Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna fetelor!

Deny, ma bucur foarte tare ca ti-ai gasit deja job! Felicitari! Sper din tot sufletul, ca asa cum s-a intamplat la multe aspirante cand se asteptau mai putin au si ramas, poate asa o sa fie si la tine si in scurt timp ne vei da vestea cea mare!

Miha eu te-as sfatui sa stai linistita pana saptaman viitoare cand mergi din nou la medic, poate bebe e acolo si nu trebuie sa simta ca mamicutza lui e nelinistita.Stiu ce e greu, mie luna trecuta mi-a venit dupa 42 de zile si eram la fel ca tine ( mi-am facut test de sarcina, beta - care au fost negative, dar eu tot speram), eu cred ca la mine a fost din cauza ca am inceput tratamentul cu Eutyrox si din cauza asta a intarziat asa de mult, o sa vad luna asta. Vroiam sa te intreb daca ai luat ceva tratamnet hormonal luna asta, chiar si naturist, astea ar putea sa mai dea intarzieri de cm. Dar nu uita, ca medicul a spus ca vede ceva acolo!
Incearca sa te linistesti, uita-te la un film, citeste o carte, fa orice ca iti face placere. Sunt alaturi de tine cu pumnii stransi!

Lore pe unde esti? Nu ne-ai spus cum au iesit cartofi de azi-noapte! Te asteptam cu vesti!

Ana, bine ai venit! Imi pare foarte rau pentru pierderea suferita si sper sa nu mai patim niciuna la fel!Iti doresc sa ai parte de cele IIsi sa mergicat mai curand la odisee!

Eu sunt tot racita rau, de abia astept sa se termine sapt, ca sa stau acasa si sa zac in pat, ca ma dor iar toate si tot am stari subfebrile!

Va pup pe toate si va urez o seara placuta!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

miha azi in ce zi esti?

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

36-37 nu stiu sigur

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

uhuhu ce harnicute ati fost1 am cev ade din urma!!!
pana una alta am rasfoit rapid paginile ca asteptam vestea cea mare de la tine Mihaela , dar se pare ca inca calatorim prin ceata!!!
parerea mea(total neinformata, recunosc) ce poate sa se vada in uter daca nu un samburel mic!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Kmy ce face verisoara ta?In cate sapt este?

14+

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

eu i-am zis sotului ca in cazul in care nu raman anul asta la anu fac in vitro.pai m-am saturat de cat timp incerc si sper.nu se mai poate!

prob de mobilitate se poate rez printr-o inseminare intrauterina!!!
nu are rost sa treci direct la fiv, de altfel nu cred ca nici medicii recomanda direct fiv fara a parurge celelalte var!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Ana178081

bine ai venit printre noi si o sedere cat mai scurta!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Ma numesc Dana si sunt mamica unei cozonacite de 3 ani de 3 luni. Azi, pentru ca era a doua zi de cand imi intarziase CM am facut un test care a iesit cu II clare. Pentru siguranta as vrea sa fac si o analiza beta maine. Imi poate spune cineva cam cat ar fi costul uneia?

Promit sa va tin la curent cu noutatile.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

poti incerca cautarea unor preturi pe google , pt orasul din care esti tu!imposibil sa nu se gaseasca macar un rez!
felicitari pt II si sarcina usoaar in continuare!

[/quote]

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor abia acum am reusit sa va citesc...Miha sincer m-ai pus total in ceata cu hcg negativ dar daca nea doctorul ti-a dat sperante atuci mergi pe mana lui...
Deny ma bucur sa aud ca esti bine,intra mai des...
Bun venit noilor forumine si sedere cat mai scurta...
Spor la treaba fetelor care sunt la ovulatie...
Acum merg la somn...

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Kmy ma gadeam ca is singura pe aici dar vad ca nici tu nu ai somn..

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

MeAlex incercam de 3ani.Am facut toate analizele in primavara 2010 si eram ok,inclusiv HSG acum cateva luni.Sotul meu a avut varicocel(5,6mil avea),iar acum are 80mil cu mobilitate slaba(diagnostic>normospermie cu multiple forme imature si usoara hipokinezie).Cand am ramas gravida avea 32mil si mobilitate normala.Va multumesc pt sfaturi fetele.Dragutze ca de obicei MeAlex si Kmy

Mergi la inceput