Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!
Raspunsuri - Pagina 19
simplicity spune:
Buna ziua,
Eu ma delectez cu pozele diseara, cand sunt libera in adevaratul sens al cuvantului
Sorina multumesc de aprecieri
, pe langa frumusetea de fiicamea(no e mea trebuie sa o laud) nu pot sa stau chiar nearanjata, deci noroc cu machiajul ca altfel...

Tomaca am mai auzit ca " Anii magici " e o carte f buna(o ai cumva in format electronic? eu nu am gasit-o nici la biblioteca, cred ca va trebui sa o cumpar
Dece sigur Luca cere atentie de la tati, parerea mea 
Astazi am avut la mic dejun cartofiori copti la cuptor in forma de inima/steluta/luna....cu formele de prajituri am taiat cartofiori(impreuna cu Ari), a fost tare incantata 
Simply,mami de fetita frumusica
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
cu intarziere....subscriu si eu.... sa cresti mare si sanatos si sa-i bucuri pe mami si petati care te iube f mult Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Multumim Dece.
Si voua la fel. Sa traiti sa infloriti.
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo Azi, David, implineste 2 anisori! Bine ai venit pe lume,puiule! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va invit pe toate sa petrecem cu cele mai bune bucate,cele mai savuroase bauturi...de toate pentru fiecare, special facute si preparate ptr aceasta zi de sarbatoare! ![]() ![]() ![]() ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
LA MULTI ANI, DAVID.
SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA II IUBESTI PE MAMA SI PE TATA.
tomaca spune:
| citat din mesajul lui simplicity Buna ziua, Eu ma delectez cu pozele diseara, cand sunt libera in adevaratul sens al cuvantului Sorina multumesc de aprecieri ![]() ![]() Tomaca am mai auzit ca " Anii magici " e o carte f buna(o ai cumva in format electronic? eu nu am gasit-o nici la biblioteca, cred ca va trebui sa o cumpar Dece sigur Luca cere atentie de la tati, parerea mea ![]() Astazi am avut la mic dejun cartofiori copti la cuptor in forma de inima/steluta/luna....cu formele de prajituri am taiat cartofiori(impreuna cu Ari), a fost tare incantata ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
Nu, nu o am electronic. Eu nu citesc cartile electronic, ci doar in format carte. Doar asa citesc.
tomaca spune:
Fetelor, aveti grija. De maine la 10 se va anunta cod rosu. Nu-l anunta inca din motive de panica. Dar va fi rau. Stiu din surse drumuri si poduri, presedentie si INMH.
Sunt recomandate provizii de apa, hrana si aveti grija cu caldura caci sunt probleme cu gazele.
In seara asta mergeti la cumparaturi.
Nu plecati de acasa.
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui tomaca Fetelor, aveti grija. De maine la 10 se va anunta cod rosu. Nu-l anunta inca din motive de panica. Dar va fi rau. Stiu din surse drumuri si poduri, presedentie si INMH. Sunt recomandate provizii de apa, hrana si aveti grija cu caldura caci sunt probleme cu gazele. In seara asta mergeti la cumparaturi. Nu plecati de acasa. |
Tomaca...

multumim mult pentru avertizare!
Ruxita spune:
hai fetele, nu e nici macar portocaliu... de unde ati scos rosu??? cica va fi ploua... si usor incalzi...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
| citat din mesajul lui Ruxita hai fetele, nu e nici macar portocaliu... de unde ati scos rosu??? cica va fi ploua... si usor incalzi... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ruxi, eu tocmai asta spuneam. Ca nu e anuntat rosu din motive de panica. Dar ca in fapt, situata va fi mult mai rea, conform codului real transmis celor care se ocupa cu astfel de situatii.
atlantique spune:
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() La Multi Ani, David! ![]() La Multi Ani, Raul! ![]() La Multi Ani, Alexandra!![]() Sa fiti sanatosi, norocosi, si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata! ![]() ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Subscriu cu drag.

Alicredo, sa-ti creasca mare puiul mic, sa aiba parte de noroc si decizii bune in viata, sa-l ocoleasca "tentatiile" rele!

atlantique spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
intai si intai sa-ti urez si eu bine ai venit,cam tarziu ce-i drept, desi deja vad ca te simti ca acasa aici pe forum si asta ma bucura foarte mult; chiar daca am mai lipsit o perioada, nu intentionat ![]() ![]() ![]() sa va bucurati de noua mobila ![]() Si A. ma intreaba cu cine vorbesc la telefon, nu am prea bagat in seama ce ma intreaba exact, dar deocamdata vad ca nu repeta intrebarile... vedem mai incolo ![]() pui mic |

, eu ma simt bine aici pt ca va stiu de muuuulta vreme.

de LUCA ... minunea de la miezul noptii...