Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 17
lorena_86 spune:
test pozitiv z 13 si 14
in 15 nu am mai facut
dar ma gandesc ca daca am prestat pana in z 13 seara si apoi deloc oare au trait aia mici asa mult
MeAlex spune:
Traiesc, Lore, pana la 5 zile ! Oricum, inseamna ca ai ovulat in z15, e OK, sigur au rezistat atat!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Corina87 spune:
Buna seara!!!
Kmy sunt aici,nu am plecat
Lore sper miine sa vezi dublu .Si imi pare rau pentru ce ai patit.
Gina sper sa treaca timpul cit ma repede, ca sa ajungi la medic dar poate teduci deja.
Noapte buna fetelor
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890
Ana178081 spune:
Katy dupa ce facusem toate analizele si am vazut ca sunt bine,urma sa faca si sotul spermograma(asta pt k tot amana,pana la urma a mers).Intre timp imi vine mie sa dau search pe Google si sa caut>cauzele infertilitatii la barbati.Si vad varicocel(nu auzisem niciunul de el),explicatii,poze.Sotul vede si el poza(se obs un testicul putin mai mare si lasat;scz expl) si zice:Uite asa am si eu! Bineinteles k stiam si eu cum arata k vazusem la el Saracul il avea de la 14ani,n-a mers la dr atunci si in timp s-a agravat.Au urmat analize la 3dr,apoi operatia(am dat de un dr urolog f bun la Fundeni).S-a refacut destul de repede.Cam atat.
Bafta fetele la testari,app nu facem o listutza?Sa ninga cu bebei
kmy_black spune:
am dat o raita prin odiseea ian-feb 2012 vroind sa vad daca au nascut fetele din capul listei de foste aspirante, deja dar nu am reusit sa aflu decat ca Matzaila_81, Mihacor si Sophia_m sunt pe ultima suta de metri adik treb sa nasca luna asta, chiar Sophia este programata la cezariana pe 14.02.2012, pe neliacris am vazut pe la jum odiseei in lista de dar la sf nu mai era iar pe kitty_27 nu am zarit-o deloc!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
gata, fug si eu la
am bantuit oleak prin forumuri!
lorena
inca odat ma ca maine sa ti se arete cele II
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
lorena_86 spune:
fetelor eu trebuie sa plec la spital
am facut testul si am intrat sa va dau vestea
inca nu e clar pozitiv dar a aparut si a doua liniuta dar e pala
o sa repet testul maine sau poimaine si stim exact
ma intorc dupa ce termin perfuzia
va pup pe toate
anne_marie79 spune:
Lore ... , pupici si ganduri bune pentru cea de-a doua liniuta!Vezi ca Dumenezeu aseaza in asa fel lucrurile , incat sa nu mai fie nevoie sa iei decizii extrem in privinta job-ului? Hai , iti doresc multa sanatate , sa iti rezolvi problemele ce le ai acum , pentru ca apoi noua luni o sa fii ,, bolnava'' de fericire!
kmy_black spune:
neatza si o !!!
lorena
k a doua liniuta sa se trasforme din pala in 100%
desi , eu una, nu am vazut altfel de rez la o liniuta pala!
e cu sigurantza!
fetele mele de suflet
kmy_black spune:
a inceput sa iar prognozele nu arata bine, asha k facetiva provizii de teste de tot felul, vitamine, " vin rosu"si stati cumintele la caldurica!
fetele mele de suflet