Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 18
kmy_black spune:
miky
iti tin pumnii pt cea de-a 2-a inseminare!!!
sa cu !
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
camcris spune:
buna dimineata fetele
poftiti la o www.adihadean.ro/wp-content/uploads/DSC_00335.jpg" target="_blank">cafeluta de dimineata
lore sa te faci bine cat mai repede
fetele eu azi vreau sa merg sa ma tund, i-mi mai scurtez un pic parul ca nu se mai aseaza deloc
va doresc o zi scurta si usoara
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne_marie79 Kmy ... , mereu o placere sa citesc randurile tale optimiste! O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! |
si eu pe ale tale, mereu asha calme si tamaduitoare!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, fetelor !
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor eu trebuie sa plec la spital am facut testul si am intrat sa va dau vestea inca nu e clar pozitiv dar a aparut si a doua liniuta dar e pala o sa repet testul maine sau poimaine si stim exact ma intorc dupa ce termin perfuzia va pup pe toate |
Iaaaaiiii, sunt in fibrilatii!! Ce zici tu acolo?!!! Hai fuguta inapoi sa ne zici ce si cum...ce test, cum arata, vreau poza!!!
Cel mai important: stai calma, fii cuminte, lucrurile se vor aranja frumos, numai sa fii stapana pe tine ! Ai incredere ca va fi bine !!
curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !
Bob_Pixel spune:
Ahh, am uitat de ieri sa iti spun, Miky, ca-ti tin pumnii, sa vina de Valentine's day
Mi-e asa frig, desi sunt infofolita in muuulte boarfe. Am maieu, bluza de piele, pulover pe gat si polar / dres din ala gros, sosete si blugi si tot tremur. Si unii colegi au doar o bluzica subtire pe ei... mi-am luat lamaie la mine azi sa fac ceai de fructe cu miere
curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !
valicutza spune:
buna dimineata,
super veste Lore , te asteptam sa ne zici mai multe , poate ne arati si o poza ..dar eu sunt sigura 99 % ca e bebe
miky bafta la inseminare , sa fie cu noroc
se pare ca pe anul asta ninge cu gravidutze
de molipsire , poate voi fi si eu la fel de norocoasa
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
xdidi spune:
salutare fetelor,
chiar ma ardeau degetele sa intru si sa mai zic si eu una, dar lorena felicitari si sa fie un grasunic mic acolo care ti-a facut probleme....
eu una am iarasi probleme digestive...cica ar trebui sa se aporpie ovulatia , dar iari inca aveam testele negative, si mai fetelor imediat dupa ciclu mie mi s-au marit sanii destul de mutl si sunt si durerosi, de cateva luni nu mi-au mai creat probleme adik erau putin sensibili inainte de ciclu , dar acum ciclu a fost ciudatel , adik a avut o pauza dupa vreo 4 zile de curs , am avut contact, apoi iarasi mi-a venit valuri valuri si de atunci am sani umflati si durerosi...indigestie si azi mi-e rau si de la ceai...
racita nu sunt, deci nu cred ca ar fi viroza stomacala si totusi daca de la viroza ti se maresc sanii, ar trebui sa fiu pamela la care viroze am avut la viata mea.....
va puup
kmy_black spune:
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, chiar ma ardeau degetele sa intru si sa mai zic si eu una, dar lorena felicitari si sa fie un grasunic mic acolo care ti-a facut probleme.... eu una am iarasi probleme digestive...cica ar trebui sa se aporpie ovulatia , dar iari inca aveam testele negative, si mai fetelor imediat dupa ciclu mie mi s-au marit sanii destul de mutl si sunt si durerosi, de cateva luni nu mi-au mai creat probleme adik erau putin sensibili inainte de ciclu , dar acum ciclu a fost ciudatel , adik a avut o pauza dupa vreo 4 zile de curs , am avut contact, apoi iarasi mi-a venit valuri valuri si de atunci am sani umflati si durerosi...indigestie si azi mi-e rau si de la ceai... racita nu sunt, deci nu cred ca ar fi viroza stomacala si totusi daca de la viroza ti se maresc sanii, ar trebui sa fiu pamela la care viroze am avut la viata mea..... va puup mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
in postarea ta parca o recitesc pe cea a lorenei
maine poimaine te asteptam si pe tine cu testul +
fetele mele de suflet
kmy_black spune:
]
fetele mele de suflet