Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele mele.
Camcris multumim pt cafelutza ce bine imi prinde mie o cafelutza acuma ca de ieri tot ma trage la cafea

LORE felicitari . Ce vesti bune ne dai, intradevar anul asta ninge numai cu II
Iti doresc sarcina la termen, si cel mai important: SANATATE la amandoi!
Ma ca sa-ti revii si sa stai linistita acasa pt samburel.

Kmy, taman ieri vroiam si eu sa bantui prin forumuri la odisee sa vad ce mai fac fostele noastre aspirante, si sa fac adaugiri pe prima pagina, dar vad ca suntem intr-un gand. Si eu am observat de Neliacris ca a disparut, si tot cautam prin forum o postare despre ea cand a nascut si ce minune. Probabil proaspetele mamici sunt foarte ocupate cu micutii, asa ca eu zic sa mai rabdam ca intra ele cand vor putea si ne vor da si noua de veste, celor de pe forum

Eu azi cred ca ovulez, cu amandoua ovare, ca de aseara ma intepa ovar drept, azi dimineata si mai tare la fel dreptul, acuma cand am intrat pe forum simt ceva usoare intepaturi si la stangul, si din experientele monitorizarii ovulatiei din lunile trecute, sunt sigura ca ovulez azi. Mi-am luat si TB azi (in sfarsit!) si a fost 36,55. Inca o dovada ca azi e ovulatia la mine, z13.
OPK nu am facut ca nu le am cu mine si nu am posibilitate sa le cumpar.

MeAlex tocmai de cuvintele tale m-am temut ca corect spui, eu inca nu am dat la analize sa vad ce "bubica" am de nu se poate implanta samburelul, si chiar exact cuvintele tale imi rasunau in cap zilele astea... "oare nu ma joc cu focul? ca doar stiu prea bine ca nu am voie la bebe pana nu iau tratament. plus acuma ca muncesc, nu prea e timp potrivit pt bebe si plus ca m-am detasat de planul bebe... dar, daca Dumnezeu vrea sami dea copilashul acuma, va fi binevenit si primit cu multa love." Si uite asa, MeAlex, m-am lasat in voia soartei, altfel spus m-am lasat pe mana lui Dumnezeu, ca doar EL e Medicul Nostru, si tot El ne da viata, si daca Dumnezeu considera ca acuma e momentul pt bebe cu toate ca eu nuam facut analizele si nu am inceput tratamentul stiind ca am o "bubica" ce incurca la bebe... stie Dumnezeu ce am si ma vindeca EL Cred in puterea lui de a ne vindeca printr-o minune.
Uite cum s-a intamplat la Luciana, uite si la Lore la fel, si la Bob, etc ca sunt multe aspirante care au trecut si trec inca prin asemenea minuni.
Nu zic ca eu sigur raman luna asta, ca de conceput stiu ca se va concepe samburelul, dar cand vine momentul implantarii in uter si sa se dezvolte sanatos inca 8 luni in burtica mea... acolo ma las pe mana lui Dumnezeu, daca e sa fie, va fi, daca nu, asta e, mergem mai departe.
(mai adaug ca eu acuma nu am posibilitate sa ma duc sa dau acuma analize, nici sa ma duc la gineco, nici sa cumpar tratament pt sustinere. nu fac nimic nimic.)

Pup pe toate fetele

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor ma apuc sa fac capitol nou ca vad ca aveti timp de povesti
lore te asteptam cu II

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput