Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Eu ies fetele, ca pierd notiunea timpului stand pe forum si am de facut mancare. Ma ocaraste iar sotul, zicandu-mi "internisto".
Ma duc sa fac ceva tocanita ciuperci cu cartofi...nush, sa vedem
revin mai tarziu
Va doresc tuturor o zi frumoasa

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Deny inca nu am greturi dar bebe meu e inca mic si au timp si doamnele greturi sa-si faca aparitia ...alte simptome ar fi sanii dar sunt foarte putin sensibili(deocamdata),scurgerile cremoase care sunt destul de abundente si faptul ca-mi trebuie sa gust din orice vad .Am avut dinainte sa stiu ca sunt insarcinata un gust ciudat in gura si poate au fost mai multe simptome dar cum eu nu ma asteptam la o sarcina nu le-am bagat in seama.
A si ar mai fi faptul ca m-a durut burta foarte tare la la cm inainte cu doua zile de data critica de nici nu ma gandeam ca nu vine.
Scuzati ca m-am intins dar poate va ajuta cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor daca eu luna asta am avut putina menstra s-ar putea sa am ovulatia mai devreme????
FF imi arata ca as ovula ziua 13 ca si luna trecuta

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gina, nu are legatura lungimea menstrei cu ovulatia. Stiu ca FF arata ca ai ovulat in functie de temperaturi, dupa ce ai 3 temperaturi ridicate (considera ovulatie pe cea dinaintea celor 3 temp ridicate).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gina, nu are legatura lungimea menstrei cu ovulatia. Stiu ca FF arata ca ai ovulat in functie de temperaturi, dupa ce ai 3 temperaturi ridicate (considera ovulatie pe cea dinaintea celor 3 temp ridicate).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Aha,ok mesaj inteles

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Yna85[size=5][/size=5}] multumesc de primire. Eu baut deja cafeluta cu colegele,am trecut pe un strop de visinata .Sa nu se interpreteze gresit,nu sunt alcoolista,dar la noi la job e distractie maxima cand nu avem de lucru.Eu cand eram am avut pofta de castraveti murati(cu 2z inainte sa aflu),sani mariti si 4kg luate in 1luna.La eco am fost la 4s3z si se vedea saculetul.Atat.Va pup fetelor si spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fetelor,
Ce harnicute sunteti, ati umplut iar paginile
Felicitari Luciana, un bebe sanatos si frumos iti doresc!!!
Am intrat sa va salut pe toate si sa va pup
Eu ma cam adun de pe jos in ultima vreme, am tot timpul stari de greata, fara voma dar mai bine era ca stiam o treaba. Sunt sucita, cand vreau sa mananc cand nu vreau ca nu mai suport, ametita. Diseara la duc la prima eco, am emotii sa vad ce face mititelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor eu nu mai plec nicaieri am votat ca e mai bine sa stau la caldurica acasa.
Sotul ma cam banuieste ca intru pe forum si maine sta acasa asa ca 3 zile o sa intru pe furis la voi, sa nu ma dati disparuta.
Am stat un pic in bucatarie si am facut mancare si m-a cam luat durerea de spate, am luat portia de nospa pentru amiaza si acum in pat.
Voi pe unde sunteti ca e cam slaba activitatea pe aici.
Apropo de lorena mai stie cineva ceva?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Felicitari Lucianamoga!

Miha, e cam ciudat sa se vada ceva in uter si beta sa fie negativ. Daca ai ovulat tarziu, e posibil sa se implanteze mai tarziu si beta sa se pozitiveze tot mai tarziu. M-ai dat gata cu spalatul o data pe luna. Ce efecte negative are spalatul? Eu ma spal pe cap la doua zile sau in fiecarte zi daca se gateste in casa ca imi e teama ca-mi miroase parul a mancare. Dus imi fac de doua ori pe zi.

Eu n-am noutati, sunt in ziua 2 dupa ovulatie. Am ovulat in ziua 18 si am prestat din doua in doua zile in jurul ovulatiei. Noutatea e ca n-am dormit nopatea trecuta decat 5 ore. Fetelor, cum trec in faza luteala cum nu mai pot sa dorm cum trebuie...stau cu ochii in tavan toata noaptea. Parac creierul meu o ia razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

A betercy dar nu ma spal doar odata pe luna, atunci fac baie ca doar atunci stiu sigur ca nu are cum sa fie si nici sa inhib ovulatia prin apa fierbinte, in rest fac dus.
Doamne fereste doar nu stau o luna nespalata, vara in fiecare zi si iarna depinde cam la 2 zile.
Multa bafta sa reusesti si tu si eu si toate fetele de aici.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput