Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Salut fetelor , eu ma mai bucur de ultimele ore de concediu, de maine iar la lucru ce bine a fost... desi rezultatul nu a fost cel asteptat, ma gandeam ca daca o sa fiu mai relaxata si odihnita se va prinde luna asta ceva, dar nu a fost sa fie. banuiala mea e ca am ratat ovulatia, fiind in ziua 9a, cand nu ma asteptam. dar ca sa nu se mai repete si luna aceasta vom incepe sa din ziua 8a sa vedem daca ne si tine... din pacate teste de ovulatie nu pot sa folosesc, am inteles ca se fac 2 teste pe zi, in jur de ora 10 si in jur de ora 5? eu sunt la lucru de la 9 la 6 asa ca nu prea pot sa ma duc cu betisorul dupa mine la baie de doua ori pe zi

Mihaelafalt super ciudata situatia, sper sa nu te mai tina mult in suspans ca imi inchipui cum e... si eu zic ca a 2a liniuta trebuie sa arate mai pronuntata in timp... sunt sigura ca situatia se va rezolva in urmatoarele zile si sper sa se rezolve spre satisfactia ta!

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetele eu plec la inseminare. va pup si sa imi tineti pumnii.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna dimineata fetele
poftiti la o www.adihadean.ro/wp-content/uploads/cafea-si-tiramisu4.jpg" target="_blank">cafeluta
miky82 ne gandim la tine azi sa fie totul bine
eu ma grabesc sa plec ca munca ca nu vreau sa ratez nici o clipa frigul de afara trebuie sa-mi iau portia

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Neata!
Camcris multumesc de cafea
Miky sa fie intr-un ceas bun!
Mihaela e tare ciudata situatia ta...si incearca sa stai cat mai linistita.
Ana pentru calitatea spermatozoizilor e bun spermotrendul,doar ca sotului meu i-a scazut f tare numarul...biologul la care am fost ne-a recomandat urmatorul tratament:L-arginina,coenzimaQ10,vit.E,B,C si mineralele Se,Mg si inca ceva ce imi scapa acum .Diferenta de tratament a fost de 100 de lei fata de spermotrend , dar dupa cum ne-a explicat doctorul luand fiecare substanta separat(nu comprimate intr-o pastila)isi fac mai bine treaba.E mai nasol pentru barbati sa umble cu 8 cutii mari de medicamente dupa ei(trebuie luate unele de 3 ori pe zi)dar asta e.Sper sa rezolvati cat de repede problema si sa vine bebe repede.
Kmy mi-e biologul mi-a explicat clar ca nu am sanse de reusita ,nu m-a lasat sa sper la 3 inseminari si apoi fiv...si pentru inseminarile alea trebuie sa fie o anumita concentratie la spermotozoizi ca sa aiba reusite,acum depinde de cat de slaba e calitatea la sotul lui Ana ca la ce numar are .Ureaza-i verisoarei tale sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata , scumpele!
Am fost plecata din tara cu job-ul pentru o saptamana si aseara cand am revenit , am gasit un forum plin de vesti bune! Sa incep prin a va felicita pe tine Bob , pe tine , Luciana. pe tine Maria , dar si pe tine Miha! Va doresc o sarcina usoara , iar bebelul din burtica sa va faca cele mai implinite mamici...
Mihaelafalt... , inca nu inchid lista cu felicitari ,astept pana saptamana viitoare sa te pot felicita cu drag si pe tine! Doamne ajuta!
Miky ... , tinem pumnii la inseminarea de azi!
Gina , Mya ... , nu vreau sa va stiu triste , nu uitati ca intotdeauna Z1 poate fi , pe langa dezamagirea initiala , si un nou inceput!
Ana , fii binevenita alaturi de noi si de sperantele noastre!
Yna , Camcris , Kmy , Alex , Katy ,Valicuta , Deny , Ipopica ....va pup cu drag si va imbratisez pe toate cu optimism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor.
Eu astazi somnoroasa tare, m-am trezit pe la 4 si am mers la baie si dupa am stat treaza pana la 6 si ceva si dupa ce a plecat sotul somn pana acum.
Multumesc tuturor pentru incurajari asa o sa si fac o sa stau sa astept sa vedem ce imi spune doctorul saptamana viitoare, e clar ca si el a zis ca este o sansa odata ce se vede ceva acolo doar ca nu e de varsta la care ar fi trebuit sa arate adica de 5 saptami, e mai mic, fac si eu ca Alex sigur am ramas mai tarziu si de asta nu iese beta, asta zic acum cand sunt treaza dar mai tarziu cand imi vin gargaunii iar vad partea neagra.
Sotului nu i-am spus ca am facut beta si nici rezultatul ca ma arunca de la etaj ca ii stresez copilul.
Yna nu am luat nici un fel de pastile decat foarte rar acifol si seara cand imi aduceam aminte cate un aspenter, in rest vinut aproape in fiecare seara si .
Am vrut sa mai zic ceva dar nu mai stiu ce.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

A i mi-am amintit
Miky multa bafta si te asteptam cu vesti bune.
Anne marie multumesc dar nu primesc felicitari inca ca daca mi-o iau pe cocoasa saptamana viitoare.
Am o lene tre sa fac mancare sotului pentru la amiaza dar nu am chef, mai stau putin cu voi ca dupa plec cu el la mama.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

neata fetele!!

Dam si noi o cafeluta si tinem pumnii pentru Miky azi!Sa fie cu noroc!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Fetele eu plec la inseminare. va pup si sa imi tineti pumnii.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Sa fie intru-unc ceas bun

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele.

Miky tin pumnii pt azi sa iasa cu ochisori!

Ufff Mihaela, prin ce stare treci. Te inteleg perfect si nu pot sa zic decat sa incerci sa te relaxezi, si gandeste-te ca si cum deja esti gravidutza.
Azi sunt home si eu treb sa fac mancare la sot la amiaza si asa mi-e o lene, de 2 zile sunt asa de somnoroasa, si credeam ca deja sunt in perioada DPO, dar iaca azi noapte am fost cuminti si dimineata am putut sa-mi observ mucusul de albus de ou. Iarasi am uitat sa-mi iau TB uffff

Ana, bine ai venit printre noi si iti doresc sedere pplacuta si cat mai scurta, si sa pleci cat mai curand si tu la odiseea.

Yna, Gina

MeAlex... ce se mai aude la tine? Ceva rezultate la analize? Ai mai aflat ceva care e cauza?

Luci, ce simptome ai? Ceva greturi?

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput