Ceai de musetel pentru colici??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anisoara, e mult prea mic pentru a-i da ceaiuri, nu-i mai da niciun ceai, ce ceai la varsta asta, doar ii umfla stomacul Sistemul lui digestiv are nevoie de ceva timp de adaptare la viatza extra-uterina (zic si io din ce-am citit, a mea fata nu a avut colici, da' m-am informat si eu pentru orice eventualitate:)). Bea tu ceaiuri, il vor ajuta pe el prin laptele tau si sunt bune si la lactatie (ceai de anason, chimen, ceva combinatie de mai multe de la Fares...).
De mancat regula e asta: mananca orice iti pica bine. Ce stii ca nu-ti pica tie bine (desi iti place/ti-e pofta) nu manca, fiindca sigur ii vor face rau si copilului.
Din experienta mea (si ulterior a rezultat ca si a altora) singura chestie care i-a facut rau fetei mele a fost SALATA VERDE (greu m-am prins pana am facut legatura!); nu stiu cu ce naiba sunt stropite sau ce contin, dar doar cand am mancat salata verde s-a zvarcolit si a urlat fata mea de numa
In rest: rabdare, nu te stresa si nu mai experimenta tot felul pe copil, ce ceaiuri, ce homeopate, un copil de nici o luna n-are nevoie decat de lapte matern si atentia/caldura parintilor

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisoara901 spune:

Am inteles dragelor va multumesc!

costyhunny inteleg ca ai trecut printr-un adevarat cosmar....imi imaginez cat de tare ti-era jale de el cand il vedeai cum se chinuie si cate lacrimi ai varsat....atunci eu trebuie sa fiu multumita ca e asa si nu mai rau si pe mine sotul ma ajuta acuma dar incerc si eu sa fac cate ceva ca sa reusesc sa le fac si dupa ce incepe si el munca...sper sa ma ispravesc...cat de dormit cand simt nevoia de somn sau vad ca nu mai rezist atunci merg si eu si ma intind desigur cand doarme si bb, de si ziua chiar am ocazia asta pt ca e foarte linistit deocamdata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Dormi cat poti de mult si ... cumpara un wrap. Te va ajuta mult cand vei fi singura cu bebe! Si pe bb il ajuta ca sta lipit de corpul tau sau al lui tati, burtica pe burtica si ii calmeaza colicii.

Mergi la inceput

Incearca sa intri pe profilul meu si sa-mi trimiti un mesaj privat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisoara901 spune:

Theo ti-am trimis un mesaj privat :P ce n-a ajuns?
Wrap tre sa caut pe net sa vedem....sper ca nu-s foarte scumpe :)

Mergi la inceput

Am primit Anisoara. Am raspuns si am primit si al doilea mesaj.
O zi buna si ...nopti linistite!
Sper ca am putut sa te ajut

Mergi la inceput