Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Mya, nu e nevoie sa faci 2 teste de ovulatie pe zi!
E suficient una pe zi, cea de la ora 17. (asa faceam eu mereu si am depistato corect, am si ramas)
Tu poti sa iei doar un borcanas(special pt colectat urina) si dupa job faci testul cu urina de la ora 17. Asa o sati fie mult mai usor.

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Fetele eu plec la inseminare. va pup si sa imi tineti pumnii.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Sa fie intru-unc ceas bun

In curand gravidutza

Fetelor is atat de nauca ca nici buna dimineatat nu v-am zis...

Miha faci bine sa stai cu cun picior pe pamant si cu unul sa speri(speranta moare ultima)

Anne e intodeauna o placere cand te aud,dar sunt un pic suparata ca intri asa rar dar te iert

Mya tu presteaza ca ceva ceva tre sa iasa.nu?....

CAMCRIS,LUCY am baut o cafea de la voi cu atat caimac (eu is mai superstitioasa si caimacul cica aduce bani,prostii stiu) da patroana asta tot nu mi-a dat salarul,ufffiiiiii...

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Buna dimineata fetele.

Miky tin pumnii pt azi sa iasa cu ochisori!

Ufff Mihaela, prin ce stare treci. Te inteleg perfect si nu pot sa zic decat sa incerci sa te relaxezi, si gandeste-te ca si cum deja esti gravidutza.
Azi sunt home si eu treb sa fac mancare la sot la amiaza si asa mi-e o lene, de 2 zile sunt asa de somnoroasa, si credeam ca deja sunt in perioada DPO, dar iaca azi noapte am fost cuminti si dimineata am putut sa-mi observ mucusul de albus de ou. Iarasi am uitat sa-mi iau TB uffff

Ana, bine ai venit printre noi si iti doresc sedere pplacuta si cat mai scurta, si sa pleci cat mai curand si tu la odiseea.

Yna, Gina

MeAlex... ce se mai aude la tine? Ceva rezultate la analize? Ai mai aflat ceva care e cauza?

Luci, ce simptome ai? Ceva greturi?

2 sarcini pierdute la 4+

Sa stii ca eu de ieri am inceput sa imi aiu iar tb si sa o postez pe ff.....tu ai pe ff ca nu imi mai aduc aminte ca oricum cineva de aici mi-a zis pontul cu ff,poate esti chiar tu

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Gina... un pupic ca sa ma ierti pe deplin! Intru rar pt ca lucrez mult si la job nu pot intra pe net . Insa seara citesc de acasa tot ce scrieti , ma bucur si sper alaturi de voi!

Mergi la inceput

Citat:

Sa stii ca eu de ieri am inceput sa imi aiu iar tb si sa o postez pe ff.....tu ai pe ff ca nu imi mai aduc aminte ca oricum cineva de aici mi-a zis pontul cu ff,poate esti chiar tu

In curand gravidutza

Cred ca eu, dar si Ylari te-a sfatuit mult cu FF
Da, am FF dar n-am mai intrat la el de luni intregi nush daca mai e activ FF meu.
Am folosit doar vreo 2-3luni FF cat sa ma ajute sa inteleg cum merge treaba cu ovulatia, si sa inteleg mai bine fazele din CM, si dupa aia am trecut inapoi la obiceiul meu: notite pe caiet. Asa mi-e mult mai usor si cand vreau sa fac ceva comparatii si apoi concluzie, rasfoiesc paginile in urma din caiet. Dar pe FF e mai greu, imi ia mult timp pana sa scriu si pana sa citeesc punand cursorul pe data cutare din luna cutare, cand si ce simptome, eliminari etc. Dar in caiet repede am deschis si am scris si am inchis, si peste o luna am recitit si am facut un "aha, asa sta treaba la mine"

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Aha si eu inttreb de Monique, ce mai face?

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Gina... un pupic ca sa ma ierti pe deplin! Intru rar pt ca lucrez mult si la job nu pot intra pe net . Insa seara citesc de acasa tot ce scrieti , ma bucur si sper alaturi de voi!

O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

In cazul asta pt ca iti feci temele corect esti iertata

Apropo mai stiti ceva de Monique???

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:

In curand gravidutza

Cred ca eu, dar si Ylari te-a sfatuit mult cu FF
Da, am FF dar n-am mai intrat la el de luni intregi nush daca mai e activ FF meu.
Am folosit doar vreo 2-3luni FF cat sa ma ajute sa inteleg cum merge treaba cu ovulatia, si sa inteleg mai bine fazele din CM, si dupa aia am trecut inapoi la obiceiul meu: notite pe caiet. Asa mi-e mult mai usor si cand vreau sa fac ceva comparatii si apoi concluzie, rasfoiesc paginile in urma din caiet. Dar pe FF e mai greu, imi ia mult timp pana sa scriu si pana sa citeesc cand si ce simptome, eliminari etc. Dar in caiet repede am deschis si am sris si am inchis, si peste o luna am recitit si am fac un "aha, asa sta treaba la mine"

2 sarcini pierdute la 4+

Da denny,asa-i doar ca acum ca sa am parte de ff vip tre sa platesc,asta e partea frumoasa ..
Oricum pe mine m-a ajuta pt ca eram curioasa cat e faza luteala..
Oare aceasta fazastiam eu ca e cam la fel nu se scimba,nu?

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Buna fetelor!

[Miha eu te-as sfatui sa stai linistita pana saptaman viitoare cand mergi din nou la medic, poate bebe e acolo si nu trebuie sa simta ca mamicutza lui e nelinistita.Stiu ce e greu, mie luna trecuta mi-a venit dupa 42 de zile si eram la fel ca tine ( mi-am facut test de sarcina, beta - care au fost negative, dar eu tot speram), eu cred ca la mine a fost din cauza ca am inceput tratamentul cu Eutyrox si din cauza asta a intarziat asa de mult, o sa vad luna asta. Vroiam sa te intreb daca ai luat ceva tratamnet hormonal luna asta, chiar si naturist, astea ar putea sa mai dea intarzieri de cm. Dar nu uita, ca medicul a spus ca vede ceva acolo!
Incearca sa te linistesti, uita-te la un film, citeste o carte, fa orice ca iti face placere. Sunt alaturi de tine cu pumnii stransi!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Buna dimineata,

Yna sa stii ca Eutyrox-ul e pacatos. Pe mine m-a dereglat de nu se putea. E posibil sa fie din cauza lui.

Miky, tin pumnii stransi, stransi.

Mihaelafalt azi daca tot am facut analizele pentru trim 1 am zis sa fac si un beta. Dupa surpriza pe care ai avut-o tu, stau cu inima cat un puricel.

Deny, ma bucur sa citesc ca merg lucrurile bine.

Anne,
multumesc de urari.

4+

Mergi la inceput

Da, asa este, faza luteala nu se schimba.
Asa zice si MeAlex.
Dar eu inca vreau sa mai fac monitorizare ca sa vad daca a ramas la mine aceeasi faza luteala sau nu.(ma chinuie gandul daca nu cumva dupa a 2a pierdere sa schimbat ceva, ca luna trecuta parca am avut 14DPO, dar pana la 2a sarcina aveam 15DPO. nush, ori eu am banuit gresit ziua ovulatiei luna trecuta).
Pe FF mai nou pt mine e ca am invatat despre faza luteala si OPK-urile. Fara FF numi dadeam eu seama cum e cu faza luteala si abia atunci am inteles, si stiu pe ce data imi vine CM. Asta daca imi urmaresc ovulatia cand se produce exact, si apoi stiu si data cand vine CM, si cumva intrazie 1-2 zile, imediat stiu ca sunt . Si asa si a fost, confirmata prin bHCG.
Dar...... am alta problema ca nu se tine sarcina.

Asta e, merg mai departe cu speranta, asa cum zice AnneMarie, ca si mie imi pare bine cand intra ea ca ne reda optimismul.
pt AnneMarie

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput