Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 16
kmy_black spune:
gina
tu maine mergi la dr?
te asteptam cu vesti +++++++++
Mihaela
tati are dreptate, stai linistita, nu treb sa stresezi samburelul
DenyAnd
am salivat cand am citi ce ai facut bun de papa, numai k la ce ger este la noi(-20, in iasi) nu imi vine sa plec in oras dupa ciuperci
Miha_23
stai linistita ca mai ai cam 12sapt si iti trec greturile
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Katy82 spune:
Buna seara!
Anabine ai venit, cum a descoperit sotul varicocelul? Si noi tot 3 ani de asteptari avem.
Miky bafta multa, multa!!!!!
Lore eu zic ca te simti rau din alte motive, nu de la spondiloza. Nu prea am auzit sa dea varsaturi spondiloza. Poate e bebe.
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black gina tu maine mergi la dr? te asteptam cu vesti +++++++++ Mihaela tati are dreptate, stai linistita, nu treb sa stresezi samburelul DenyAnd am salivat cand am citi ce ai facut bun de papa, numai k la ce ger este la noi(-20, in iasi) nu imi vine sa plec in oras dupa ciuperci Miha_23 stai linistita ca mai ai cam 12sapt si iti trec greturile kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Da trebuia sa merg maine dar merg pe 20 ca e plecat in concediu nu vad ora sa ajung la nenea doc si sa stam un pic de vb ,mi-a zis sa ii duc tote hartiile ce le am din vara si ale sotului si o sa vedem,speram bine
A zis ca abia dupa ce vede aceste hartii o sa vedem care sunt urmatorii pasi ...
In curand gravidutza
kmy_black spune:
Me_Alex
pt ca ne esti mereu aproape si saritoare cu raspunsuri si sfaturi utile
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
Monique
unde estiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? da-ne si noua un semn ceva( chiar si II) sa stim ca esti bine!!!
fetele mele de suflet
MeAlex spune:
Lore, stai linistia, in perioada asta nu ai facut rau bebelului cu medicamentele, inca nu sunt schimburi cu el. Ar fi posibil sa fie sarcina.
Kmy, ! Ajut cu ce pot, daca stiu...si cum sunt acasa tot timpul, citesc tot timpul.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
pai am prestat in prima zi de test pozitiv apoi a doua zi cu test si mai pozitiv nu am ma prestat ca m-am internat
ar fi super sa fie bebe
eu ma calmasem mult in perioada de dupa ovulatie ca am zis ca sigur am pierdut luna plus vinul=poate e bebe
dar acum am sperante, simt ca e bebe
azi sunt ziua 24
kmy_black spune:
Draguta, mirunita1983, corina87, nouasnrs, lilimara
fetelor ce mai faceti nu mai treceti deloc pe la noi! macar intr-o zi la o virtuala!?
p.s: imi cer scuz si alatur celor care le-am uitat(dar fac o revizie prin capitole si va gasesc?
fetele mele de suflet
MeAlex spune:
Lore, ai prestat la fix. Vinul e bun, ingroasa endometrul si ajuta si la circulatie. Poate ar iesi ceva la beta. Cand a fost testul pozitiv?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
kmy_black spune:
Simo_82( tocmai ce citisem postarea ta din dec in care spuneai sa te poceesc si pe tine si am inceput sa rad ca ), Miha_23, Bob_Pixel, mrenescu, lucianamoga,SS_Tzuky
va asteptan cu datele a DPN-lui ca sa le completam frumos pe prima pagina!
fetele mele de suflet