Ceai de musetel pentru colici??
Raspunsuri - Pagina 3
msl1 spune:
Anisoara,
incearca homeopate; incearca chamomilla; eu si in ziua de azi ii dau cind o doare burta sau e agitata; sau alte homeopate; de asemenea la mine afunctionat si inca functioneaza ceaiul acela combinat de la humana de fenicul si anis cred. Nu il lasa sa se chinuie in dureri, iti dai seama ca si pe ei ii doare exact la fel cum te-ar durea pe tine burta sau poate mai rau; si ca ultim resort intreaba pediatrul daca poate sa iti scrie o reteta pt colici.
Numai bine si sanatate.
theo_2004 spune:
Anisoara, am uitat de homeopate gen chamomilla. Dar ar trebui sa vb cu un homeopat ca sa-ti spuna concentratii, intervale. La Medlife Grivitei este o doamna dr f draguta.
Despre ceai ... e bine sa-l bei tu, nu-i da lui bb. Eu si la bb 1 si la bb2 am baut primele 6 luni, aproape in fiecare zi, 1 l de ceai de chimen+anason+fenicul. Rar am ratat cate o zi. Este fff bun si pt calitatea laptelui si pt cantitate. Mananca sanatos si odihneste-te cat mai mult.
In afara de sot mai ai ajutor? Daca are cine sa-ti gateasca comanda: supa, carne fiarta si ffff bun lapte de pasare.
Personal am fost curajoasa si am mancat normal. Pe langa litrul de ceai mentionat, o farfurie (rar doua) de supa sau ciorbita / zi, o cana de lapte de pasare si gratar (rar carne fiarta) serveam si cruditati: un mar, o mandarina, ardei rosu. Dupa prima luna am inceput cu o felie de ceapa, ciocolata, cafea dimineata, usturoi ... cate putin, urmaream reactii si continuam sau nu. Am avut noroc. Copii mei nu au avut colici. La 5 sapt am fost la munte si am mancat si ciorba de burta si ciorba de fasole
. Am inceput divers dupa 6 luni si alaptez si acum. Deci ... am vrut sa-ti spun sa ai incredere in tine si in bb!
Revin si iti spun ca un wrap te-ar salva. Mai ales ca il poate purta si tati sau bunicii. Si tu te odihnesti.
laurenta spune:
msl1 am scris sa se inteleaga......adica pe intelesul tuturor![]()
da musetelul este recomandat dar stai atenta ca e si laxativ.....si daca tu cezi ca o sa gasesti bagheta magica prin farmacii.....ma indoiesc,copii sunt diferiti oricum dar colici toti au mai mult sau mai putin......tu trebuie sa iei medicamentul numit RABDARE si sa tina cat mai putin iti doresc in general pe la 3 luni se mai potolesc
msl1 spune:
laurenta, eu am raspuns anisoarei ce a functionat la mine; nu m-a interesat ce ai scris tu in mesajul tau;
o fi chamomila laxativa(homeopat nu ceai), la noi a functionat f bine si nu am dat nici in diaree; sint si altele homeopate pt colici in afara de chamomila; folosesc f mult si imi ajuta si mie personal care am probleme nu numai copiilor;
si medicament rabdare nu am avut ca nu am avut absolut pe mimeni sa ma ajute cu nimic nu mai intru in detalii.
fiecare face ce crede si cum crede la urma urmei.
laurenta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui msl1
![]() umbla da...![]() |
ma refeream la asta cand am spus pe in intelesul tuturor
theo_2004 spune:
Anisoara cum sunteti?
Trimite-mi un mesaj privat. Poate se activeaza asa si casuta ta. Vreau sa-ti trimit niste link-uri 
anisoara901 spune:
La mancare incerc si eu sa fiu precauta...dar uite ca cu doua zile in urma am mancat un fel de carnita de porc afumata si n-a dormit toata noaptea ...cred ca de la ea a fost...lapte cu cereale mai papam dar cineva mi-a zis sa exclud total laptele ca si el ii da dureri...nu mai stiu ce sa pap...fructele le-am exclus, doar cate o banana. Ceai de himen si anason si fenicul pt lapte beau.
Ziua doarme ca un ingeras...e foarte cuminte rareori daca il vad ca il doare ziua...si noaptea asta a fost bv se trezea papa si inapoi la somn, ma gandesc ce am papat ieri ca sa papa in fiecare zi poate nu-l mai doare
costyhunny cred ca ai avut mult chin cu bb al tau...si acuma si cu dintisorii cred ca te-ai obisnuit deja..
dar cand reusesti sa mai dormi sa faci si treaba prin casa?
Theo 2004 ai fost foarte curajoasa cu mancarea mie mi-e frica sa experimentez...
dar cum sa activez mesageria privata?
anisoara901 spune:
Theo 2004 m-ai intrebat daca ma ajuta cineva...doar sotul...si-a luat concediu prima luna ca sa ma ajute in rest n-are cine parintii sunt mai departe. In curand o sa plece la munca sper sa ma descurc.
costyhunny spune:
ANISOARA901--vreau sa-ti zic in primul rand ca nici eu nu am avut si nici nu am ajutor din partea nimanui..acum referitor la intrebarea ta "cand mai am timp sa fac cate ceva"in primele luni cat a avut EDY colici am avut noroc de sotul meu ca a fost si este intelegator si a facut el aproape tot(mancare,spalat,curat)eu faceam doar cat puteam cand dormea EDY dormeam si eu(ca si asa dormea cate 10min.maxim)si tin sa precizez ca el a avut colici zi si noapte(si crede-ma ca daca nu reuseam sa dorm si eu cu el eram nebuna
si mai ales ca am avut nopti in care plangeam cu el in brate,sau imi venea sa-l dau de toti peretii numa sa nu-l mai aud de aici iti zic mereu sa te odihnesti si tu odata cu el si sa ai ffff multa RABDARE)....acum cu dintii mai pierdem noptile dar deja m-am obisnuit si ziua nu am treaba cu el ca e cumintel se plimba cu premergatorul toata casa,mai sta in patut si se joaca sau in scaunelul de mancare....
te pupik si ai grija si rabdare cu piticul tau ca o sa treaca timpul si o sa fie mai bn.....