt ca stiu ca oricum nu se va putea iar sa se implanteze pana la capat
Acuma nu mai sunt acasa in Ro, si aici in tara straina nu am unde sa ma duc la un gineco, sau sa dau analize.
Acuma muncesc sa adunam ceva bani... si daca intre timp apare iar minunea si ramane pana la termen in burtica mea, va fi binevenit. Daca nu, asta e.

Eu nu mai stiu care sunt ultimele news, dar intru mai tarziu sa va citesc. Ultima veste stiu de Luciana ca e insarcinata, si Mihaela si Gina inca nu se stie sigur daca e bebe sau nu.
Ufff ce nu-mi place cand raman in urma cu cititul

Va doresc in continuare o dupaamiaza frumoasa.

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

bebelu ma bucur tare mult ca ai mai trecut pe la noi, bb2 ceva idei?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

eheee...mai asteptam un pic
cand ne hotaram, ma vedeti pe aici, nu scapati de mine

Mergi la inceput

Deny ma bucur ca ai gasit de munca, lasa ca o sa vina toate de la sine.
Fetelor eu sper foarte mult sa fie bine, nu ma mai gandesc la nimic rau, o sa ma comport ca si cum as fi insarcinata ca sigur sunt si o sa fie bine, nu vreau sa ma gandesc la rau ca sa atrag raul.
Astept rezultatul la beta si am niste emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Deny ma bucur ca ai gasit de munca, lasa ca o sa vina toate de la sine.
Fetelor eu sper foarte mult sa fie bine, nu ma mai gandesc la nimic rau, o sa ma comport ca si cum as fi insarcinata ca sigur sunt si o sa fie bine, nu vreau sa ma gandesc la rau ca sa atrag raul.
Astept rezultatul la beta si am niste emotii.

bineanteles ca esti gravi, totul este bine trebuie doar sa mai ai rezultatul la analiza, hai ca sunt cu ochii pe tine

Mergi la inceput