Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!
Raspunsuri - Pagina 18
tomaca spune:
Dece - mie cele mai usor de parcurs (chiar te si distrezi) sunt Anii magici de Selma Fraiberg http://librarie.carturesti.ro/anii-magici-cum-sa-intelegem-si-sa-rezolvam-problemele-copiilor-234669
Si "Cand apare copilul - Francoise Dolto
tomaca spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() La Multi Ani, David! ![]() La Multi Ani, Raul! ![]() La Multi Ani, Alexandra!![]() Sa fiti sanatosi, norocosi, si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata! ![]() ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |

tomaca spune:
| citat din mesajul lui alicredo Azi, David, implineste 2 anisori! Bine ai venit pe lume,puiule! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va invit pe toate sa petrecem cu cele mai bune bucate,cele mai savuroase bauturi...de toate pentru fiecare, special facute si preparate ptr aceasta zi de sarbatoare! ![]() ![]() ![]() ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
WOW! Asa da! Iar s-a dus dieta mea.
tomaca spune:
| citat din mesajul lui Ruxita si progresul zilei de azi a fost ca n-a plans deloc nici la gradi, nici acasa... dimineata i-am pus un mickey (ca asa vrea el la prima ora un mickey), si cand sa plecam i-am inchis filmul si el a inchis clapeta de la laptop... n-a protestat, n-a facut istericale, si-a luat cartea (mai noi merge cu carti la gradi nu cu jucarii!!!) si a fost cooperant la imbracat... ptiu-ptiu! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Felicitari! Sper sa se obisnuiasca si Tudor. Ca acum e asa greu cand plec la servici

Ruxita spune:
| citat din mesajul lui alicredo Azi, David, implineste 2 anisori! Bine ai venit pe lume,puiule! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va invit pe toate sa petrecem cu cele mai bune bucate,cele mai savuroase bauturi...de toate pentru fiecare, special facute si preparate ptr aceasta zi de sarbatoare! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sa-ti traisca feciorul si sa creasca mare, voios si sanatos!
la multi multi ani! 
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
apropo de vorbit... cica printul Charles ar fi vorbit pentru prima data la varsta de 9 ani... medici, psihologi, logopezi faimosi, caz disperat si pierdut... si intr-o buna zi ii spune valetului sau intr-o engleza perfecta reverentioasa ca i s-a dus firul de la dres... toata lumea uimita il intreaba de ce nu a vorbit pana acum si raspunsul lui a fost ca "pana acum serviciile au fost ireprosabile!"...
deci de aia nu vorbeste fiu-meu... serviciile i se par ireprosabile!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Felicitari! Sper sa se obisnuiasca si Tudor. Ca acum e asa greu cand plec la servici ![]() ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
si eu raman masca la reactiile fiului meu! si ma apuca o induiosare... as vrea sa stiu ce e in capsorul lui, ce gandeste, cum gandeste, ce crede el despre aceasta lume, cum isi insuseste el reguli si realitati, cum intelege sa se resemneze sau sa accepte chestii, de bunavoie si nesilit de nimeni, ce gaseste interesant, ce i se pare plictisitor...
Ah, abia astept sa palavragim despre una despre alta (despre diverse gagici mai pe scurt)!
tomaca spune:
| citat din mesajul lui miremia Si extind rugamintea cu pozele pt toata lumea, nu vedem si noi pufi frumosi petrecareti? Eu promit sa pun maine poze! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Gata, m-am conformat
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza La Multi Ani Daniel!!! Sa cresti mare si istet, sa fi sanatos si fericit si sa te bucuri de trotineta pe care sigur ti-o ia tati!!!! BF - e ceva lume prezenta la ziua lui Dani ca eu sunt la pag 5 (acolo am ramas) si va vad ca v-ati intans pan la 13...sa vad ce pot citi/ Abia astept sa vad cu ce ai ademenit lumea! Mamica de copil neastamparat Yannis |

Multumim, Alex.

de David Gabriel !
de copil neastamparat
Yannis